Fagområde Arbejdsmarked søger en afdelingsleder til Team Job og Virksomhedsservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Har du lyst til at være en del af fremtidens beskæftigelsesindsats? Kan du lide at holde dig opdateret i lovstof, finde nye veje og sikre at borgerne får den korrekte indsats ? Motiveres du af at være leder for et område med politisk bevågenhed og trives i en organisation i bevægelse, så kan det sagtens være dig, vi søger. Vi søger dig som vores nye afdelingsleder, der er autentisk og forstår at forene tillid, ordentlighed, helhedssyn og god forretningsforståelse igennem dit lederskab.

En afdelingsleder skal i vores organisation, både sætte en klar retning og samtidig overlade plads og ansvar til medarbejderne.

Vi tilbyder en attraktiv stilling som afdelingsleder i Jobcenteret for områderne Sygedagpenge, herunder Jobafklaringsforløb, Virksomhedsservice og gruppen af Jobparate.
Vi er på baggrund af forenklingen på beskæftigelsesområdet i fuld gang med nytænkning af vores måde at arbejde på, og måden vi møder borgerne og virksomhederne på, set i forhold til deres forventninger til os. Vi er i den sammenhæng særligt optaget af effekten af vores indsats – hvad virker bedst.

Vi oplever at have en stor tilgang af sager til sygedagpengeområdet og en del sager på Jobafklaringsforløb, der er svære at understøtte i deres vej på arbejdsmarkedet igen. Derfor tilfører vi flere ressourcer til området og har et stort fokus på, hvordan vi anvender disse ressourcer bedst.

Vores virksomhedsservice står også i forbindelse med nytænkning af beskæftigelsesindsatsen overfor at skulle tilpasse sig fra et tilbudsbaseret sigte til et rekrutteringsmæssigt fokus i forhold til de borgere, der er længere væk fra arbejdsmarkedet. Jobcentrets virksomhedskonsulenter skal understøttes i et mere rekrutteringsmæssigt fokus, hvor de hjælper virksomhederne med at identificere arbejdsopgaver som virksomhederne vil betale for at få løst.

Hvis jobcentret skal lykkes med at udvikle en mere jobrettet indsats med fokus på lønnede timer og småjobs, er der et behov for et tættere samarbejdet med de lokale virksomheder. Virksomhederne kan spille en aktiv rolle i formidling og generering af nye jobs med lønnede timer og småjobs, som kan give borgerne et mere varigt fodfæste på arbejdsmarkedet.

Du bliver direkte leder for 24 dedikerede medarbejdere. De medarbejdere, der arbejder med sygedagpenge og jobafklaringsforløb, har en længere periode arbejdet virkelig hårdt for at imødekomme en øget tilgang af sager på sygedagpenge og jobafklaringsforløb og har brug for en afdelingsleder, der hurtigt kan sætte de ekstra ressourcer i spil, i tæt samarbejde med medarbejderne, således at der hurtigt opnås en effekt.

Vi søger dig, der:

  • På et positivt og anerkendende grundlag skaber medinddragelse af medarbejdere gennem et tillidsbaseret arbejdsmiljø
  • Stiller passende krav og udfordringer til medarbejderne og sikrer, at medarbejderne bruger dagligdagen som ramme til at træne nye kompetencer
  • Opfordrer medarbejderne til at samarbejde på tværs af organisationen, når det giver mening i opgaveløsningen
  • Skaber muligheder og rum for nye prøvehandlinger og er nysgerrig på, hvordan vi lærer af de fejl, vi begår
  • Sikrer og optimerer driften gennem klare mål, prioritering, planlægning og digitalisering
  • Sikrer, at medarbejderne efterspørger og bruger feedback fra borgere, virksomheder og samarbejdspartnere til at udvikle både faglig praksis og det gode møde
  • Holder din leder og dine nærmeste lederkolleger orienteret om udfordringer og muligheder i opgaveløsningen, så I sammen kan finde løsninger og realisere gevinster
  • Det er et krav, at du har kørekort, da Nyborg Kommune er en geografisk stor kommune

Lidt mere om os:

  • Vi er en arbejdsplads med fokus på høj faglig kvalitet og faglig udvikling i fællesskab
  • Vi er en organisation præget af tillid og ansvar med mulighed for fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet
  • Vi prioriterer teamwork og fælles opgavevaretagelse både i eget team, på tværs i Arbejdsmarked og i andre fagområder i Nyborg Kommune
  • Vi ønsker et kollegialt fællesskab, hvor relationer opstår, viden deles, og hvor der skabes plads til nye ideer, samhørighed og kreativitet
  • I Arbejdsmarked er vi optagede af at opfylde virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft samt af at videreudvikle det gode møde med vores borgere og virksomheder

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udviklende job i en politisk styret organisation
  • Mulighed for personlig og faglig kompetenceudvikling
  • En nærværende og involverende ledelse
  • En moderne indrettet arbejdsplads med fleksible arbejdspladser i flermandskontorer, centralt beliggende i Nyborg med gåafstand til stationen
  • Nyborg Kommune forventer at kunne tilbyde administrative medarbejdere fleksibel fredag senest 1. januar 2024. Denne fleksible ordning vil indebære, at der som udgangspunkt vil være mulighed for at placere sin arbejdstid på ugens første fire dage og dermed skabe en 4 dages arbejdsuge

Yderligere information:
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne for lokal løndannelses. Vi gør opmærksom på, at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller om os, er du velkommen til at kontakte Arbejdsmarked- og Borgerservicechef Merete Gommesen på telefon 2134 6327.

Ansøgningsfrist 14. januar 2024
Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 23. januar 2024. Vi forventer at afholde en anden samtalerunde, hvis der er behov for det. Anden samtale vil i givet fald blive afholdt 16. februar 2024.
Tiltrædelse 1. marts 2024 eller snarest muligt derefter

Som led i rekrutteringsprocessen vil der blive udarbejdet en personprofil med efterfølgende interview for de kandidater, der går videre til 2. samtale. Til dette formål videregives navn, telefonnr. og e-mail adresse til People Tools. Ansættelsesudvalget gennemgår resultaterne af personprofilerne før 2. samtale.

Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0adc08ce)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nyborg
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Svendborg

    Er du en person, der sætter en ære i at levere en fremragende service til gæster? Trives du i et ungdommeligt miljø og har du en passion for madlavning? Måske er det netop dig, vi leder efter til a..
    • Afdelingsleder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1