Forsikringsfaglig konsulent til Erhverv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Har du lyst til at formidle og supportere GF Forsikrings salgsled med din omfattende forsikringsviden indenfor Erhverv? Og vil du være med til at udvikle vores erhvervsforretning sammen med et stærkt erhvervsteam? Så er du helt sikkert vores nye kollega i Erhverv.

Som forsikringsfaglig konsulent i GF Forsikring får du en helt unik mulighed for at være med til at opbygge vores erhvervsforretning helt fra start. Målsætningen og den langsigtede retning for Erhverv er på plads, og vi har høje ambitioner – ambitioner som vi kun sammen kan lykkes med at indfri. Lyder det som en udfordring, du kan se dig selv bidrage til, så læs endelig videre.

I GF Forsikring træder du ind i en organisation i udvikling, hvor der ikke er langt fra ideer til handling, og hvor du får mulighed for at arbejde sammen med passionerede og kompetente kolleger, der alle brænder for at give vores medlemmer den bedste oplevelse.

Du træder også ind i en organisation, hvor vi har fokus på dig, og hvor vi sætter den daglige trivsel højt gennem jævnlige trivselsmålinger, fokus på ledelse og nye måder arbejde på, på tværs af forretningen. Det er vigtigt for os, at vi kan skabe de rammer, der gør, at du bliver glad, når du møder ind på kontoret. Derfor har du også adgang til en sund og varieret kost, og vi tilbyder en fleksibel kontorpakke til hjemmet, så vi ved, at du sidder godt, når du ønsker at arbejde hjemmefra.

Din daglige arbejdsplads bliver GF Huset, Jernbanevej 65, 5210 Odense NV.

Support og rådgivning af slagsled gennem kvalitet i indtegning og videndeling

Som forsikringsfaglig konsulent for erhervsområdet er din fornemste opgave at understøte vores klubber på tværs af hele Danmarkm så vi sikrer, at vores medlemmer altid får en god oplevelse. Det gør du bl.a. ved at rådgive og sparre med vores assurandører og rådgivere i forhold til at sikre høj kvalitet i indtegningen.

Derudover er det vigtigt, at du med din viden og erfaring bidrager til videre udvikling af teamet gennem videndeling og input til vores processer, arbejdsgange og måder at arbejde på.

Dine arbejdsopgaver omfatter overordnet:

  • Deltagelse i større eller mindre projekter inden for erhvervsområdet
  • Vedligeholdelse af arbejdsgange

  • Specialist i GF’s indtegningsregler og betingelser
  • Undervisning af assurandører
  • Facilitere ERFA møder med assurandører

Erfaring med erhverv og stærke samarbejdsevner

Du har en relevant forsikringsmæssig uddannelsesom forsikringsfaglig konsulent eller lign. - er du uddannet på niv. 4 er det en fordel men ikke et krav. Det afgørende er din erfaring og stærke faglighed indenfor erhverv. Du har en bred forsikringsmæssig indsigt og kendskab til de fleste erhvervsforsikringer. For at få succes i det jobbet er det vigtigt, at du formår at koble din høje faglighed med dine stærke samarbejdsevner, så du formår at balancere i krydsfeltet mellem flere modsatrettede interessenter, og så kollegaer på tværs af forretningen altid står tilbage med et positivt indtryk, når de har talt med dig.

Vi forventer, at du er serviceminded og positiv overfor de nye forandringer og tiltag, du vil møde, og så forventer vi, at du har en løsningsorienteret tilgang til dine opgaver. Omvendt kan du forvente, at du får et grundigt introduktionsforløb, hvor du bl.a. får en grundig oplæring i vores produkter, og at vi giver dig et bredt indblik i GF, dine kollegaer og den kultur der er fundamentet for vores vækst.

Skal du være vores nye kollega? Så send os din ansøgning på linket nedenfor hurtigst muligt og senest den 30. januar 2023. Vi indkalder løbende til samtale og fjerner opslaget så snart den rette kandidat er fundet.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller GF som arbejdsplads så ring til Kim Bech Sørensen på tlf. 25 52 02 52

Vi glæder os til at høre fra dig.

--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Fyn
  • Mandag den 30. januar 2023

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder på Fyn

    Kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt og medlemsejet forsikringsselskab tæt på medlemmerne, og vil du have en alsidig hverdag i et super godt team? Har du lyst til at sælge pr. telefon..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Fyn
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder (studiejob) på Fyn

    Vil det være fedt at supplere din SU ved at arbejde med SoMe opgaver? Så er du lige den vi leder efter, som studentermedhjælper i vores lokale afdelinger på Fyn. Vi er et dynamisk team som..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Fyn over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1