Erfaren akademiker / Chefkonsulent til Strategi og Plan, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Skarp akademiker til planlægning på Sjællands Universitetshospital, Enhed for Strategi og Plan

Du har nu mulighed for at søge en stilling i enhed for Strategi og Plan på Sjællands Universitetshospital. Vi er i gang med et stort og spændende projekt. På én og samme tid bygger, udvikler og implementerer vi fremtidens hospital. Så tænder du på komplekse og udfordrende opgaver, der har væsentlig betydning for borgerne og for 5.000 ansatte på Sjællands Universitetshospital, så skal du søge stillingen.

Om Strategi og Plan: Vores opgaver og tilgang

I Strategi og Plan er vi 20 medarbejdere, der alle brænder for at få Sjællands Universitetshospital til at lykkes. Vores opgaver spænder bredt og dækker alt fra politiske sager til meget driftsnære opgaver.

Enheden dækker en bred vifte af opgaver:

  • Planlægning af rammerne for hospitalets behandlinger nu og i fremtiden, herunder specialeplanen
  • Personlig medicin og implementering i klinikken
  • Programmet for ibrugtagning af regionens nye hospital i Køge og udvikling af hospitalet i Roskilde i ”Fremtidens SUH”
  • Kernefortælling
  • Kommunikation og presse

Stillingen er slået op i plangruppen, der arbejder med generelle plansager, politiske sager og strategiske indsatser. Nogle af sagerne skal løses her og nu, mens store sager kan række 10 år frem. Opgaverne lykkes, fordi vi kan samarbejde og er gode kolleger, der støtter hinanden fagligt og socialt.

Vi tager udgangspunkt i at løfte opgaverne i tæt samarbejde med afdelingerne og sygehusledelsen. Det betyder fx, at vi går tæt på driften i opgaveløsningen i mange sager – også når det handler om at løfte dem til det politiske niveau. Vi sparrer ofte med hinanden om opgaverne, og der vil være fokus på feedback.

Ambitionen er, at der hver dag skal være spændende og meningsfulde opgaver, hvor du får ansvar, får mulighed for sparring med kolleger og chef, og hvor der er højt til loftet. Hvis du er den rigtige, får du stor mulighed for at få stor indflydelse på hospitalets udvikling sammen med dygtige og engagerede kolleger.

I Strategi og Plan dyrker vi det sociale og mødes løbende til sociale arrangementer, og vi sørger for, at der er tid og plads til at få dækket nogle af de sider.

Om kandidaten

Kan vi skære os på dine analytiske evner? Er du dygtig til at begå dig i en stor organisation? Kan du løse komplekse problemstillinger i en god stemning? Svarer du ja til de spørgsmål, så ser vi rigtig gerne en ansøgning fra dig.

Du skal være knivskarp, når det kommer til:

  • At formidle – både på papir, digitalt og i dialog
  • At anvende metoder til planlægning og projektledelse
  • At drive og afslutte opgaver
  • At sikre at alle parter oplever, at de har været med i en proces, de kan genkende sig selv i
  • At begå sig i en stor og kompleks offentlig organisation, hvor man ofte skal balancere mellem mange interessenter og vigtige hensyn.

Du har sandsynligvis nogle års erfaring fra sundhedsvæsnet eller store offentlige organisationer, fx region, kommune, styrelse, ministerium eller andet sygehus. Det vigtigste er, at du i en samtale kan overbevise os om, at du brænder for at udvikle sundhedsvæsenet, er dygtig og har lyst til at komme tættere på den kliniske hverdag.

Om Staben

Strategi og Plan er en enhed af 7 enheder i den administrative stab, og der er mange dygtige kolleger at arbejde sammen med. Staben er en vigtig del af hospitalet, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at understøtte hospitalets øverste ledelse og de kliniske afdelinger bedst muligt med vores administrative faglighed i såvel udviklings- som driftsopgaver. Vi udfører vores opgaver i tæt og givende samspil med blandt andet de kliniske afdelinger, Sygehusledelsen og Regionshuset i Sorø.

Som medarbejder i Staben gør du en forskel ved at spille ind med din viden og dine kompetencer, og du får samtidig rig mulighed for at udvikle dig fagligt, blandt andet via samarbejde med de mange forskellige fagligheder i staben og på hospitalet. Som arbejdsplads lægger vi vægt på trivsel, arbejdsmiljø og work-life balance. Du vil bl.a. opleve en arbejdsplads, der som udgangspunkt har fysisk fremmøde, og fleksibilitet til hjemmearbejde, der bygger på en politik for hjemmearbejde. Du vil opleve inddragelse, åbenhed og tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere og fokus på at skabe fælles rum til socialt samvær og faglige arrangementer også i en travl hverdag.

Hvad vi kan tilbyde dig

Stillingen er en fast stilling på fuld tid. Opstartstidspunkt vil være oktober 2023, og kan aftales nærmere. Løn efter gældende overenskomst, med mulighed for tillæg i forhold til kvalifikationer og erfaring. Vi har flexordning.

Daglig arbejdsplads er SUH, Køge, Lykkebækvej 2, 4600 Køge.

Hvis du vil vide mere om stillingen

Du er velkommen til at kontakte:

  • Chef for Strategi og Plan Jesper Myrup på tlf. 23 32 95 80 eller e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 20. august 2023 med løbende samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Køge
  • Søndag den 20. august 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Kalundborg

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University in Slagelse, Denmark is offering a postdoctoral position as entomologist in Arable Crops, starting 1st January 2025. The position will be availabl..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Roskilde

    We are seeking applicants for a 2-year postdoc working with development of new model approaches to assess the dispersal and impact of hazardous substances on the marine environment. The position se..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forsker i Roskilde

    Brænder du for at bidrage til fremtidens sundhedssektor? Kan du facilitere læringsforløb og synes du, at det er vigtigt at uddanne fremtidens professionelle sygeplejersker? Er du engageret i at ska..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1