Timelærer til socialrådgiveruddannelsen - Campus Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Har du viden og erfaring fra det psykologfaglige område, og har du lyst til at undervise, så søger vi fra den 1. august 2022 eller snarest derefter en underviser til socialrådgiveruddannelsen på vores campus i Esbjerg.

Stillingen er en timelærerstilling.

Om jobbet
Som timelærer indenfor det psykologfaglige område skal du bidrage til engagerende undervisning med afsæt i både teori og praksis. Du underviser i et antal timer hen over året, som aftales nærmere ved ansættelsen, og supplerer således uddannelsens øvrige undervisere. Flere timelærere varetager funktionen parallelt med deres faste job.

Dine opgaver som timelærer er:

  • Undervisning og anden studieaktivitet på uddannelsen og evt. inden for samme fagområde i efter- og videreuddannelse
  • Deltagelse i teamsamarbejde og arbejdsgrupper på uddannelsen
  • Da vi er sammenhængende med socialrådgiveruddannelsen i Aabenraa, vil der lejlighedsvis kunne være undervisning på campus Aabenraa.

Læs mere om uddannelsernes kerneområder, moduler og fag i studieordningen.

Link til socialrådgiveruddannelsens studieordning: Regler og rammer for uddannelsen til socialrådgiver | UC SYD

Din profil og baggrund
Vi lægger vægt på, at du har

  • stærke faglige kompetencer indenfor dit fagområde, både praktiske og teoretiske
  • relevant uddannelse på kandidat- eller masterniveau, eks. Cand.psyk eller cand.pæd.psyk.
  • gerne erfaring med undervisning af voksne, men det er ikke noget krav
  • gode kommunikative kompetencer

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger hos os.

Om afdelingen
Socialrådgiveruddannelsen er en del af Institut for samfund og kommunikation. Socialrådgiveruddannelsen i Esbjerg og Aabenraa har 34 ansatte, som arbejder tæt sammen om udvikling af uddannelsen, så de ca. 700 studerende, der går på uddannelserne i Esbjerg og Aabenraa, løbende udfordres og udvikles.

Medarbejderne på uddannelsen arbejder sammen om planlægning og gennemførelse af undervisning på tværs af fagområder, og hverdagen foregår i tæt kontakt med studerende og underviserkolleger. Vi lægger ligeledes vægt på et stærkt samarbejde med praksis omkring praksistilknytning i undervisningen.

Vi tilbyder
En spændende mulighed for at være med til at uddanne fremtidens socialrådgivere.

Løn- og ansættelsesforhold
Du bliver ansat som timelærer i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Din arbejdstid afhænger af, hvad du byder ind med og hvad vores behov er. Du må dog højest arbejde 780 timer årligt som timelærer. De fleste timelærere varetager funktionen parallelt med deres faste job og omfanget er derfor ofte væsentlig mindre.

Mere information
Har du interesse i at undervise på uddannelsen, er du meget velkommen til at kontakte studieleder Camilla Moesgaard på tlf. 7266 2936 eller mail: [email protected] for en uformel snak (ferie i perioden 7.7.22 – 26.7.22).

Ansøgningsfrist
Hvis du er interesseret i at være timelærer hos os, skal du sende os en kort ansøgning og dit cv på linket senest den 28. juli 2022.

Samtaler afholdes løbende.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Esbjerg Ø
  • Torsdag den 28. juli 2022

Lignende jobs

  • Forsker i Aabenraa

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Forsker i Kolding

    [xxxxx] og vores Lab for Leg og Design har et strategisk forsknings- og udviklingsprogram i Playful Attractions, der udvikler og undersøger design i legende formidling på museer, bib..
    • Forsker
    • Kolding
    Få mere info
  • Forsker i Sydjylland

    Forsker søges til organisation/virksomhed i Sydjylland
    • Forsker
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Forsker i Sydjylland

    Forsker søges til organisation/virksomhed i Sydjylland
    • Forsker
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2