Scientist/Senior Scientist, Flow and Stability Analytical Development

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Har du interesse for at arbejde i en dedikeret afdeling, der er ansvarlig for stabilitetsstudier af udviklings-produkter og validering af analysemetoder til gavn for mennesker med Allergi?

Flow and Stability Analytical Development har en åben stilling, der er velegnet til både nyuddannede og erfarne kandidater med eller uden ekspertise inden for stabilitetsstudier i farmaceutisk produktudvikling. Hos os tilbyder vi ikke kun en mulighed for at anvende dine eksisterende færdigheder og viden, men også en platform til kontinuerlig udvikling og sparring. Vi værdsætter en kultur, hvor alle medarbejdere har mulighed for at lære, vokse og udvide deres kompetencer, uanset hvilken erfaring man har med i bagagen.

Stillingen

Flow and Stability Analytical Development er ansvarlig for planlægning, håndtering og evaluering af stabilitetsstudier af udviklingsprodukter, validering af analytiske metoder til kvalitetssikring af udviklingsprodukter til kliniske studier, og deltager i CMC-udviklingsprojekter. Flow and Stability Analytical Development yder desuden support ved udarbejdelse af regulatoriske dokumenter og bidrager til inspektioner fra myndigheder og samarbejdspartnere.

Som en del af vores dedikerede team vil dine opgaver blive tilpasset dine kompetencer og de projekter, afdelingen arbejder med. Dine opgaver vil omfatte:

  • Gennemføre og overvåge stabilitetsstudier på udviklingsprodukter i overensstemmelse med gældende standarder og retningslinjer.
  • Analysere og fortolke resultater fra stabilitetsundersøgelser og identificere eventuelle afvigelser eller tendenser ved brug at statistiske værktøjer.
  • Udarbejdelse af forsøgsplaner og evaluering af resultater i samarbejde med laboranter og Scientists i afdelingen.
  • Problemløsning vedrørende analyser, også på tværs af organisationen.
  • Udarbejde og opdatere dokumentation i henhold til interne procedurer og myndighedskrav.

Din profil

Du har en uddannelse som cand.polyt., cand.scient., cand.pharm. eller lignende, gerne suppleret med en relevant ph.d. Derudover ser vi gerne:

  • Erfaring med kvantitative metoder, herunder immunkemiske (fx ELISA) og fysisk-kemiske metoder (fx HPLC).
  • Evne til at analysere og tolke kompliceret data ved brug af statistiske værktøjer og kommunikere resultater klart og præcist.
  • Fremragende samarbejds- og kommunikationsevner på både dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.
  • Høj grad af opmærksomhed på detaljer og evne til at arbejde selvstændigt.
  • Erfaring eller kompetencer inden for GMP.

Som person er du teamorienteret og positivt indstillet. Du er i stand til at vurdere faglige problemstillinger kritisk og finde den rette balance mellem fremdrift og kvalitet i opgaveløsningen. Du arbejder struktureret og selvstændigt og er målrettet mod at opnå resultater. Du har evnen til at påtage dig ansvar for dine egne opgaver såvel som for teamets succes.

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videns udvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Kontakt

Vil du vide mere om vores virksomhed opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.dk/karriere. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Manager, Morten Sølling Henriksen på telefon +45 23473918.

Ansøgning

Send os din ansøgning og CV snarest muligt, og senest den 10. juli 2023. Vi læser ansøgninger og indkalder løbende til samtale, så vent ikke med at sende os din ansøgning. Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Hørsholm
  • Lørdag den 07. oktober 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Kvistgård

    Are you ready to be part of an innovative, international vaccine company committed to making a real difference by protecting lives every day? Do you thrive in a collaborative environment alongside .
    • Forsker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Forsker i Kvistgård

    Do you want to play a central role in ambitious projects? Are you motivated by cross-organisational tasks? Would you like to join a fast-moving international company with state-of-the-art technolog..
    • Forsker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Virum

    PhD Student in Construction, Commisionning and HSE management at Novo Nordisk EngineeringAre you about to complete your degree? Explore exciting opportunities at [xxxxx] within our Construction, .
    • Forsker
    • Virum
    Få mere info
  • Forsker i Hørsholm

    Are you eager to use your scientific skills and expertise in preclinical research? Are you experienced with biomarker assays and have a broad in vitro assay technology knowledge? Are you motivated .
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 2