Boligforeningen 3B søger en erfaren driftschef til at sikre stabil drift med fokus på udvikling og samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Kan du navigere i en politisk ledet organisation, hvor både den øverste og de lokale politiske bestyrelser har mange holdninger? Kan du lede en effektiv drift med fokus på beboerservice, bæredygtighed og digitalisering? Og kan du og forklare et langtidsbudget for vedligeholdelse af ejendomme til beboerne? Så er du en af de to driftschefer Boligforeningen 3B søger til vores driftsområder i Herlev og i København.

Boligforeningen 3B er en af Danmarks største boligorganisationer med mere end 12.000 boliger i hovedstadsområdet. Boligforeningen 3B sikrer gode boliger, der er til at betale og vil gerne kendes for at gå forrest i udvikling af den almene sektor.

Vi søger to driftschefer til vores team på i alt 8 driftschefer til at sikre en stabil og effektiv drift og fortsætte implementering af udviklingstiltag i driften.

Dine opgaver bliver:

  • at være øverste leder for driften og medarbejderne i driftsområdet.
  • at samarbejde med bestyrelserne og rådgive om den daglige drift samt store og mindre byggeprojekter.
  • at implementere 3B’s strategi og aktiviteterne i det kommende driftsudviklingsprogram, der går på tværs af hele 3B.

Få at få succes i stillingen forventer vi, at du

  • har ledelseserfaring, kan sætte retning og sKABe klare rammer for medarbejderne og sikre, at deres kompetencer kommer bedst muligt i spil på tværs af driftsområdet
  • har organisationsforståelse og kan navigere i en kompleks organisation med mange samarbejdsflader
  • kan indgå i et team med de andre driftschefer, hvor vi finder fælles løsninger
  • kan sikre et godt og tillidsfuldt samarbejde med afdelingsbestyrelser
  • er god til at løfte opgaver som driftsbudgetter, vedligeholdelsesplaner, økonomi og ressourceplanlægning med fokus på omkostninger

Med dit kendsKAB til demokratiske processer, navigerer du ubesværet i en politisk ledet organisation og løser dine opgaver i løbende dialog med afdelingsbestyrelser, beboere, medarbejdere og administrationen. Du forstår vigtigheden af et godt og imødekommende samarbejde med afdelingsbestyrelserne og kan skelne mellem politik og drift.

Du sætter det gode arbejdsmiljø for medarbejderne højt og forstår værdien af at være en synlig leder, der lytter til dine medarbejderes ønsker og behov.

Erfaring med bygningsdrift og den almene sektor vil være en klar fordel.

Driftsområderne
Boligforeningen 3B er delt op i 9 driftsområder. Vi søger driftschefer til to driftsområder:

Driftsområde C i Herlev er et driftsområde med både nye og ældre bygninger og en masse spændende projekter i et Herlev i udvikling. Her vil du få ansvaret for ca. 1250 boliger fordelt på 10 boligafdelinger beliggende midt i Herlev. Du vil få ledelsesansvar for 19 medarbejdere fordelt på serviceledere, driftslederassistenter, ejendomsassistenter og driftssekretærer.

Driftsområde F i København dækker Vesterbro, Valby og Vanløse. Her er ca. 1500 boliger i området fordelt på 12 afdelinger og 16 medarbejdere fordelt på serviceledere, driftslederassistenter, ejendomsassistenter og driftssekretærer. I området er der både helhedsplaner og flere byggesager i gang.

Boligforeningen 3B og KAB
Boligforeningen 3B er en del af KAB-fællessKABet, og du vil referere til kundechefen i Kundecenter 3B, der er forankret i KAB. I det daglige vil du kunne sparre med dine driftschef-kollegaer i 3B, en chefkonsulent, der er tilknyttet dit driftsområde, ligesom dygtige kolleger i KAB er klar til at supportere dig med mange specialiserede kompetencer.

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, og tilbyder samtidig spændende og afvekslende udfordringer i en organisation i udvikling og vækst. Du får gode muligheder for efteruddannelse. Du skal være villig til at deltage i aftenmøder, da det er dér, vores frivillige beboerdemokrater i afdelingsbestyrelserne har fri.

Vil du vide mere om stillingerne?
Så er du velkommen til at kontakte Kundechef Jonas Mørch Cohen på 3363 1099 / [email protected].

Du skal søge stillingen via nedenstående link. Ansøgningsfristen er torsdag den 13. april 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 16 og 17. Du skal være indstillet på, at der benyttes adfærdsprofil i forbindelse med rekrutteringen.

Tiltrædelse hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Driftsleder i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 6. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye Technical Manager på Scandic Kødbyen.
    • Driftsleder
    • København
    Få mere info
  • Driftsleder i Brøndby

    Vil du være med til at levere rammerne for en by, der er god at bo og leve i, så er du måske vores nye driftsleder til Vejteamet på Materielgården.[xxxxx] er i dag hjem for ca. 39.000..
    • Driftsleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Driftsleder i Rødovre

    Projektledelse, overordnet styring og tilsyn med komplekse projekter inden for industriservice og rensning af kedler på kraftvarmeværker i Skandinavien.Vores kunde er OMØ A/S, som er en førende lev..
    • Driftsleder
    • Rødovre
    Få mere info
  • Driftsleder i Frederiksberg

    Som Driftsleder i Frederiksberg Centret, vil du være med til at sikre, at centret med sine 29.000 kvm og 90 lejemål altid lever op til de højeste standarder og skaber enestående oplevelser for vore..
    • Driftsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1