Forretningsudvikler i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Brænder du for, - og har viden om, det digitale Danmark og digitalisering? Har du ambitioner om at bidrage til den fortsatte udvikling af de kommunale borgerserviceopgaver, så de løses bedst muligt? Og vil du samtidig være med til at sikre, at de digitale services bliver mest muligt inkluderende? Så kunne den faste stilling, som udviklingskonsulent i Borgerservice, være noget for dig.

Regeringen, Danske regioner, KL og Finansministeriet har udarbejdet flere strategier for den fortsatte digitalisering i Danmark. Her er opmærksomheden blandt andet på at bruge teknologier i opgaveløsningen, så den opleves mere sammenhængende og frigiver tid til kerneopgaven. Og så er der et stort fokus på digital inklusion. Borgerservice i Herning Kommune og Herning Bibliotekerne er i øjeblikket i gang med en fusionsproces, hvor digital inklusion er vores fælles opgave, men hvor der også skal skabes synergier på tværs til nye indsatser. Derfor er det væsentligt, at vi er up to date med borgernes behov, følger teknologierne tæt og at vi også påvirker på nationalt niveau til udviklingen af et digitalt Danmark for alle. I driften skal samtidig sikres en optimal og effektiv opgaveløsning, hvorfor et løbende fokus på udvikling af arbejdsgange- og processer prioriteres.

Som udviklingskonsulent vil du komme til at arbejde med alt det ovenstående. Til en start vil dine primære ansvarsområder være projektledelse på udviklingsopgaver i forhold til både digitaliseringsstrategierne og driften i Borgerservice. Senere vil udviklingsopgaver med fokus på nye indsatser, services og løsninger ved hjælp af digitalisering, automatisering og effektivisering komme til. Efterhånden som du lærer organisationen at kende, kan du selv være i stand til at identificere og forfølge nye tiltag.

I det daglige vil du referere til lederen for Borgerservice, men arbejde tæt sammen med ledelsen på både Bibliotek og i Borgerservice. Din fysiske placering vil være i Borgerservice.

Dine kompetencer


  • Akademisk eller anden relevant uddannelse og erfaring til at kunne løfte ovenstående opgaver
  • Viden om det digitale Danmark og digitalisering
  • Strategisk tænkende
  • Nytænkende
  • Arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst
  • Gode kommunikative evner
  • Gode samarbejds- og netværksevner
  • Projektledelseserfaring
  • Processtyringserfaring
  • Flair for at arbejde med statistik og med/i IT-systemer
  • Evner en struktureret arbejdsform

Vi tilbyder


  • En arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling
  • Et selvstændigt job, hvor du i meget stor udstrækning selv planlægger dine arbejdsopgaver og har tid til fordybelse
  • Løbende dialog, medansvar, sparring og fokus på den enkeltes kompetencer
  • Et arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel og uhøjtidelig
  • Dygtige og engagerede kolleger


Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne i ny løn. Lønniveauet ligger på 25.000-35.000 kr. om måneden ekskl. pension og afhængig af kvalifikationer.

Du kan få mere at vide om stillingen og organisationen hos leder af Borgerservice Eva Freidahl Graae på tlf. 2960 7157 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfristen


21. februar 2023 kl. 23.59.

Der afholdes samtaler fredag den 24. februar i tidsrummet fra 9.30-12.30. Kun ansøgere, som har søgt online via ansøgningsskema på Herning Kommunes hjemmeside www.herning.dk, vil komme i betragtning.

Bilag


  • Virksomhedsgrundlaget


I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Herning over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2