Bliv Skadesbehandler på byggeskadeområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

RiskPoint Group fortsætter med at vokse, og vi leder derfor efter endnu en dygtig kollega til vores danske skadesafdeling.

Vores skadesafdeling udgøres i øjeblikket af 28 personer placeret i seks af vores 12 operationelle lande. Din kommende arbejdsplads vil blive vores københavnske kontor i Hammerensgade 4.

Til daglig håndterer vi skader indenfor alle vores forsikringsprodukter, som spænder lige fra ulykkesforsikringer over forskellige former for ansvarsforsikringer, byggeskadeforsikringer, entrepriseforsikringer, vindmølleforsikringer til M&A forsikringer.

Fælles for vores produktpallette er, at vores kunder er virksomheder – små som store. Dog er det vigtigt at understrege, at under byggeskadeforsikringer er de sikrede private personer.

Hos RiskPoint får du dygtige og engagerede kollegaer, og teamet samt virksomheden består af både trainees, nyuddannede medarbejdere og medarbejdere med mange års erfaring. Tilfælles har vi, at vi alle gerne går den ekstra mil for at sikre glade og tilfredse kunder.

Om jobbet:

I dit nye job skal du særligt arbejde med dag-til-dag skadebehandling af især byggeskadesager, men der kan fra tid til anden blive brug for, at du giver en hånd med på andre typer af sager indenfor Property & Construction området.

Byggeskadeforsikring ligger organisatorisk under Property & Construction, som omfatter Property, Entreprise og stand-alone Terrorisme forsikringer.

Du skal være klar til at smøge ærmerne op og sikre en god proces for håndtering af skadesanmeldelser, udbetalinger samt opfølgning på vores eksterne partnere på de sager, som du har ansvaret for at drive fremad.

De sikrede under byggeskadeforsikringer er private, og derfor er gode og empatiske kommunikationsfærdigheder både på skrift og i tale essentielle.

I dag-til-dag håndteringen af byggeskadesagerne vil det være dig, som holder sammen på de løse ender og driver processen for disse sager frem mod afslutning, men resten af skadesteamet rundt om dig samt vores kollegaer på indtegningssiden vil naturligvis være klar med støtte og sparring, når der er brug for det.

De daglige arbejdsopgaver vil især, men ikke udtømmende, være:

  • Modtagelse og registrering af anmeldelser under byggeskadeforsikringspolicer.
  • Korrespondance og dialog med forskellige interessenter; sikrede, entreprenører, taksatorer osv.
  • Oplysning af sagerne og vurdering af disse dækningsmæssigt.
  • Håndtering af forskellige typer af udbetalinger.

Vi søger:

Hvis du har erfaring indenfor byggeskadeområdet vil det være en fordel – men det er ikke et krav.

Det kan også være, at du har arbejdet indenfor et andet forsikringsområde eller mere generelt med administrativt arbejde, men besidder andre gode kompetencer end de strengt forsikringstekniske, som gør dig relevant for stillingen.

Du er vant til at arbejde systematisk og selvstændigt i et miljø omgivet af dygtige kollegaer, hvor du får noget fra hånden.

Vi tror på, at det faglige kan læres og vægter derfor personlighed og arbejdsmoral højere, end at du har en specifik baggrund indenfor samme område, som du skal arbejde med hos os.

Men det er vigtigt, at:

  • du kan arbejde systematisk og sætter en stolthed i høj faglig kvalitet.
  • du trives med at indgå i langsigtede samarbejdsrelationer med forskellige interessenter.
  • det falder dig naturligt at være imødekommende og levere god service.
  • du har mod på at dygtiggøre dig og blive kastet ud i nye ting – teamet hjælper dig hele vejen.
  • du trives godt i et arbejdsmiljø, hvor vi arbejder hårdt, når der er brug for det, men også nyder stor fleksibilitet i mindre travle perioder.
  • du kan se RiskPoint som mere end ”bare” en arbejdsplads - vi sætter nemlig pris på hinandens selskab, at mødes i fredagsbaren, spise middag sammen eller blot tage en hyggeaften på - eller udenfor - kontoret.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du kan tale og skrive engelsk på et fornuftigt niveau. Dog vil arbejdet i denne stilling navnlig foregå på dansk, og det er derfor et krav, at du mestrer det danske sprog på højt niveau.

Vi tilbyder:

  • Et spændende job i en international virksomhed i vækst.
  • Gode kolleger i et energisk team med højt energiniveau.
  • Rig mulighed for kompetenceudvikling.
  • En arbejdsplads centralt placeret i København K.

Vi synes selv, at vi er mere end blot en arbejdsplads. Vi prioriterer events, som ryster os sammen, og til trods for at vi sidder i 12 forskellige lande og er ca. 200 medarbejdere, så opfatter vi os selv som en stor og sammentømret familie.

Vores særlige RiskPoint-kultur betyder meget for os. Sammen er vi på en rejse mod at blive de allerbedste, men vigtigst af alt er, at vi passer på hinanden, mens vi er på rejsen.

Interesseret i stillingen?

Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, og ønsker at blive en del af vores fantastiske team, så send en ansøgning samt et CV til HR Coordinator, Mads Guldhammer, på [email protected].

Venligst anfør ”Byggeskade Skadesbehandler” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 10. september 2023.

Opstart hurtigst muligt efter aftale og løn efter kvalifikationer.

Vi kalder løbende ind til samtaler og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet den rette kollega.

Har du spørgsmål til jobbet eller RiskPoint kan du kontakte Claims Manager Group, Birgitte Roed, på tlf. +45 33 41 02 04 eller sende en e-mail til: [email protected]

__________________________________

RiskPoint is a global Managing General Underwriter (MGU) providing best in class insurance solutions to businesses and their advisors. RiskPoint operates globally with locations in 12 countries across Europe, the U.S and Asia and have more than 190 employees. Our specialist and seasoned underwriters have in depth industry and product knowledge whilst our professional claims team provide a unique and pro-active approach to assisting our clients when claims occurs.

Together we offer a wide range of insurance solutions within the areas of Mergers & Acquisitions, Renewable Energy, Liabilities including Financial Lines and Cyber, Off-Shore Upstream, Property & Construction and Accident & Health. The RiskPoint core values are: trust, openness and honesty, respect and tolerance, drive and dedication as well as being part of a winning team in a competitive environment.

For more information about RiskPoint, please visit: www.RiskPoint.eu

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 10. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0