Personlig Assistent/Executive Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

PA/EA MED HØJ EKSEKVERINGSKRAFT OG SANS FOR DETALJEN

Har du lyst at komme helt tæt på ledelsen, og vil du have en nøglerolle, der skaber værdi for hele organisationen?

I BIRN Group søger vi en barselsvikar til rollen som Personlig Assistent/Executive Assistant til at understøtte vores Group CEO og den øvrige del af ledelsen.

Du vil blive en naturlig del af ledelsen i BIRN Group og komme helt tæt på de store beslutninger. Beslutninger som du skal kunne bearbejde og eksempelvis transformere til præsentationer eller andet informationsmateriale.

Vi har brug for en person, som er en betroet sparringspartner for den øverste ledelse, har overblikket over virksomhedens nøgledynamikker og som kan samle trådene i en travl hverdag.

Med reference til Group CEO kan vi således tilbyde dig et spændende og alsidigt job med en bred berøringsflade på tværs af vores seks selskaber. Vi giver dig gode udfoldelsesmuligheder og en høj grad af frihed, og ønsker til gengæld engagement, nysgerrighed og godt samarbejde.

ARBEJDSOPGAVER OG BESLUTNINGSKOMPETENCE

Dine arbejdsopgaver vil primært, men ikke begrænset hertil, være:

  • Udvikling af præsentationer og materialer til repræsentation af Group CEO/Ledergruppen til f.eks interne, branche, kunde- og bestyrelsesmøder
  • Inddragelse i forskellige strategiske projekter i tæt samarbejde med ledergruppen
  • Koordinering af mødeprocessen og mødeledelse på ledelsesmøderne for at sikre kvalitetsmateriale, effektiv tidsallokering og flowet i møderne
  • At have et løbende overblik over mødeemner, dagsordener, opfølgninger og handlinger. Du sikrer således, at de aftalte handlinger leveres i rette tid
  • Udarbejdelse af intern såvel som ekstern kommunikation
  • Koordinering af aktionerne, inkl. evaluering, prioritering og fordeling til de relevante personer
  • Ad hoc service til Group CEO og resten af ledelsesteamet, spændende fra mindre analyser til større tværorganisatoriske projekter
  • Forberede, deltage i og referere fra ledelsesmøder, bestyrelsesmøder, trivselsmøder etc.

SUCCESKRITTERIER I STILLINGEN

Du er en succes i stillingen, når du bringer din forretningsforståelse i spil og løser opgaverne på en struktureret, progressiv og innovativ facon, og du har udviklet et selvstændigt perspektiv på de besluttede prioriteringer for virksomheden, så du effektivt kan understøtte de organisatoriske initiativer frem mod de ønskede resultater.

Du er fra tidligere jobs bekendt med at assistere på direktions- og lederniveau, og du har modet og drivet til at give sparring på alle niveauer, understøttet af din evne til at spotte opgaver, der ellers kunne falde mellem to stole.

UDDANNELSE OG ERFARING

Vi forventer, at du har en akademisk baggrund, der kan matche stillingens krav til bl.a. forretningsforståelse, kommunikation og kultur.

Du har erfaring fra en lignende stilling som PA/EA, direktionsassistent, management konsulent eller lignende.

Dine kommunikationskompetencer er stærke og din værktøjskasse er solid inden for Office-programmerne og du har generelt en god IT-forståelse.

Sprogligt behersker du dansk og engelsk på et højt niveau. Har du kendskab til tysk og de nordiske sprog, er det et yderligere plus.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Den ideelle kandidat i stillingen er en medarbejder med solide planlægnings- og kommunikative kompetencer.

Du er fleksibel i din tilgang til opgaverne, og du er selvstændigt arbejdende.

Som person anlægger en udadvendt, nysgerrig og gerne udfordrende attitude til dine omgivelser.

Du evner proaktiv opfølgning, og overholdelse af deadlines er et must for dig.

Du besidder således en god portion gennemslagskraft og motiveres af en god vekselvirkning mellem rutineopgaver og mere komplekse ad-hoc opgaver.

Som kollega er du en udpræget holdspiller med et stort personligt drive og en positiv tilgang til dine omgivelser, hvorfor du trives med at indgå i et team af fagligt dygtige og velmotiverede kolleger, der værdsætter en god faglig sparring.

VIRKSOMHEDEN

BIRN i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner, og vi har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien.

Vi er udelukkende ordreproducerende og støber, overfladebehandler bearbejder og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien.

BIRN har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere, heraf ca. 520 i Holstebro.

Hovedparten af produktionen afsættes internationalt.

Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling.

Kan du se dig selv i disse værdier, og kan du bidrage til fællesskabet med høj faglighed, godt humør og forandringsparathed, så er du måske vores ny kollega.

VI TILBYDER

En spændende og fagligt udfordrende stilling med afvekslende opgaver samt en høj grad af faglig og personlig udvikling. BIRN tilbyder en fantastisk arbejdsplads med et entusiastisk og imødekommende miljø i en flad organisation, hvor der er kort afstand fra de gode initiativer til beslutning og handling.

Gagepakken forhandles på et attraktivt niveau efter kvalifikationer.

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Group CEO Claus Beier på tlf. +45 2923 1227, Executive Assistant Julie Bastrup på tlf. +45 3016 0151 eller Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante bilag.

Bemærk, at vi afholder samtaler løbende og lukker for stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Holstebro
  • Lørdag den 22. juli 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0