Studieadjunkt/Studielektor til undervisning i Strategisk ledelse og kommunikation, Projektledelse samt Driftsøkonomi ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Auning

Studielektor til undervisning i Strategisk ledelse og kommunikation, Projektledelse samt Driftsøkonomi på skov- og landskabsingeniør-uddannelsen på Skovskolen Djursland

Skovskolen Djursland på Institut for Geovidenskab, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet,Københavns Universitet søger en studieadjunkt/studielektor med forventet tiltrædelse januar 2024.

Skov- og landskabsingeniøruddannelsen er i vækst. Det har i mange år været muligt at tage professionsbacheloruddannelsen i Nødebo, og siden 2020 har det også været muligt at tage uddannelsen på Skovskolen Djursland ved Auning. Derfor er der siden 2020 løbende blevet ansat undervisere på Skovskolen Djursland.

Stillingsindhold:
Du skal være kursusansvarlig for følgende to kurser:

  • Strategisk ledelse og kommunikation – https://kurser.ku.dk/course/lsls20106u
  • Projektledelse - https://kurser.ku.dk/course/lsls20135u/

samt undervise på dele af kurset:

  • Driftsøkonomi - https://kurser.ku.dk/course/lsls10040u

Kurset Strategisk ledelse og kommunikation består af 4 områder:

Videnskabsteori, hvor de studerende får en introduktion til videnskabsteori med vægt på problemformulering, metode og teori.

Strategisk ledelse, hvor der arbejdes med ledelsesmodeller, strategiprocesser, strategisk offentlig og privat ledelse, offentlige styringsparadigmer, værdier og identitet.

Strategisk kommunikation, hvor der arbejdes med kommunikationsteori, borger- og interessentinddragelse, konflikthåndtering, rådgivning i den grønne sektor, mødeledelse, psykologi i naturforvaltningen og præsentation/formidling.

Innovation og entrepreneurship, hvor der arbejdes med innovationsprocesser, barrierer i innovation, kilder til innovation, marketingværktøjer, co-creation, forretningsmodeller og innovationsprocesser.

Kurset Projektledelse skal give de studerende færdigheder og viden, så de kan opstille hensigtsmæssige mål på baggrund af en foranalyse eller business case, anvende forskellige projektværktøjer, bl.a. interessentanalyse, risikoanalyse og arbejdsplaner.

Vi anbefaler, at du orienterer dig i kursusbeskrivelserne (se links ovenfor), så du ved hvilke faglige krav, den studerende skal opnå under kurset.

Du behøver ikke være i stand til at undervise i alle læringsmål fra dag 1, men forventningen er, at du som kursusansvarlig skal have en vis forståelse for alle elementer i kurserne. Der er et stærkt team, som bakker dig op og udvikler undervisningen sammen med dig. Det sker bl.a. i samarbejde med undervisere fra Skovskolen Nødebo, så begge uddannelsessteder udvikler sig i samme retning.

Som underviser på uddannelsen til skov- og landskabsingeniør har du i gennemsnit ca. 10-15 timers direkte undervisning om ugen – i perioder kan der være behov for mere. Resten af tiden i din fuldtidsstilling bruges
på at planlægge undervisning og ekskursioner, give feedback til studerende, samt faglig udvikling.

Arbejdsstedet:
Skovskolen er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – KU SCIENCE. Skovskolen har godt 90 ansatte, som arbejder med uddannelser og kurser indenfor for skov, park, landskab, friluftsliv og formidling. Derudover løser Skovskolen udviklingsopgaver og udbyder efteruddannelseskurser på alle niveauer inden for fagområderne samt udbyder kurser og rådgivning som indtægtsdækket virksomhed.

Skovskolen ønsker at bidrage til den faglige udvikling inden for erhvervet og har fokus på at skabe faglig udvikling i samarbejde med erhvervet, så vi uddanner til fremtiden. Vi kan tilbyde et uhøjtideligt, fleksibelt arbejdsmiljø med en gruppe af dedikerede og engagerede undervisere og studerende. Ud over et godt arbejdsmiljø, så IiggerSkovskolen Djursland smukt med sin placering midt i Løvenholmskovene.

Kvalifikationskrav:

  • Relevant videregående uddannelse på minimum kandidatniveau
  • Faglig viden inden for strategisk ledelse og kommunikation samt projektledelse
  • Dygtig formidler, der brænder for at undervise

Vi ser gerne, at du har erhvervserfaring fra skov og naturrelaterede brancher, men det er ikke et krav.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i staten. Løn fastsættes efter principperne om ny løn, hvor der er mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer og erfaring.

Ansættelsen sker desuden i henhold til gældende stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.

Du kan søge stillingen enten som studieadjunkt eller studielektor. Det er muligt at søge stillingen på begge niveauer. Hvis dette er tilfældet, skal der uploades to ansøgninger. Hvis ansættelsen sker som studieadjunkt, skal der inden udløbet af de første 6 år ske en fagkyndig bedømmelse med henblik på overgang til ansættelse som studielektor. Et væsentligt kriterium for at blive bedømt kvalificeret som studielektor er bestået universitetspædagogikum.

Ansættelsesområdet er Københavns Universitet og med Skovskolen Djursland, Eldrupvej 2, 8963 Auning som tjenestested. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Du indgår i Skovskolens samlede gruppe af undervisere med reference til studielederen for skov-og landskabsingeniør.

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og vi prioriterer faglig og pædagogisk kompetenceudvikling højt.

Yderligere information, ansøgning og samtale
Yderligere oplysninger om job, ansættelsesforhold og arbejdssted fås ved henvendelse til Studieleder Lisbet Holm tlf. 4018 5511

Ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via jobportalen. Tryk på ”SØG STILLINGEN” for at fremsende ansøgningen elektronisk.

Vedhæft følgende bilag til din ansøgning:

  • Dokumentation for relevant uddannelse
  • Dokumentation for bestået universitetspædagogikum (kun for ansøgning til studielektor)

Stillingen ønskes besat fra 2. januar eller snarest derefter.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48
Ansøgningsfrist : 19. november 2023

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Auning.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Auning
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Auning

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Auning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0