Postdoc søges til Sundhedsfremmeforskning på Steno Diabetes Center Copenhagen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du være med til at skabe ny viden om virksomme tilgange til at øge sundhed og trivsel hos populationer i risiko for at udvikle type 2 diabetes? Så har vi stillingen til dig på Steno Diabetes Center Copenhagen.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en post doc til Børn og Unge-teamet i forskningsgruppen Diabetesforebyggelse i enheden for Sundhedsfremmeforskning. Vi forventer tiltrædelse per 1. marts 2022 eller snarest derefter.

Om Enheden og forskningsgruppen
Enheden for Sundhedsfremmeforskning på SDCC består af grupperne Diabetes Management og Diabetesforebyggelse. Vi arbejder for bedre sundhed og trivsel for personer med diabetes, familier og populationer i risiko for at udvikle diabetes.

I Diabetesforebyggelse forsker vi med udgangspunkt i en sundhedsfremmende tilgang. Vi søger at fremme sundhed og trivsel i bred forstand og har et særligt fokus på populationer og settings, hvor der er et stort forebyggelsespotentiale i forhold til diabetes og andre kroniske sygdomme, fx elever på erhvervsuddannelser. Vi bidrager med ny viden, metoder og tilgange til at udvikle, implementere og evaluere komplekse, praksisnære interventioner. Vi arbejder tæt sammen med beslutningstagere, fagprofessionelle på tværs af organisationer og sektorer og målgruppen, og vi er optagede af at dokumentere implementering og virkninger på både individ- og organisationsniveau.

Forskningsgruppen består af ca. 30 ansatte, bl.a. 1 forskningsleder, 2 professorer, 4 seniorforskere, 2 forskere, 4 postdocs, 8 ph.d.-studerende samt videnskabelige assistenter, studentermedhjælpere, praktikanter og studerende. Tilsammen repræsenterer vi et bredt fagligt område, herunder folkesundhedsvidenskab, sociologi, psykologi, pædagogik, idræt, kommunikation og antropologi. Gruppen er opdelt i 3 teams: Børn og Unge, Familier og Livsforløb og Borgere og Bæredygtige Byer.

Stillingen
Stillingen er forankret i team Børn og Unge, hvor vi p.t er 14 medarbejdere. Vi arbejder med at fremme sundhed og trivsel, primært blandt børn og unge. Dine hovedopgaver vil bestå i forskning og projektstyring i relation til et større interventionsprojekt målrettet fremme af sundhed og trivsel på erhvervsuddannelser.

Du vil indgå i en projektgruppe bestående af en projektkoordinator, en ph.d.-studerende, studentermedhjælpere og en seniorforsker.

Din rolle bliver i samarbejde med projektkoordinator

  • at drive systemforandrende processer på erhvervsuddannelser
  • planlægge og gennemføre procesevaluering med forpligtelse til at publicere resultater i både internationale tidsskrifter og
  • varetage mere praksisorienteret formidling.
  • at bistå den ph.d.-studerende og derudover indgå i den daglige (frem)drift i teamet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, en uformel omgangstone, hvor kreativitet og nytænkning bliver budt velkommen. Du kan læse mere om teamet og vores igangværende projekter på sdcc.dk.

Du kommer til at referere til teamleder og seniorforsker Charlotte Demant Klinker.

Din profil

  • Du har en ph.d.-grad inden for et relevant fagområde – fx (folke)sundhedsvidenskab, sundhedsfremme, sociologi eller idræt, og du har nogle års erfaring med forskning inden for et relevant emne efter din ph.d., fx fra et tidligere postdoc-forløb.
  • Du er analytisk stærk med en hovedkompetence inden for kvalitative analyser og metoder men har også noget erfaring med kvantitative metoder.
  • Du har erfaring med, praksisnær interventionsforskning inden for et relevant felt eller målgruppe, herunder procesevaluering. Det er en fordel, hvis du tidligere, har arbejdet med at evaluere komplekse interventioner.
  • Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til uddannelsesområdet og systemorienterede tilgange samt erfaring med at facilitere samskabende processer.
  • Du er fagligt og menneskeligt moden og kan arbejde både selvstændigt og i et tæt samarbejde i en tværfaglig gruppe.
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med at lede dele eller hele forskningsprojekter.
  • Du har en anerkendende og inkluderende tilgang til og omgang med dine kollegaer, og du er en teamplayer, der naturligt deler ud af din viden og dit netværk.
  • Du mestrer til fulde både dansk og engelsk i tale og skrift.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 30 timer om ugen og er tidsbegrænset til 22 måneder. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regional overenskomst og indplacering sker på postdoc niveau.

Information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Charlotte Demant Klinker på tlf. 27 29 06 80.

Ansøgning
Din motiverede ansøgning på dansk eller engelsk skal indeholde: Kort motivation og baggrund for at søge stillingen (max 1 side), CV, publikationsliste, pasfoto, dokumentation for kvalifikationer og uddannelser og en relevant videnskabelige artikel, som du har skrevet.

Ansøgningsfristen er den 15.2.2022. Samtaler finder sted i uge 8.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. I november 2021 flyttede SDCC ind i en ny bygning ved siden af Herlev Hospital og blev behandlingssted for 11.000 børn og voksne med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Herlev
  • Tirsdag den 15. februar 2022

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i Ballerup

    Gå tilbage til ledige stillinger Principal Bioinformatic Scientist, Antibody Technology Put your technical expertise into play and drive data analysis and strategic pipeline developmen..
    • Forsker
    • Ballerup
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til forskning, udvikling og undervisning på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.P..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Som underviser på [xxxxx] (KP) bevæger man sig i krydsfeltet mellem teori og praksis. Og nu tager vi endnu et skridt til at styrke sammenhængen mellem klinisk og teoretisk .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 1