Vikarstilling: Videnskabelig medarbejder til sundhedsforskning søges til Ortopædkirurgisk afdelings Sygeplejefaglige ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hvidovre

Videnskabelig medarbejder til sundhedsforskning søges til Ortopædkirurgisk afdelings Sygeplejefaglige Forskningsenhed.

Har du eller ønsker du at få erfaring med sundhedsforskning, implementering og evaluering? Og har du erfaring med at arbejde med kvalitative og kvantitative forskningsmetoder og formidling af resultater i et klart sprog? Den Sygeplejefaglige Forskningsenhed i Ortopædkirurgisk afdeling tilbyder et attraktiv og kompetenceudviklende barsel vikariat som videnskabelig medarbejder.

Om stillingen

Som videnskabelig medarbejder kommer du til at arbejde med kvalitativ og kvantitativ dataindsamling, analyser og artikelskrivning i samarbejde med enhedens forskere. Dine opgaver er at understøtte enhedens drift. Du kommer til at indgå i forskellige forsknings- og udviklingsprojekter, herunder et mundplejeprojekt som skal afsluttes og analyseres, samt forskningsunderstøttende opgaver som fondsansøgning, planlægning af internt symposium og formidlingsopgaver internt i afdelingen (fx nyhedsbrev) og til omverdenen, samt procesfacilitering og projektunderstøttende undervisning af plejepersonale.

Kvalifikation

Professionsbachelor i fx sygepleje gerne med klinisk erfaring indenfor den ortopædkirurgiske sygepleje.

Relevant sundheds-, samfunds- eller humanvidenskabelig kandidatgrad (fx i folkesundhedsvidenskab, cand. scient.san., cand.cur., sundhedsfremme, antropologi, sociologi eller lignende)

Erfaring med indsamling, analyse, fortolkning og afrapportering af kvalitativt og kvantitativt data.

Er samarbejdsorienteret og har indblik i projektprocessen og mod til at lede processer i praksis.

Kan dokumentere gode skriftlige formuleringsevner.

Arbejder selvstændigt, målrettet og udviser fleksibilitet.

Kan holde overblikket og koordinere flere processer og sikre fremdrift

Taler, skriver og forstår dansk og engelsk.

Om os

I Den sygeplejefaglige Forskningsenhed forsker vi i patientforløb med fokus på ulighed i sundhed, ernæring, mobilisering samt overgange og rehabilitering. Vi bidrager til læring i praksis, implementering i- og evaluering af udvikling i praksis. Vi er optaget af at skabe gode og sammenhængende patientforløb for alle. Vi har samarbejder på tværs af afdelinger på hospitalet, til andre hospitaler, kommuner samt universiteter. Vi er en enhed med en flad struktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil blive en del af en enhed, som består af to forskere, en phd. studerende, en forskningsassistent og en klinisk sygeplejespecialist og vi arbejder tæt sammen med det kliniske personale i ortopædkirurgisk afdeling. Vi er funderet i sygeplejevidenskab, sundhedsvidenskab og antropologien. Du kan læse mere om os og vores forskning på Hvidovre Hospitals hjemmeside – Sygeplejefaglige forskningsenhed ortopædkirurgisk afdeling

Løn og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en 1-årig ansættelse på fuld tid, med mulighed for forlængelse. Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden senest 24. marts 2023

Vi forventer at holde samtaler i uge 13 og 14

Kontakt

Har du spørgsmål eller behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte forskningsleder, Trine Schifter Larsen på [email protected] eller 22589792.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Hvidovre
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Ballerup

    Gå tilbage til ledige stillinger Principal Bioinformatic Scientist, Antibody Technology Put your technical expertise into play and drive data analysis and strategic pipeline developmen..
    • Forsker
    • Ballerup
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Og vil du gerne være en del .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til forskning, udvikling og undervisning på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.P..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
4. maj 2024 8
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 3
28. april 2024 4
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1