Genopslag: Cphbusiness søger underviser til financial controller-uddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Drømmer du om et job, hvor du er med til at dygtiggøre unge mennesker inden for revision og controlling? Hvor du øser af din viden og har stor frihed i den måde, som du tilrettelægger og arbejder på – og samtidig er en del af et fagligt fællesskab med engagerede og hjælpsomme kolleger? Så er du måske vores nye kollega.

Hvis du synes, at det er interessant at være med til at klæde vores financial controllerstuderende på med analytiske og kommunikative kompetencer inden for blandt andet revision, controlling, økonomi og regnskab, er du måske vores nye kollega. Facilitering, vejledning og feedback fylder meget i vores hverdag, så du skal have også lyst til samværet med vores studerende.

Det er ikke et krav, at du har undervist tidligere, men du skal have lysten til at sætte dine kompetencer i spil inden for undervisning. Uanset om du er ny eller garvet underviser, vil vi støtte dig løbende, så du lander godt og bliver fortrolig med undervisningsopgaven.

Om jobbet

Du vil blive en del af et underviserteam med et bredt spektrum af faglige kompetencer, der arbejder målrettet på at motivere vores studerende gennem projekter, som indeholder konkrete og relevante problemstillinger med inddragelse af det menneskelige aspekt. Vi har stor respekt for de ressourcer, som de studerende bidrager med, og ser læringsmiljøet som et fællesskab, som både undervisere og studerende skaber.

Undervisningen er organiseret i teams, og som adjunkt på Cphbusiness bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at udvikle, planlægge, afvikle og evaluere undervisning, eksamener og projekter.

Vores hverdag er præget af mange forskellige aktiviteter, men der er altid plads til et smil og en snak, og vi sætter en stor ære i at dyrke de sociale relationer på tværs af generationer og skabe en positiv og behagelig arbejdskultur. Det gør vi, fordi vi ikke kan lade være, og fordi det smitter af på de studerende.

Om dig

Vi søger kandidater med erfaring inden for fagområder og emner som:

  • Revision og/eller controlling – planlægning, gennemførelse og formidling af controlling og revision af små og mellemstore virksomheder samt sammenhængen mellem de interne regnskabssystemer og forretningsprocesser.
  • Ekstern regnskab – udarbejdelse af årsrapporten, herunder pengestrømsopgørelse, regnskabsmæssig behandling af skat, leasingforpligtelser, kapitalandele samt igangværende arbejder.
  • Økonomistyring – forståelse for, hvilken økonomisk information der er nødvendig for at kunne styre en virksomheds aktiviteter, ressourcer og finansiering, og indsigt i økonomirapporteringens rolle i virksomhedens strategiske planlægning.
  • Digitalisering af økonomifunktioner og datadreven forretningsudvikling.

Uddannelsen dækker også andre fagområder, som du også kan komme i spil til at vejlede eller undervise i disse.

Dine personlige egenskaber:

  • Du brænder for at udvikle mennesker – og forstår, hvad det vil sige at være ung i dag
  • Du er udadvendt og udstråler energi
  • Du er en dygtig formidler
  • Du har gennemslagskraft over for kolleger, studerende og erhvervslivet
  • Du tager ejerskab og ansvar for de resultater, som dit team og organisationen som helhed skaber

Du vil i begyndelsen af din ansættelse blive tilknyttet vores afdeling i Lyngby, men vil også få din gang på vores afdeling Cphbusiness City centralt i København.

Som nyansat adjunkt indtræder du i vores lektorprogram. Lektorprogrammet skal sikre, at du med udgangspunkt i din kompetenceprofil og adjunktplan udvikler dig, så du inden for fire år kan kvalificere dig til at blive lektor.

Arbejdet som adjunkt består af:

  • Pædagogiske opgaver i dit og andre teams
  • At deltage i og lede forsknings- og udviklingsaktiviteter
  • At deltage aktivt i interne og eksterne faglige vidennetværk

Løn- og ansættelsesvilkår

Som fastansat adjunkt bliver du ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Jobbet er en fuldtidsstilling.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte programleder Henriette Tanderup på e-mail: [email protected]

Sådan søger du

Du søger jobbet via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 31. august 2021 med forventet ansættelse snarest muligt.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.

________________________________________

Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København K
  • Tirsdag den 24. august 2021

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København

    Technician/Senior Technician, in vivo – Histology & Pathology Models, temporary positionDo you want to be a part of Lundbeck’s early drug discovery organization and bring the medicine of t..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København

    Forsker søges til organisation/virksomhed i København
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København

    Forsker søges til organisation/virksomhed i København
    • Forsker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0