Matematiklærer til Kratbjergskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Kratbjergskolen, afd. Engholm søger en drivkraftig lærer til gruppeordningen for børn med særlige kvalifikationer

Vi søger en uddannet matematiklærer til vores gruppeordning. Gruppeordningen har eksisteret siden 2011 og har på nuværende tidspunkt 44 elever fordelt på tre trin: indskoling, mellemtrin og udskoling.
Den ledige stilling er placeret i vores indskoling. Stillingen på 37 timer er med tiltrædelse 1. maj 2023.

Om stillingen
På afdeling Engholm er målgruppen normaltbegavede børn, som udviser vanskeligheder ift. opmærksomhed, koncentration, impulsivitet og eksekutive funktioner, herunder ift. adfærds- og emotionel regulering og sidst men ikke mindst særlige kvalifikationer.

Pædagogikken i tilbuddet er tilpasset den respektive målgrupper og ikke mindst den enkelte elevs behov. Pædagogikken bygger på kontinuitet, forudsigelighed og genkendelighed, og den vil være kendetegnet ved fast struktur med dagsprogrammer, ugeskemaer og årsplaner.

Vi tager udgangspunkt i barnets styrkesider, motivation og der arbejdes i varierende grad med alternative kommunikationsformer og forståelses­fremmende strategier i form af visualisering og konkretisering. Vi arbejder med gentagelse, forberedelse ved skift, hjælp til følelses- og adfærds­mæssig regulering osv. Der er et tæt samarbejde mellem skole og hjem.

Dine nye kollegaer er utroligt dygtige og meget fagligt kompetente, og de er gode til at holde sig opdaterede om nyeste viden inden for specialpædagogikken. Vi har et tæt samarbejde, hvor du har mulighed for at påvirke din hverdag med dine kompetencer.

I Gruppeordningen arbejdes der tæt med andre faggrupper, såsom PPR-psykolog, fremskudt socialrådgiver og familievejledere. Vi tilbyder et job, hvor der er tæt sparring med kollegaerne, og hvor man ikke står alene med de "svære" beslutninger. Det er et job, hvor to dage sjældent er ens, men hvor der er masser af grin og humor.

Vi er hele tiden i udvikling for at optimere og opnå den bedste undervisning og udvikling hos vores elever. Dette betyder, at du også vil have mulighed for at sætte dit præg på tilbuddet.

Om dig
Vi søger en lærer, der:

  • har en bred undervisningserfaring, gerne med linjefag i matematik
  • elsker at arbejde med børn i vanskeligheder og ikke mindst deres forældre
  • brænder for at undervise og gøre en forskel for børn, som hver dag kæmper med at forstå denne verden
  • har erfaring med specialpædagogik
  • kan være meget fleksibel og omskiftelig inden for arbejdsopgaver og rammer
  • er god til at have flere planer ad gangen, da skoledagene aldrig er ens
  • er så faglig stærk, at du har overskud til det uforudsete
  • er god til at modtage og give sparring
  • er velformuleret både skriftligt og mundtligt
  • har humor – hverdagen kan være meget krævende
  • kan arbejde med "Min uddannelse" eller er parat til at gøre det
  • er nysgerrig på, hvordan børn udvikles på bedste vis
  • kan undervise i grundfagene i indskolingen og på mellemtrinnet
  • ser hver dag som en mulighed for læring/udvikling af egen praksis
  • er en holdspiller.

Om os
På Kratbjergskolen tør vi udfordre de gængse rammer. Vi har personale, der brænder for deres arbejde og dagligt glæder sig til at undervise og samarbejde.

Vi har fokus på at gøre alle børn parat i samarbejde med forældre. Parat til alt fra skole og videre uddannelse, til livet og verden. Børn gør det bedste, de kan. Vi tager dem i hånden og viser vejen.

Skolen er kendetegnet ved at have en engageret forældrekreds, der aktivt deltager i skolens liv, samt en ambitiøs og udviklingsorienteret bestyrelse og personalegruppe.

Kratbjergskolen er en distriktsskole, som består af Afdeling Engholm, Afdeling Ravnsholt og Afdeling Kongevejen. Afdeling Ravnsholt er tosporet med 535 elever fra 0. til 9. klasse opdelt i tre afdelinger. Afdeling Engholm er en tresporet skole med 700 elever fra 0. til 9. klasse opdelt i tre afdelinger. Afdeling Kongevejen er en specialskole med 26 elever i alderen 13 til 17 år.

På Kratbjergskolen tør vi udfordre de gængse rammer. Vi har personale, der brænder for deres arbejde og dagligt glæder sig til at undervise og samarbejde.

Vi har fokus på at gøre enhver elev parat i samarbejde med forældrene. Parat til alt fra skole og videre uddannelse, til livet og verden. Børn gør det bedste, de kan. Vi tager dem i hånden og viser vejen.

Skolen er kendetegnet ved at have en engageret forældrekreds, der aktivt deltager i skolens liv, og vi har en ambitiøs og udviklingsorienteret bestyrelse og personalegruppe.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde og medindflydelse på egen hverdag højt. Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her Leder- og medarbejdergrundlag.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn – og ansættelsesvilkår bliver fastsat efter gældende overenskomst og forhåndsaftale for lærere og pædagoger i folkeskolen.

Allerød Kommune har i samarbejde med DLF udfærdiget et værdibaseret aftalepapir for lærere og pædagoger, som blandt andet betyder, at der ikke er fast tilstedeværelsestid.

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte Jamil Sheikh afd. leder på 31 33 34 33 for at høre nærmere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 26. marts 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 13 og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bede4ffa)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Allerød
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i Hillerød

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere andre studerende og videregive din studieteknik og studie-hacks? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine .
    • Lærer
    • Hillerød
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Kornmarkskolen søger en dygtig børnehaveklasseleder med tiltrædelse pr. 1. august 2024Børnehaveklasselederne på Kornmarkskolen er optagede af, at gøre børn livsduelige med motivation for at være .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Allerød

    Brænder du for at skabe trygge og motiverende læringsmiljøer? Og vil du være en del af et fællesskab, hvor vi er sammen om at lave god skole? Så er det dig, vi søger!Vi søger 2 lærere til Engholmsk..
    • Lærer
    • Allerød
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Kompetence Center Vest (KCV) er Kornmarkskolens specialafdeling for normaltbegavede elever med specifikke vanskeligheder med impulsstyring/opmærksomhed (ADHD/ADD) og eller kontakt og kommunikation .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
17. maj 2024 4
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2