Ph.d.-stipendiat ledig indenfor forskning i klinisk sygepleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du sygeplejerske, og er du klar til at give dig i kast med et ph.d.-studie? Har du en sundhedsfaglig kandidatuddannelse? Så er det måske dig, vi søger til et ph.d.-studie omhandlende sygeplejerskernes jobtilfredshed og motivation for at forblive i professionen.
Pr. 1. september 2023 er en 3-årig fuldtidsstilling ledig som ph.d.-studerende ved Center for Klinisk Forskning (CKF), Regionshospital Nordjylland (RHN).

Projektet
Ph.d.-projektet tager udgangspunkt i den stigende mangel på sygeplejersker – et problem, der påvirker sundhedsvæsenets kvalitet, omkostninger og effektivitet.
Formålet med projektet er at undersøge hvilke faktorer, der påvirker rekruttering og fastholdelse af sygeplejersker, med henblik på at få en dybere forståelse for forhold, der kan øge sygeplejerskernes jobtilfredshed og motivation for at forblive i professionen. I det aktuelle ph.d.-projekt er der fokus på de psykosociale faktorer. Dette undersøges vha. en række forskellige kvantitative og kvalitative metoder.

Arbejdsopgaver
Som ph.d.-studerende ved CKF vil du under vejledning fra erfarne forskere skulle arbejde selvstændigt med protokolskrivning, indsamling og analyse af kvantitative og kvalitative data, udarbejdelse af artikler til videnskabelige tidsskrifter, indgå i samarbejdsrelationer med interne og eksterne parter samt udarbejde ansøgninger til eksterne fondsmidler.

Hvad kan vi tilbyde?
  • En attraktiv arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Højt fagligt niveau i forskningsgruppen som består af seniorforsker, ph.d.-studerende, forskningsassistent alle med erfaring indenfor klinisk sygepleje
  • Engagerede kollegaer med mulighed for tværfaglig sparring
  • Fleksibel arbejdsdag hvor du i høj grad selv kan sætte dit eget præg

Vi søger
Vores kommende kollega har en sundhedsvidenskabelig kandidatgrad og har følgende kvalifikationer:
  • Brænder for sygepleje og har erfaring med eller lyst til forskning
  • Er positiv og udadvendt og kan trives i et miljø med mange tværfaglige samarbejdspartnere
  • Har klinisk erfaring indenfor sygepleje og har derfor træning og erfaring med at tale med klinisk ansat personale og patienter
  • Har gode sproglige kompetencer – herunder taler og skriver videnskabeligt engelsk på et højt niveau

Forskningsgruppen for Klinisk Sygepleje
Projektet udgår fra et tværinstitutionelt forskningsprogram Fundamentals of Care. Fundamental sygepleje involverer sygeplejehandlinger, som respekterer og fokuserer på en persons essentielle behov med henblik på at sikre dennes fysiske og psykosociale velbefindende. Disse behov imødekommes ved at udvikle en positiv og tillidsfuld relation med den person, der ydes sygepleje til samt med dennes familie/pårørende. Programmet omfatter forskning og udvikling både indenfor den kliniske sygepleje, uddannelse, ledelse og forskning/udvikling.
Du kommer til at indgå i en forskningsgruppe bestående af forskere, ph.d.-studerende og andre med forskningserfaring indenfor den kliniske sygepleje og får derudover berøring med de naturligt tilhørende forsknings- og udviklingsmiljøer, der er relevante for projektets gennemførelse.
Som ansat ved CKF bliver du en del af et tværvidenskabeligt miljø, hvor du møder andre, der er optaget af deres fag og undersøger sammenhænge, som de er interesserede i. En dagligdag, hvor du kan indgå i et spændende fagligt og forskningsmæssigt fællesskab.
Læs mere om forskningsgruppen her:

Om Center for Klinisk Forskning
CKF blev grundlagt i 2009. Centeret indgår i tæt samarbejde med Aalborg Universitet og har siden sin begyndelse tjent det vigtige formål at udvikle og styrke den sundhedsvidenskabelige forskning og udvikling i Region Nordjylland.
Ved CKF samler vi forskningsmæssige kompetencer fra en bred vifte af forskellige specialer og faglige baggrunde, herunder sygeplejersker, læger, molekylærbiologer samt andet videnskabeligt, sundhedsfagligt og administrativt personale. Endvidere er der knyttet flere ph.d.-studerende til centeret.
Aktiviteterne har været stigende gennem flere år og centret har udviklet sig til en arbejdsplads for omkring 30 engagerede medarbejdere med forskning, udvikling og uddannelse som omdrejningspunkt.
Læs mere om CKF her:

Kontakt
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til: Lektor i Klinisk Sygepleje/seniorforsker Mona Kyndi Pedersen, Center for Klinisk Forskning, Regionshospital Nordjylland på tlf. 24348870 eller

Ansøgning
Ansøgning indsendes via det elektroniske ansøgningssystem og skal som minimum indeholde:
1. Motiveret ansøgning
2. CV og publikationsliste
3. Bevis for uddannelsesbaggrund
4. Kontaktinformation
5. Evt. referencer

Alle ansøgninger bliver vurderet af et bedømmelsesudvalg bestående af:
  • Mona Kyndi Pedersen, ph.d., Lektor i Klinisk Sygepleje/Seniorforsker, Center for Klinisk Forskning, Regionshospital Nordjylland.
  • Helle Schrøder Hansen, Økonomikonsulent, Center for Klinisk Forskning, Regionshospital Nordjylland.
  • Peter Leutscher, ph.d., MD, Professor, Center for Klinisk Forskning, Regionshospital Nordjylland.

Praktisk
Løn efter overenskomst. Stillingen er på fuldtid og med ansættelse pr. 1. september 2023, eller snarest muligt derefter.
Ansøgningsfrist: d. 14. august 2023. Vi forventer at afholde samtaler den 24. august 2023

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Hjørring
  • Mandag den 14. august 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseTil Accounting Research Group(ACC) ved Aalborg University Business School(AAUBS) søger vi en lektor eller adjunkt indenfor eksternt regnskab og/eller økonomistyring med forsknings- og..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseMillimeter waves have high potential to be applied in future drones and satellite communications. To overcome the path loss, high gain and beam steerable antennas are required in thes..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    Quantitative ResearcherAre you driven by the challenge of developing cutting-edge models and tools in the energy sector? Do you excel in a role where your analytical skills can directly impact de..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    Lead Quantitative ResearcherAre you driven by the challenge of developing cutting-edge models and tools in the energy sector? Do you excel in a role where your analytical skills can directly impa..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1