[xxxxx] søger it-specialister til vores Microsoft 365 miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

GF Forsikrings it-platform er primært baseret på Microsoft, og vi har brug for flere dygtige kollegaer til at indgå i vores team. Hvis du synes, at det lyder spændende både at have medansvar for konfigurering og administration af M365-miljøet med bl.a. Azure AD/ADFS, Office 365 suiten, Sharepoint og Intune, og at skulle arbejde med traditionel on prem it-drift-så læs endelig videre..

I GF Forsikring har vi ambitiøse vækstmål, og hos os går det analoge og digitale hånd i hånd. Det stiller helt særlige krav til en moderne it-afdeling, så vi kan understøtte vores kollegaer i at levere den bedste medlemsoplevelse. I It Operations arbejder vi hele tiden på at understøtte forretningen med moderne løsninger, og vi søger derfor erfarne it-specialister, som kan kombinere viden og erfaring om Microsoft 365 med en god forretningsforståelse og gode kommunikative evner.

Dine arbejdsområder

Du bliver en del af Infrastructure & Workplace teamet placeret i It Operations, og du vil referere til teamlederen. Du vil opleve en meget flad organisatorisk struktur og en uformel tone, og du vil have mulighed for at arbejde med en stor grad af frihed og selvstændighed. Du vil i samarbejde med kollegaer i IT sætte retningen for vores driftsplatform og vores modern workplace løsning, og samtidigt sikre en høj udnyttelsesgrad.

Et udsnit af dine arbejdsopgaver vil være:

  • Deltage i strategien for brugen af Microsoft 365 Enterprise licens
  • Konfigurering & administration af Office 365 suiten, herunder Sharepoint
  • Bruger adaption
  • Intune
  • Compliance

  • Azure AD
  • Teams
  • Sikkerheds & compliance funktionerne i M365
  • Stream for Office
  • Power Apps og Power Automate

Vi forventer, at hvis du ikkekender til alle disse teknologier, så har du mod på at sætte dig ind i dem, med god støtte fra dine kolleger. Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har fået indsigt i Microsoft 365, og du brænder for at lære mere i dette univers. Du forstår at værdien af en M365 licens først indfries, når mulighederne udnyttes i forretningen. Du brænder for den nyeste teknologi, og du kan lide at grave dig ned i opgaven for at finde den bedste løsning. Du er nysgerrig på andre cloudløsninger, og har bredt kendskab omkring disse.

Du arbejder selvstændigt og driver proaktivt dine opgaver. Du har styr på dine ting, og du forstår at arbejde agilt, planlægge dine opgaver og skabe struktur og orden, så der skabes et naturligt og vedvarende overblik. Sidst men ikke mindst så forventer vi, at du kan kommunikere ubesværet både med forretningen, kollegaer i IT og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder et spændende job i et forretningsorienteret miljø med høje faglige kompetencer, hvor vi samtidigt har en uformel omgangstone og et godt, socialt sammenhold. Som vores kollega vil du nyde gavn af en inspirerende hverdag med et stærkt bagland med daglig sparring og support-vi løfter sammen! Du vil desuden få gavn af vores attraktive personaleforhold som blandt andet giver dig en god pensions-og sundhedsordning, adgang til massørordning i GF Huset, rabatter på forsikringer og vores lækre og sunde frokostordning med mulighed for at købe aftensmad med hjem. Vi sørger også for at tilrettelægge et grundigt introduktionsforløb til dig, så vi sikrer dig de bedst mulige betingelser for at lykkes i jobbet.

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Upload din ansøgning sammen med dit CV på linket nedenfor. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.

--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder på Fyn

    Kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt og medlemsejet forsikringsselskab tæt på medlemmerne, og vil du have en alsidig hverdag i et super godt team? Har du lyst til at sælge pr. telefon..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Fyn
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder (studiejob) på Fyn

    Vil det være fedt at supplere din SU ved at arbejde med SoMe opgaver? Så er du lige den vi leder efter, som studentermedhjælper i vores lokale afdelinger på Fyn. Vi er et dynamisk team som..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Fyn over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1