Akademiker til Projektafdeling i Produktionen, [xxxxx] Sygehusapotek, Roskilde/Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vores projektafdeling på Region Sjælland Sygehusapotek søger en farmaceut eller lignende til projektteamet. Afdelingen arbejder med projekter i Sygehusapotekets produktionsafdeling. Vi er lige nu ved at gøre klar til at opstarte en ny produktionsenhed i forbindelse med det nye supersygehus i Køge. Produktionsenheden skal forsyne sygehuset med antibiotika i form af infusionsbehandlinger og senere også cytostatika og monoklonale antistoffer.

Projektteamet består i dag af 5 højt engagerede medarbejdere. Du vil sammen med dine kollegaer i teamet bl.a. skulle udarbejde kvalificerings- og valideringsdokumentation og bidrage til, at GMP kravene til den nye produktionsenhed imødekommes. Den nye produktionsenhed rummer bl.a. 7 aseptiske produktionslokaler med i alt 12 sikkerhedsbænke.

Du vil få en bred kontaktflade i organisationen i et miljø hvor faglig sparring er en naturlig del af hverdagen. Samarbejdet omfatter produktionens drift-, supportafdeling, kvalitetsafdeling m.fl.

Sygehusapoteket har flere projekter i pipelinen med eksempelvis automatisering af forskellige processer i produktionen, som du vil kunne komme til at arbejde med sammen med resten af projektteamet og du vil her have mulighed for at få stor indflydelse på, hvilke opgaver du ønsker at arbejde med, eventuelt med mulighed for projektledelse.

Dine kvalifikationer

Du er farmaceut eller lignende og har et godt drive.

Vores foretrukne kandidat:

  • Arbejder struktureret, effektivt og tager ansvar for løsning af opgaver
  • Er god til at planlægge, gennemføre og afslutte opgaver
  • Tilgår udfordringer på en løsningsorienteret måde og ud fra en pragmatisk tilgang
  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Kan have mange bolde i luften på samme tid og fastholde overblikket i pressede situationer, samtidig med at du bevarer dit gode humør
  • Har gerne erfaring med GMP eller evt. GDP
  • Har gerne erfaring med kvalificering og validering

Den geografiske placering af din arbejdsplads vil primært være i Køge, men der kan også være dage i Roskilde. Yderligere vil der ind imellem være mulighed for at arbejde hjemmefra.

For os er det vigtigst, at vi finder det rette menneske bagved det flotte cv. Derfor ser vi også gerne en ansøgning fra dig som er nyuddannet eller ønsker at skifte branche.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Køge
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1