Vikarstilling: Adjunkt- eller lektorvikar til bioanalytikeruddannelsen på Institut for Teknologiske Uddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København N

Har du erfaring inden for undervisning eller lyst til at prøve kræfter med undervisning? Har du viden om det bioanalytiske praksisfelt? Så er du måske vores nye adjunkt- eller lektorvikar i en 1-årig ansættelse.

På Københavns Professionshøjskole (KP) arbejder vi ud fra et strategisk pejlemærke - at vi vil tilbyde vores studerende fremragende undervisning. Som underviser på bioanalytikeruddannelsen skal du i samarbejde med dine kollegaer i undervisergruppen være med til at føre denne ambition ud i livet. Vi tager udgangspunkt i aktiverende undervisning, da vi mener, det giver en dybere og mere fokuseret læring. Vi benytter forskellige undervisningsformer og læringsaktiviteter for at understøtte vores studerendes læringstilgange, og undervisningen tager udgangspunkt i problemstillinger fra bioanalytikerens praksis.

Om jobbet
Som adjunkt/lektor kommer du til at undervise, vejlede og eksaminere på uddannelsen.

Dine typiske opgaver bliver at:

  • undervise i såvel praktiske som i teoretiske emner inden for det bioanalytiske praksisfelt samt det biologiske, biomedicinske og/eller biokemiske fagområde
  • vejlede de studerende i forbindelse med deres projekter
  • give løbende feedback på opgaver, præsentationer mv. både individuelt og til grupper
  • eksaminere studerende på de relevante semestre
  • deltage i løbende møder med kollegaer og udvikle uddannelsen.

Du kommer til at indgå i et kollegialt samarbejde internt på uddannelsen og på tværs af instituttet og KP omkring planlægning, udvikling og evaluering af undervisning. Er du mindre erfaren inden for undervisning, bliver du koblet sammen med en erfaren underviser, som du kan sparre med.

Om dig
Om din baggrund forestiller vi os, at du:

  • har en natur- eller sundhedsvidenskabelig uddannelse på master eller kandidatniveau, gerne inden for biomedicin/biokemi/biologi, og meget gerne – men det er ikke et krav - med en baggrund som bioanalytiker
  • Har erfaring med undervisning, gerne fra undervisningssektoren. Alternativt har du erfaring med at gennemføre præsentationer, oplæg m.v. og vil gerne afprøve disse erfaringer i et decideret underviserjob
  • stortrives med at formidle dit fag og kan lide at arbejde med unge mennesker
  • er en god kollega, der gerne bidrager til det gode samarbejde i underviserteamet.

Om os
Vi er en:

  • Spændende og fleksibel arbejdsplads i et tværprofessionelt miljø med høj grad af medindflydelse på egen dagligdag
  • Arbejdsplads beliggende centralt i København tæt på offentlig transport
  • Ambitiøs uddannelsesinstitution i rivende udvikling
  • Uddannelse, der har interesse i læring og læreprocesser – hvor kolleger i samarbejde har mod på at afprøve nye læringsmetoder.

Bioanalytikeruddannelsen er forankret i Institut for Teknologiske Uddannelser, som hører under Det Sundhedsfaglige Fakultet. Bioanalytikeruddannelsen har ca. 450 studerende og 26 medarbejdere og er beliggende på Campus Sigurdsgade på Nørrebro sammen med en lang række andre mellemlange videregående uddannelser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er med start den 1. april 2024. Der er tale om en vikaransættelse frem til 31. marts 2025.

Du bliver ansat som adjunkt- eller lektorvikar. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Som adjunktvikar vil der ikke være mulighed for lektorkvalificering i vikarperioden.

Ansættelse som lektorvikar forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Ved ansættelse som lektorvikar lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.

Din primære arbejdsplads er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Henrik Hansen på tlf.: +45 51632720.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 21-02-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 8 og 9.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København N
  • Onsdag den 21. februar 2024

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Og vil du gerne være en del .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til forskning, udvikling og undervisning på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.P..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
6. maj 2024 17
5. maj 2024 21
4. maj 2024 20
3. maj 2024 21
2. maj 2024 20
1. maj 2024 20
30. april 2024 19
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 11
26. april 2024 10
25. april 2024 9
24. april 2024 12
23. april 2024 13
22. april 2024 12
21. april 2024 11
20. april 2024 11
19. april 2024 9
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 9
14. april 2024 8
13. april 2024 9
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 9
9. april 2024 9
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8