Forsker/post doc til veterinær vaccineforskning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du en ph.d. grad, og har du erfaring med molekylærbiologi, immunologisk forskning og vaccineudvikling? Brænder du for en karriere, hvor du har mulighed for at omsætte din viden til nye innovative vacciner mod infektionssygdomme? Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske vores nye kollega!

Om Afdeling for Infektionsimmunologi
Afdeling for Infektionsimmunologi er en translationelt orienteret forskningsafdeling med fokus på udviklingen af vacciner mod nogle af verdens største sundhedsproblemer, herunder tuberkulose, klamydia og infektioner på slimhindeoverflader. Afdelingens forskning er internationalt førende, og der arbejdes i tæt kontakt med udenlandske forskningsmiljøer. Vi er en afdeling bestående af ca. 40 engagerede ansatte.

Din hverdag hos os
Du vil indgå i Sektion for Veterinær Vaccineforskning og deltage i de aktuelle forskningsprojekter med særligt fokus på antigen discovery i bakterielle infektioner på slimhinder hos grise. Sektionen ledes af forskningsprofessor Gregers Jungersen, der har det overordnede ansvar for de igangværende projekter og som vil være din nærmeste kollega. Dine primære arbejdsopgaver er forsøgsplanlægning, deltage i laboratoriearbejde, vejledning af studerende og ph.d. studerende, analysere og publicere resultater samt deltage i planlægning og ansøgning af nye projekter. På sigt er det vores håb, at du kan opbygge en selvstændig profil med egne projekter.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er dyrlæge, biolog eller lignende med en ph.d. og en stor erfaring inden for vaccineudvikling, immunologi og forsøgsplanlægning. Derudover har du:

  • Erfaring med molekylærbiologi, herunder analyse af RNA ekspression
  • Erfaring med flowcytometri, herunder indstilling af farvepaneler og databehandling i FlowJo
  • Erfaring med cellebaserede assays til måling af immunologiske korrelater for beskyttelse
  • Gerne autoriseret til FELASA C godkendelse til dyreforsøg
  • Erfaring med forskningsansøgning
  • Dokumenteret publikationsliste i anerkendte internationale peer-reviewede tidsskrifter

Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og påtager dig gerne ansvar for at følge en opgave i mål. Du trives med mange forskelligartede arbejdsopgaver, og du besidder et stort overblik. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, og du ser værdien i at bidrage til et godt, tværfagligt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, personlig udvikling, arbejdsglæde og respekt for hinanden er nøgleord.

Du vil få en travl og spændende hverdag med afvekslende opgaver i et team, hvor der er fokus på høj faglighed. Vi lægger vægt på, at der er en uformel omgangstone og et godt arbejdsklima. Desuden er der rig mulighed for kompetenceudvikling og fleksible arbejdstider.

Om ansættelsen
Alt efter dine kvalifikationer bliver du ansat som post doc eller forsker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation samt det til enhver tid gældende Cirkulære om Stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutioner.

Med henblik på bedømmelse af de forskningsmæssige kvalifikationer indsendes en publikationsliste og 2-3 videnskabelige arbejder. De forskningsmæssige kvalifikationer vil blive bedømt af et fagkyndigt udvalg nedsat i henhold til gældende stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutioner.

Der er tale om en 3-årig tidsbegrænset fuldtidsstilling med mulighed for forlængelse.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til forskningsprofessor Gregers Jungersen på tlf. 3268 8592

Er du interesseret?
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25 og 26. Du kan læse mere om os på https://www.ssi.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København S
  • Fredag den 21. juli 2023

Lignende jobs

  • Forsker i København N

    Har du erfaring med undervisning og udvikling af nye tiltag i undervisningen? Har du lyst til at udvikle og undervise i grøn bæredygtighed i jordemoderfaget? Har du kompetencer inden for det sociol..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Og vil du gerne være en del .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 6
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4