Sektionschef i Operationsstabens Planlægningsafdeling/J5, Operativ Policysektion, J5P

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du ambitiøs, dygtig, nytænkende og fremsynet? Kan du operere i krydsfeltet mellem militær faglighed, innovation, politisk indsigt og international forståelse? Kan du svare bekræftende på, at du har disse kompetencer, er der mulighed for at søge stillingen som sektionschef for Operativ Policysektion (J5P) i Operationsstaben.

Om os

J5 er organiseret med en sektion ansvarlig for operativ policy, beredskaber og udvikling (J5P/Policy), en sektion med fokus på militær afskrækkelse og kollektivt forsvar (J5K/Kongeriget), en sektion med fokus på militære indsatser globalt (J5G/Global) samt en cybersektion (J5C/Cyber), der skal sikre operativ anvendelse af cyberkapaciteten.

J5P er normeret med 10 stillinger og håndterer policy for operative anliggender på militærstrategisk og operativt niveau. Sektionen er primært sammensat af erfarne majorer/orlogskaptajner med et stort personligt drive og engagement og med bred og forskellige baggrund. Medarbejderne repræsenterer derudover en bred vifte af personlighedstyper, erfaringsgrader og kompetenceprofiler.

Sektionen har desuden ansvaret for en række forbindelsesofficerer og rådgivere i udlandet.

Om stillingen

J5P arbejder i snitfladen mellem det strategiske og det operative niveau, og varetager – herunder bidrager til at udvikle – Operationsstabens overordnede policy for anvendelse af Forsvarets enheder og kapaciteter samt opgaver af mere tværgående karakter.

Dette omfatter bl.a. den overordnede prioritering af kommende indsættelser og aktiviteter med afsæt i den politiske og strategiske hensigt, strategisk prioritering af øvelsesaktiviteter, internationale operative samarbejder samt styrkegenerering. J5P skal sikre, at der etableres og hhv. udvikles en samlet overordnet linje for Forsvarets operative opgaveløsning, herunder en tydelig sammenhæng mellem politiske ønsker, strategiske prioriteringer, operative behov og militær kapacitet.

J5P behandler endvidere nationale operative koncepter, strategier, planer og møder, som eksempelvis omfatter den nationale styrkegenereringskonference, Forsvarschefens Operationsforum, Forsvarets Plandirektiv og det operative ressourceoverblik.

Ansvaret for flere NATO koncepter, strategier og beredskaber er også placeret i sektionen, hvilket bl.a. omfatter behandling af styrketilmeldinger til NATO, herunder Global Force Generation og implementering/overgang til NATO Force Model fra NATO Readiness Initiative og NATO Response Force. J5P behandler og leverer Operationsstabens bidrag til militærkomiteens møder i NATO og tilsvarende fora.

Hertil kommer operative policyaspekter til de øvrige internationale organisationer og samarbejder, der blandt andet omfatter EU, FN, Nordic Defence Cooperation (NORDEFCO), European Intervention Initiative (EI2), Arctic Security Forces Roundtable discussions, Joint Expeditionary Force (JEF) med flere.

Som chef for J5P får du mulighed for at sætte præg på de styrende strategiske koncepter, og er samtidig faglig garant for, at militære muligheder og anbefalinger udarbejdes i sammenhæng med Forsvarskommandoens gældende operative policy. Det er desuden dit ansvar, gennem kvalificeret, helhedsorienteret og fremsynet rådgivning, at sikre, at chefen for Operationsstaben rettidigt kan træffe beslutninger om operative forhold inden for sektionens ansvarsområde.

Som sektionschef indgår du i Planlægningsafdelingens/J5 chefgruppe, hvor du blandt andet vil skulle bidrage til udvikling af Operationsstabens samlede virke.

Du vil i stillingen have en bred berøringsflade nationalt og internationalt, hvorfor du må forvente rejseaktivitet.

Om dig

Du har gennemført Videreuddannelsestrin II/Ledere (VUT II/L) eller tilsvarende kursus. Erfaring fra tjeneste på chefniveau vil være en klar fordel.

Du prioriterer god ledelse af dine medarbejdere, herunder udvikling af deres kompetencer med henblik på at sikre kvalificeret opgaveløsning til gavn for såvel Forsvarets Ledelse som underliggende myndigheder.

Du er innovativ, nytænkende og optaget af at skabe resultater som del af Operationsstabens samlede opgaveløsning, og evner at se sektionens bidrag i en større sammenhæng. Teamwork er for dig en helt naturlig ting.

Du har operativ erfaring samt erfaring fra styringsniveau I. Her har du arbejdet med indsættelse af Forsvarets kapaciteter, og har god forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation, herunder dynamikkerne mellem det militære og det politiske niveau.

Det kan endvidere være en fordel, hvis du har en operativ baggrund og erfaring fra internationale missioner, har været chef for en udsendt enhed eller har gjort tjeneste i et internationalt militært hovedkvarter på operativt eller strategisk niveau.

Du er kendetegnet ved en personlig høj grad af integritet, dømmekraft, fremsynethed og faglig stolthed, der sikrer, at din sektion leverer kvalitet til tiden. Du besidder stor analytisk evne, har gennemslagskraft, og har evnen til at eksekvere og levere høj kvalitet, også under tidspres.

Endeligt er det en nødvendighed, at du kommunikerer klart og præcist i tale og på skrift, såvel på dansk som på engelsk.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom at der er mulighed for ansættelse ved konstitution.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37, skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige tjenestested er København.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Såfremt du er udpeget til INTOPS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte chefen for Operationsstabens Planlægningsafdeling (J5), kommandør Kristian Haumann, på tlf. 72840481 eller mobil 41385858.
Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Nezi Olgun på tlf. 32665556.

Ansøgningsfristen er den 10. september 2023, og vi forventer at holde samtaler i uge 38. Stillingen er ledig til besættelse snarest.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 10. september 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0