Strategisk forretningsudvikler med kreativt mindset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Strategisk forretningsudvikler med kreativt mindset


Har du et strategisk, kreativt og analytisk mindset? Ved du mere end de fleste, når det kommer til strategisk forretningsudvikling? Har du lyst til at blive en del af en datadrevet og ambitiøs sundhedsvirksomhed, hvor du vil få en helt central rolle i at forme og drive Dansk Sundhedssikrings vækstrejse ind på nye geografiske markeder og ikke mindst privatkundemarkedet i Danmark? Læs endelig videre nedenfor.

VIRKSOMHEDSPROFIL/AFDELINGEN
Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring er på bare 10 år blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer og på B2B markedet har vi overtaget flere end 530.000 kunder i Danmark. Nu har vi valgt at træde ind på B2C markedet, hvorfor vi står overfor en ny spændende udviklingsrejse, hvor vi leder efter dig der har talent og motivation for at træde ind i en stilling som strategisk forretningsudvikler hvor du får mulighed for, at sætte dit eget aftryk.

OM STILLINGEN
Som strategisk forretningsudvikler bliver du en del af afdelingen Forretningsudvikling og analyse, som pt. består af 10 ambitiøse og dedikerede kollegaer. Dit overordnede formål vil være, at drive og indholdsudvikle forretningskritiske projekter, som understøtter forretningens udvikling på både kort, og især lang sigt. Du vil komme til at arbejde meget selvstændigt med opgaver og bringe projekter helt i mål i samspil med organisationen. Du vil derfor løbende komme med klare anbefalinger og beslutningsoplæg om relevante projekter og muligheder til virksomhedens ledelse og diverse styregrupper.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Indholdsudvikle forretningskritiske projekter, som understøtter virksomhedens udvikling
  • Sikre udviklingsprojekters fremdrift gennem planlægning og projektledelse
  • Kommunikation af analyser, beslutningsoplæg og strategiske anbefalinger til ledelse, ejerkreds og bestyrelse
  • Rapportering af status på udviklingsideer og initiativer

Du vil på kort tid opbygge et stærkt kendskab til organisationen, for på den måde at kunne drive nuværende projekter videre, samt igangsætte nye, alt sammen med det formål at bidrage organisationens videre strategiske udvikling.

DIN PROFIL
Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad fra en relevant videregående uddannelse gerne cand.merc., cand.oecon., cand.polit., eller cand.scient.pol. Du har flere års erfaring fra lignende stilling, gerne fra konsulentbranchen. Du besidder stærke kompetencer indenfor strategisk tænkning, analyse, idémodning og indholdsudvikling samt facilitering af workshops og interviews. Du har en god forståelse for strategimodeller, analyseværktøjer (kvantitative og kvalitative) samt projektledelse.
Det er en fordel, hvis du har kendskab til de væsentligste forsikringsprincipper, samt både den private og offentlige del af sundhedsvæsnet. Du har stærke kommunikative evner og dermed formår du, at formidle komplekse problemstillinger på en let forståelig måde, både på dansk og engelsk, skriftligt så vel som mundtligt.

Som person er du eksekveringsstærk og vant til, at sætte i gang i nye initiativer. Du ved, at du er god til det du laver, men du er også klar over, at du er en del af et team og inddragelse af kollegaer fra egen afdeling samt resten af organisationen, er en forudsætning for at kunne lykkedes i rollen. Andre vil derfor opleve dig som en proaktiv holdspiller, som er god til at skabe relationer. Med din relevante erhvervserfaring, kreative og analytiske mindset tiltaler det dig, at skulle bygge noget op fra bunden, hvoraf det kan blive nødvendigt, at dykke dybt ned i detaljer og kompleksitet for efterfølgende at udarbejde analyser, præsentation m.m.

Du motiveres af, at arbejde deadline-baseret hvor der er stor grad af frihed under ansvar og hvor du selv formår, at finde løsninger på komplekse problemstillinger, turde udfordre eksisterende praksis og tænkning samt komme med anbefalinger og efterfølgende stå på mål for dine anbefalinger. Selvom der til tider kan være travlt og ambitionerne høje, formår du at planlægge og strukturerer din tid samt opgaver, hvor deadlines respekteres og overholdes.

VI TILBYDER
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed. Vi vægter trivsel og livsbalance højt, hvorfor der er fleksible arbejdstider samt mulighed for hjemmearbejde op til 2 dage ugentligt. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker og sund frokostordning.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

SØG JOBBET
Er det dig vi har beskrevet? Så send os endelig dit motiverede CV og ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør for forretningsudvikling og analyse, Kasper Andersen på tlf. +45 29217357

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 500.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 200 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herlev

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Fri kontakt
    Are you motivated by leading and running Business-Critical projects? Do you thrive navigating among diverse agendas and cultures securing that projects are always delivered on time? Then please apply for this exciting Project Manager position in Karnov Group!
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Fri kontakt
    Kan du sætte dine erfaringer inden for kunderejsen og eftermarkedet i spil? Vil du bidrage til at udvikle fremtidens bilforhandlere og servicepartnere ved at skabe engagement, motivation og gode resultater omkring dig? Har du et innovativt og helhedsorienteret mindset? Så er denne stilling hos BMW noget for dig!
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you passionate about quality management and dedicated to fostering a culture of continuous improvement? Do you thrive on sharing your expertise and guiding colleagues through training and quali..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Søborg

    Are you prepared to be a game-changer in drug development? Do you possess the leadership and the technical expertise to refine clinical drug development through the power of clinical trial simulati..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1