Drømmer du om at skabe fremtidens produkter? Drives du af at skabe relationer og se nye forretningspotentiale?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Wohlert™ hjælper pt. et veletableret produktdesign studio med at finde en forretningsdrevet og kreativ Direktør til at lede deres fortsatte udvikling. Du vil få en nøglerolle i at implementere og drive den fastlagte strategi for vækst og du vil lede den daglige drift af kontoret.

Om virksomheden

Virksomheden er et mindre, men veletableret produktdesign studio, der gennem de seneste år har gennemgået en omfattende strategisk tilpasning. Virksomheden har en ambition om vækst gennem nye kunderelationer og samarbejder særligt på det europæiske marked. I rollen som Direktør vil du derfor være meget på farten, men det forventes stadig, at du er til stede på kontoret et par dage ugentlig og det er derfor en forudsætning, at du er bosiddende i Aarhus (eller omegn). Udover lønpakken får du mulighed for at få del i virksomhedens fremtidige succes.

Om rollen

Virksomheden ønsker fortsat at levere førsteklasses designløsninger, der skaber værdi, gennem sit stærke team. Helt afgørende for dette bliver dit fokus på at skabe ny forretning og opbygge langvarige kunderelationer i Danmark og Europa. Samtidig vil du have ansvaret for den strategiske ledelse og eksekvering af den strategiske retning.

Ansvarsområder og opgaver

Du vil bl.a.:

— Identificere, opsøge, opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer

— Sikre eksekvering af den strategisk plan for virksomheden

— Sikre et positivt, udviklende og innovativt arbejdsmiljø

— Varetage den daglige drift af kontoret

— Sikre processer, der øger effektivitet og kvalitet i designleverancer

— Repræsentere virksomheden i designbranchen og sikre dens synlighed

— Forvalte og vedligeholde royalty kunder

— Styre projektbudgetter og forecast samt overordnet økonomi for virksomheden i samarbejde med CFO

— Udforske nye samarbejdsmuligheder og partnerskaber

— Tage ansvar for markedsføring og branding

Dine succeskriterier

— Udvikling af portefølje af mellemstore og store, tilbagevendende kunder og herigennem sikre øget omsætning og vækst i Danmark og Europa

— Fastslå virksomhedens position som anerkendt autoritet i branchen gennem thought leadership

— Udvikling og fastholdelse af designteamet og etablering af partnerskaber

Hvem er du?

Den rigtige kandidat kan komme fra forskellige baggrunde, herunder selvfølgelig produktdesign, men også brand-, UX/UI-, digital-, emballage- og servicedesign, designforskning og antropologi og lignende. Det er dit engagement og din drivkraft, der vil hjælpe med at sikre din succes i rollen.

Der søges en visionær og ambitiøs leder, og selvom du måske ikke opfylder alle kriterier, opfordres du til at udforske denne mulighed. Din passion for design, din evne til at opbygge relationer og dit ønske om at udfordre dig selv er lige så vigtige som dit CV.

Det, der virkelig skiller dig ud, er din unikke evne til at opbygge solide kunderelationer og omsætte forretningsmuligheder til langvarige partnerskaber. Din stærke økonomiske indsigt og forretningsforståelse og erfaring med pipeline-styring og forecast, udgør en uvurderlig ressource, især hvis den er udviklet i en kreativ konsulentvirksomhed.

Du har sikkert +5 års erfaring med ledelse og projektsalg i en kreativ eller designorienteret organisation. Derudover bringer du en omfattende viden om rollen som konsulent samt erfaring inden for projektstyring med dig.

Din track record vidner om din evne til at lede og inspirere andre, og du er konstant opdateret på de seneste designtrends, værktøjer og teknologier. Du drives af at være både hands-on og samtidig i stand til at have et strategisk overblik.

Du drømmer om en mulighed for at få indflydelse. Ikke blot gennem et spændende job, men også gennem design, der gør en forskel.

Er du interesseret?

Er du interesseret i at blive taget i betragtning til rollen eller i at høre mere, så tag kontakt til [email protected] eller på telefon 20 69 24 08.

Der vil løbende blive holdt samtaler, så vent ikke med at tage kontakt. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Århus C
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Direktør i Hele Danmark

    [xxxxx] har en database af direktører og bestyrelsesmedlemmer, som kan matche de fleste virksomheders behov for bestyrelsesmedlemmer. Vi afdækker altid først, hvad virksomheden har brug for,.
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Århus

    Direktør, Region NordUdvikling af serviceforretning med stort potentialeMed reference til CEO for Bravida Danmark har du ansvar for resultatskabelsen i Region Nord. Du leder en organisation .
    • Direktør
    • Århus
    Få mere info
  • Direktør i Århus

    Technical Co-Founder for AI SaaS LeadU Aarhus Cofounder Salary DKK 15,000 - DKK 40,000 Equity 30% ✨ About us:We have helped +50 B2B b..
    • Direktør
    • Århus
    Få mere info
  • Direktør (studiejob) i Hele Danmark

    Direktør søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0