Direktionsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Direktionsassistent til CEO

Kan du lide at være tæt på de strategiske og ledelsesmæssige beslutninger, og brænder du for et tæt samspil med CEO´en? Motiveres du af at have mange bolde i luften på én gang, samtidig med at du har styr på alle detaljerne? Hos Odense Robotics søger vi en servicemindet og proaktiv direktionsassistent til vores CEO. Er det dig?

Som direktionsassistent hos Odense Robotics bliver du CEO´ens centrale omdrejningspunkt, da der er behov for assistance til både administrative, forretningsunderstøttende og praktiske opgaver.

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til at understøtte en CEO i alle vedkommendes gøremål. Opgaverne varierer meget og kan opstå med kort varsel, så fleksibilitet og forandringsparathed er vigtige egenskaber. Vi forventer, at du er i besiddelse af en løsningsorienteret tilgang til opgaverne, og at du proaktivt, selvstændigt og intuitivt kan håndtere en afvekslende hverdag i højt tempo, hvor du afhængig af opgavens karakter selv bliver ansvarlig for selve eksekveringsdelen.

Dit målrettede fokus skal hjælpe med at skabe ro og overblik hos vores CEO i en travl hverdag, så I sammen sikrer, at alle opgaver bliver løst rettidigt. Ord som struktur, langsigtet planlægning og eksekvering skal derfor ligge naturligt i dit DNA for at få succes i jobbet. Har du erfaring med projektledelse, vil det være en fordel.

Stillingen kræver en person, der særdeles selvstændigt og med stor ansvarsbevidsthed udfører opgaverne samt formår at indgå i tæt samarbejde med CEO´en samt øvrige kollegaer i organisationen og eksterne stakeholders.

I hverdagen kommer du til at møde både kollegaer, medlemsvirksomheder og samarbejdspartnere; og medlemspleje i tæt samspil med CEO´en bliver et vigtigt fokusområde, så det er derfor essentielt, at du som person er udadvendt og møder andre mennesker på en positiv, empatisk og professionel måde.

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

  • Kalenderstyring og mailkorrespondance
  • Håndtering af bestyrelsesarbejde
  • Intern kommunikation
  • Udarbejdelse af præsentationer
  • Opfølgning på opgaver, aftaler og deadlines
  • Deltagelse i møder, herunder udfærdigelse af referater og efterfølgende opfølgning
  • Varetagelse af medlemsaktiviteter og medlemsinteresser på CEO-niveau
  • Projektopgaver

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft berøring med en bred vifte af administrative opgaver. Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Formår at arbejde disciplineret og struktureret i en travl hverdag
  • Har evnen til at planlægge og tænke skematisk, så deadlines overholdes
  • Kan bevare overblikket og trives i en omskiftelig hverdag
  • Er proaktiv og initiativrig
  • Trives med selvstændige opgaver, men også som en del af et team
  • Udviser stor loyalitet og er vant til at arbejde i det ”fortrolige rum”
  • Sætter en ære i at levere på et højt kvalitativt niveau
  • Er god til at netværke og derigennem skabe gode samarbejdsrelationer
  • Formår at kommunikere i et tydeligt og let forståeligt sprog – både mundtligt og skriftligt
  • Erfaring fra branchen vil være en fordel

Odense Robotics tilbyder

- en spændende arbejdsplads med et stærkt sammenhold i et dynamisk miljø blandt Danmarks mest ambitiøse teknologivirksomheder og skarpeste videnmiljøer. Du får stor frihed til at løse dine opgaver og stor medindflydelse på at forme jobbet inden for de rammer og mål, der er defineret. Du vil blive en del af et engageret team hos Odense Robotics med godt 20 kolleger.

Skal du være vores nye medarbejder?

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Så send os din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale, så vi opfordrer dig til at søge hurtigt. Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart snarest muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Søren Elmer Kristensen, Project Director, [email protected], telefon 24 40 85 22 eller Executive Assistant Birthe Koldby Veje, [email protected], telefon 92 15 87 87.

Om Odense Robotics

Odense Robotics er Danmarks klynge for robot-, automation- og droneteknologi. Klyngen arbejder for at gøre Danmark til en endnu større robotnation ved at accelerere innovation og bæredygtig udvikling i hele robot-, automations- og droneindustrien. Vi bygger bro mellem virksomheder, videninstitutioner og organisationer. Det gør vi ved at understøtte videndeling, innovation og videnbaseret vækst til gavn for virksomheder og det danske samfund. Ved at samle hele økosystemet giver klyngen industriens mere end 300 virksomheder mulighed for at realisere deres potentiale gennem innovation, vækst og samarbejde - fra tidlig produkt- og teknologiudvikling til innovation tættere på markedet. Odense Robotics er en landsdækkende klyngeorganisation med regionale hubs i Aalborg, Aarhus, København og Sønderborg samt hovedkontor i Odense.

Læs mere på: www.odenserobotics.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Odense M
  • Torsdag den 08. juni 2023

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0