Kunderådgiver til [xxxxx] Indbetaling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du erfaring med opkrævning og inddrivelse?
I ATP Indbetaling opkræver vi indberettede ATP-bidrag samt arbejdsgiverbidrag via en fælles opkrævning. Bliver opkrævningen ikke betalt, sender vi krav videre til inddrivelse i fogedretten.

Vi håndterer henvendelser fra virksomheder, som har spørgsmål til deres opkrævninger og beregningen af denne. Derfor er det vigtigt, at du motiveres af at formidle og vejlede om komplekse regler på en imødekommende og forståelig måde.

Du skal være i stand til at jonglere mellem flere komplekse regelsæt, der er tilknyttet de forskellige arbejdsgiverbidrag, vi opkræver.

Hvis du tidligere har beskæftiget dig med lovgivning og juridiske spørgsmål, er det en fordel. Men det vigtigste er, at du har erfaring med kundeservice og er i stand til at:

  • varetage telefonisk kontakt med vores kunder og
  • yde professionel kundeservice både mundtligt og skriftligt
  • arbejde med tal og opgørelser, når du gennemgår og forklarer opkrævningen for kunden
  • arbejde målrettet og effektivt i en vekslen mellem faste opgaver og ad hoc-opgaver.

Vil du være en del af vores team?
Som kunderådgiver i ATP Indbetaling bliver du en del af et stærkt team bestående af 18 dygtige kollegaer i form af kunderådgivere og juridiske konsulenter. Vi har en uformel omgangstone og masser af sparring på tværs. Vi sætter en ære i enkel og effektiv kundeservice, har ambitiøse mål og høje forventninger til hinanden.

Du er kvalitetsbevidst, fokuseret og god til at samarbejde, prioritere og planlægge. Du trives i en dynamisk hverdag, byder ind på opgaver og er interesseret i at hjælpe, der hvor behovet opstår.

Derudover kan du se dig selv i vores fire værdier:

  • Vi tager ansvar
  • Vi tænker nyt
  • Vi gør det enkelt
  • Vi lykkes sammen.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til dine faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler henvendelser løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Karina Lauridsen på tlf. 3035 5622.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Vil du bidrage til finansiel tryghed hos vores kunder og har du interesse for formuerådgivning? Så er denne rolle skabt til dig!Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være ti..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Med din egen kundeportefølje får du mulighed fo..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Er du klar til en udviklende hverdag, hvor du skal jonglere med forskellige opgaver og samarbejde med en bred vifte af interessenter? Så er du måske vores nye kollega i Banking Risk & AML. Vi l..
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Frederikssund

    Motiveres du af forretninger, rådgivning og dialog i øjenhøjde? Værdsætter du et tæt kollegialt samarbejde? Tør du være stolt af din arbejdsplads ? Så er det måske lige præcis dig jeg søger!Job..
    • Finansmedarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2