Frontend-underviser til UCN, IT-Uddannelserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

IT-uddannelserne søger underviser til fastansættelse som adjunkt eller lektor snarest eller fra 1. oktober 2022. IT-afdelingen tæller 6 uddannelser: Datamatiker, IT-teknolog, Multimediedesigner, Professionsbachelor i Webudvikling, Professionsbachelor i Softwareudvikling samt Professionsbachelor IT-sikkerhed. Ansættelsen angår primært undervisning i frontend-udvikling, feedback og eksamen med såvel danske som internationale studerende på Multimediedesigner i tæt samarbejde med uddannelsens øvrige undervisere.

Vi søger en kollega, der har lyst til

  • Faglig, pædagogisk og personlig udvikling
  • Alsidige og varierende opgaver; undervisning, koordinering, planlægning, uddannelsesudvikling samt forsknings- og udviklingsaktiviteter
  • Samarbejde med et dynamisk, professionelt, humørfyldt, tværfagligt og socialt velfungerende team.

Faglig profil

Vi søger en kollega med videregående uddannelse på minimum professionsbachelor- eller bachelorniveau og praksiserfaring med frontend-udvikling. Det er en fordel, at du har tværfaglig viden om brugerinteraktion, samt UI og UX i bred forstand. Hvis du også har prøvet kræfter med undervisning eller har erfaring med forskning og udvikling er det et plus. Som person er du systematisk, selvstændig, nysgerrig og engageret og har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Og så har du frem for alt lyst til at skabe god, praksisnær undervisning og gode relationer til både studerende og kolleger. Det er et krav, at du både kan undervise og vejlede på engelsk.

Den ideelle ansøger mestrer

  • HTML, CSS, herunder Sass og/eller Less og CSS Frameworks
  • JavaScript, JS Frameworks, f.eks. Vue.Js, og evt. Node.js
  • Dataudveksling og API
  • Teknisk SEO
  • CMS og Headless CMS
  • Forståelse af UX/UI og designprocesser i en web-kontekst

Ansættelsesvilkår

Du vil som underviser på UCN, IT-uddannelserne, hvor stillingen er slået op blive ansat som adjunkt.

Stillingen som adjunkt er en uddannelsesstilling, der er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskoler.

Som adjunkt skal du varetage opgaver indenfor undervisning, forskning og udvikling; opgaver som du introduceres til, når du deltager i UCN’s veletablerede adjunktforløb. Adjunktforløbet er tilrettelagt med henblik på at støtte dig i at udvikle kompetencer, viden og færdigheder til at varetage arbejdsopgaver som adjunkt på Professionshøjskolen UCN.

Foruden kurser og deltagelse i faglige ophold tilbydes der med adjunktforløbet kompetenceudvikling samt et stort netværk med andre adjunkter og forskere på tværs af UCN’s uddannelser og forskningsområder.

Adjunktforløbet har yderligere til formål at klæde dig på til at skrive en lektoranmodning, der som udgangspunkt skal afleveres i løbet af de første 3 ½ år af din ansættelse. Med en positiv lektorbedømmelse overgår du automatisk til en fast lektorstilling på UCN. Læs mere om lektorbedømmelsen.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler.

Yderligere oplysninger

Stillingen ønskes besat senest pr. 1. oktober 2022.

Samtaler afholdes mandag 29. august.

Alle ansøgere, der indkaldes til samtale, vil forud for samtalen skulle gennemføre en online engelsktest.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jørgen Søggard Jakobsen på telefon 72 69 17 70 eller på e-mail: [email protected].

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel overbevisning til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Aalborg SV
  • Torsdag den 25. august 2022

Lignende jobs

  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseIn the case that the applicant will be employed as an Assistant Professor, the employment will be a fixed term(3 years), full-time position, which will include both research and teach..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseThe position is within the Wireless Communication Section; 5G for industries research group. The research group involves approx 10 researchers focusing on experimental research on rel..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseAbout the positionYou will join the ambitious European collaboration ARISTOTELES(Applying artificial intelligence to define clinical trajectories for personalized prediction and e..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    Forsker søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1