Bliv klar til at blive major/orlogskaptajn i Sekretariatssektionen - mulighed for MMS-studie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du påtage dig arbejdet med at håndtere et væld af strategisk sensitive sager? Har du lyst
til at sætte dig ind i store mængder information, uddrage essensen og omsætte det til korte,
koncise beslutningsoplæg til den militære topledelse? Så er du måske vores nye kollega i Sekretariatssektionen
i Forsvarsstaben i København.

Om os

Du bliver en del af Sekretariatssektionen i Ledelsessekretariatet. Vi er 10 arbejdsomme og engageredemilitære og civile medarbejdere. Det er os, der modtager alle nye opgaver, der stilles
til Forsvaret. Vi analyserer opgaverne, koordinerer på tværs af Forsvarsministeriets område, og sørger for at opgaven bliver forankret korrekt i Forsvaret. Vi er også ansvarlige for at håndtere
aktindsigtssager samt henvendelser fra andre nationer, udvalg, ministerier, styrelser, myndigheder og borgere. En del af vores opgave er desuden at fastlægge retningslinjerne for
Forsvarets ceremonielle forhold. Endelig er vi ansvarlige for sagsbehandling vedrørende synlig anerkendelse – dvs. medaljer.

Om stillingen

Du kommer til at gøre tjeneste tæt på Forsvarets ledelse, og du vil blive præsenteret for mange forskellige typer opgaver med stort ledelsesmæssigt fokus. Du vil få en unik indføring i
sagsbehandling på niveau I samt samarbejdsrelationer med Forsvarsministeriet og Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Du bliver Sekretariatssektionens repræsentant i Operationsstabens operative planlægningsgrupper/ teams, og bliver dermed involveret i det operative planlægningsarbejde for indsættelse
af Forsvarets kapaciteter. Man kan ikke på forhånd præcist sige, hvad du kommer til at arbejde med – det afhænger af hvilke sager, der opstår, samt af dine kompetencer og interesser – men det er inden for følgende opgaver:
• Koordination og analyse af opgaver vedr. synlig anerkendelse ifm. Forsvarets operative
opgaveløsning
• Udarbejdelse af beslutningsoplæg til Forsvarets ledelse
• Analytiske bidrag til sager af strategisk karakter, der går på tværs af Forsvarsstaben
• Tværfaglig støtte til FORSVARSKOMMANDOENs øvrige stabe, kommandoer og myndigheder
• Støtte til øvrige teams i sektionen vedrørende udformning af taskere

Fordi vi er centralt placeret i en stor organisation, er vi bevidste om vigtigheden af at mestre både den formelle og den uformelle tilgang internt i sektionen og i vores kontakt med resten af FORSVARSKOMMANDOEN, Forsvaret og det øvrige ministerområde.

Vi lægger vægt på den gode stemning, og vi har plads til, at humøret og bølgerne kan gå højt. Vi prioriterer fleksibilitet for den enkelte. Du vil således, i vid udstrækning, i takt med at du får
erfaring, selvstændigt tilrettelægge din opgaveløsning i forhold til de tildelte opgaver og få mulighed for personligt at kompetenceudvikle dig. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra.
Stillingen giver dig mulighed for at blive kompetenceafklaret i forhold til OFU og MMS, og du vil have mulighed for at læse OFU og MMS ved siden af tjenesten.

Om dig

Du er kaptajn/kaptajnløjtnant (M321).

Du har let ved at påtage dig ansvar for resultater og overholder tidsfrister. Du har en veludviklet sans for at formidle komplekse problemstillinger både til beslutningstagere og til medarbejderne på jorden, hvilket kræver, at du kan skabe og vedligeholde et godt kollegialt netværk. Vi forventer, at du formulerer dig stærkt i skrift og tale – også på engelsk – og du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i tilspidsede situationer.

Du forventes at stile mod en snarlig optagelse på MMS – hvis du ikke allerede er optaget.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Sekretariatssektionen, oberstløjtnant Jan Hansen på telefon 2331 0276
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.

Ansøgningsfristen er den 10. september 2023 og ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Den endelige ansættelsesdato bliver koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Det er ikke et krav, men du må gerne vedlægge dine seneste FOKUS. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel
samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at
søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSKOMMANDOEN
FORSVARSKOMMANDOEN er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed, og har ansvaret for at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i national og
international opgaver. FORSVARSKOMMANDOEN ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. FORSVARSKOMMANDOEN består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk kommando.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 10. september 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0