Vikarstilling: Adjunkt- eller lektorvikar til laborantuddannelsen på Institut for Teknologiske Uddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København N

Er du en erfaren underviser, som kan undervise bredt inden for det laboratorieteknologiske område? Har du lyst til at bidrage til stadig udvikling af uddannelsen og har du masser af gå på mod og interesse for mennesker? Så har vi måske et job til dig.

På laborantuddannelsen ved Københavns Professionshøjskole (KP) søger vi en faglig stærk og engageret ny kollega, som brænder for at arbejde med studerende og for at give dem den bedste start på vej mod deres nye profession.

Du bliver en del af et stærkt og fagligt kompetent underviserteam med et stort engagement i at undervise fremtidens laboranter.

Vi arbejder for at skabe din bedste undervisning gennem udvikling af uddannelsen og ved at gøre en forskel i den praksis, som vi uddanner fagprofessionelle til og i samarbejde med.

Vi er desuden optaget af at etablere en kultur med fokus på at skabe en fælles tilgang til undervisning, hvor omdrejningspunktet er KP's strategiske retning ”Fælles om fremragende undervisning”.

Om jobbet
Undervisningen på det kemiteknologiske område omfatter bl.a. kemisk analyseteknik, laboratorieberegninger, apparatteknik, kvalitetssikring, arbejdsmiljø, sikkerhed samt klassificering og mærkning.

Som vores nye kollega kommer du til at undervise de laborantstuderende, vejlede dem i projektskrivning, gennemføre eksamener på forskellige niveauer samt bidrage til planlægning af uddannelsesforløb. Du kommer herudover til at varetage opgaver i relation til kvalitetssikring og udvikling af uddannelsens indhold.

I jobbet vil du indgå i samarbejde med dine kollegaer omkring undervisnings- og udviklingsopgaver på uddannelsen. Vi har fokus på læring og læreprocesser, og på hvordan vi kan understøtte det didaktiske digitalt. Vi lægger vægt på, at vi som kolleger samarbejder i et professionelt underviserfællesskab og afprøver nye læringsformer.

På laborantuddannelsen har vi et forsknings- og udviklingsmiljø, som er tæt knyttet til undervisningen på uddannelsen. Som underviser vil du derfor skulle kunne formidle forskningen ind i uddannelsen.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • har en relevant naturvidenskabelig kandidatuddannelse inden for det kemiteknologiske felt
  • har et solidt teoretisk og praktisk fagligt fundament inden for det kemiteknologiske område
  • har gode formidlingsevner samt kan undervise og vejlede studerende, både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer
  • har digitale didaktiske kompetencer – dette vil være en stor fordel
  • har praktisk erfaring med moderne analyseudstyr og metoder – erfaring med prøveforberedelse, HPLC og GC vil være en stor fordel
  • har et bredt kendskab til aftagerfeltet for laboranter
  • er nysgerrig på dine kollegaers undervisning og åben for at invitere kollegaer ind i dit undervisningsrum
  • er fleksibel og har et godt humør.

Om os
Vi er en:

  • Spændende og fleksibel arbejdsplads med høj grad af medindflydelse på egen dagligdag
  • Arbejdsplads beliggende centralt i København tæt på offentlig transport
  • Ambitiøs uddannelsesinstitution i rivende udvikling
  • Uddannelse, der har interesse i læring og læreprocesser – hvor kolleger i samarbejde har mod på at afprøve nye læringsmetoder.

Din arbejdsplads
Laborantuddannelsen er forankret i Institut for Teknologiske Uddannelser, som hører under Det Sundhedsfaglige Fakultet. Laborantuddannelsen har ca. 420 studerende, 23 medarbejdere og er beliggende på Campus Sigurdsgade på Nørrebro sammen med en lang række andre uddannelser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt- eller lektorvikar med start den 1. april 2024.

Der er tale om en vikaransættelse for 9 måneder. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Som adjunktvikar vil der ikke være mulighed for lektorkvalificering i vikarperioden.

Ansættelse som lektorvikar forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020. Ved ansættelse som lektorvikar lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for uddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Ditte Jacobsen på tlf.: +45 51380396.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 25-02-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 9.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København N
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Og vil du gerne være en del .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til forskning, udvikling og undervisning på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.P..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Som underviser på [xxxxx] (KP) bevæger man sig i krydsfeltet mellem teori og praksis. Og nu tager vi endnu et skridt til at styrke sammenhængen mellem klinisk og teoretisk .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
14. maj 2024 19
13. maj 2024 20
12. maj 2024 20
11. maj 2024 20
10. maj 2024 20
9. maj 2024 20
8. maj 2024 20
7. maj 2024 19
6. maj 2024 17
5. maj 2024 21
4. maj 2024 20
3. maj 2024 21
2. maj 2024 20
1. maj 2024 20
30. april 2024 19
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 11
26. april 2024 10
25. april 2024 9
24. april 2024 12
23. april 2024 13
22. april 2024 12
21. april 2024 11
20. april 2024 11
19. april 2024 9
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 9
14. april 2024 8