Er du skarp til at rekruttere, og motiveres du af at finde det rette match?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Kunne du tænke dig at arbejde som rekrutteringskonsulent på en arbejdsplads med et stærkt sammenhold, og et sundt arbejdsmiljø kendetegnet ved høj trivsel og arbejdsglæde? En arbejdsplads hvor vi lægger vægt på seriøsitet, høj faglighed, og hvor du har mulighed for at gøre en forskel for andre mennesker?

Om os

I Psykiatri Plus hjælper vi nogen af de mest sårbare mennesker i Danmark. Vi er en privat virksomhed beliggende i Glostrup. Vi er specialister i særligt komplicerede forløb inden for psykiatrien - både kortere og længerevarende. Hos os har vi et vindende løfte: ” Vi træder til når andre træder tilbage.”

I mere end 20 år har vi tilbudt højt kvalificerede vikarer til det offentlige og private inden for socialpsykiatrien. Vi mangler en rekrutteringskonsulent der er dygtig til at rekruttere, god til relationer, og som sætter en ære i at levere til tiden og følge sine opgaver til dørs.

Stillingen som rekrutteringskonsulent er et barselsvikariat, der løber fra d. 1. marts 2023 til 31. december 2023.

Dit job som rekrutteringskonsulent

Som rekrutteringskonsulent får du en nøglefunktion i forhold til at binde forretningen sammen. I tæt samarbejde med salg og kundeservice, er du med til proaktivt at sikre, at der altid er en tilstrækkelig pulje af disponible og kvalificerede vikarer til rådighed i forhold til de opgaver vi skal løse.

Derudover vil du få ansvaret for:

· Rekruttering af sundhedsfaglige og pædagogiske vikarer som bl.a. sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og socialpædagoger.

· Tiltrækning, fastholdelse og udvikling af vikarer

· Afholdelse af syge-, omsorg-, og exitsamtaler

· Employer Branding aktiviteter og kursusfacilitering

Din profil

Vi leder efter en selvkørende og erfaren kollega. Vi forventer, at du minimum har 2-3 års rekrutteringserfaring, hvilket medfører, at du har et kendskab til alle dele af en rekrutteringsproces, og meget gerne inden for vores område.

Derudover ønsker vi os, at du:

· Har en stor drifts - og forretningsforståelse, og du sætter en ære i at overholde deadlines, og mestrer at følge dine opgaver til dørs

· Har god systemforståelse. Kendskab til de systemer vi anvender Temponizer og Emply er en fordel, men ikke et krav

· Som menneske er du imødekommende, serviceminded og kan bidrage til vores gode arbejdsmiljø gennem din måde at være på

· Kendskab til specialområdet.

Du vil få et tæt samarbejde med vores anden rekrutteringskonsulent. Du vil referere til rekrutteringschef Lea Riis. Du kan læse mere om Lea på hendes LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/leariisdk/

Vi tilbyder dig:

En attraktiv løn, sundhedssikring, kantineordning og en hverdag med masser af spændende rekrutteringsopgaver, samt løbende kompetenceudvikling gennem interne kurser.

Det praktiske

Vi holder til i nyrestaurerede lokaler ved Stationsparken 37, 2600 Glostrup. Der er gode parkeringsmuligheder, og Glostrup Station ligger kun 5 minutters gang fra kontoret.

Kan du se sig selv hos os i stillingen som rekrutteringskonsulent, så tøv ikke med at sende en kort ansøgning og dit CV.

Vil du vide mere om jobbet kan du kontakte rekrutteringschef Lea Riis Jensen på [email protected] telefon: 31910569

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og opslaget kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, når vi finder det rette match. Derfor glæder vi os meget til at høre fra dig snarest muligt.

Du kan læse mere om Psykiatri Plus her:

https://www.psykiatriplus.dk/omsorg


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Glostrup
  • Onsdag den 01. februar 2023

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Har du erfaring med undervisning og udvikling af nye tiltag i undervisningen? Har du lyst til at udvikle og undervise i grøn bæredygtighed i jordemoderfaget? Har du kompetencer inden for det sociol..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 1
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2