Juridisk studentermedhjælper til forskningsjuridisk team i regional forskningsstøtteenhed, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Køge

Region Sjælland søger jurastuderende til behandling af anmeldte forskningsprojekter til regionens forskningsfortegnelse samt rådgivning om databeskyttelsesret på forskningsområdet.

Er du jurastuderende, og vil du være en del af et stærkt juridisk team, der understøtter forskning i Region Sjælland? Så kan du være den jurastuderende, vi søger.

Forskningsprojekter er en væsentlig forudsætning for udviklingen i sundhedsvæsenet, så patienterne kan tilbydes den bedste og nyeste behandling. I Region Sjælland er vi i den helt nye regionale forskningsstøtteenhed et juridisk team, der juridisk understøtter forskerne inden for det databeskyttelsesretlige område og det videnskabsetiske område.

Vi søger en jurastuderende, som kan være en del af vores forskningsjuridiske team og bidrage til understøttelsen af regionens forskere i den regionale forskningsstøtteenhed.

Stillingen er på 10-15 timer om ugen eller efter aftale.

Dit job

Opgaverne som juridisk studentermedhjælper omfatter bl.a.:

• Deltagelse i juridisk rådgivning af forskere og juridisk gennemgang af indkomne projektanmeldelser til den regionale forskningsfortegnelse.

  • Deltagelse i drøftelser om juridiske problemstillinger ift. sundhedsforskning
  • Mulighed for deltagelse i juridiske drøftelser om indgåelse af forskningskontrakter til projekter – og på sigt udarbejdelse og forhandling af forskningskontrakter

Dine kompetencer

Du er universitetsstuderende som stud.jur., stud.soc.jur. eller stud.merc.jur, HA-Jur., BA-Jur.

Det er ikke afgørende, hvor langt du er i studiet, og vi forventer ikke, at du har en specialiseret viden om sundhedsret.

Du kan i stillingen få en bred kontaktflade både internt og eksternt, så det forventes, at du har gå-på-mod, er god til at kommunikere og har gode samarbejdsevner.

Vi lægger vægt på, at du er god til at planlægge dine opgaver, så du bevarer overblikket og er proaktiv, dvs. du formår at prioritere løbende og arbejde med de vigtigste opgaver.

Vi tillægger det stor værdi, at du er nysgerrig på opgaverne og er i kommunikation med dine kolleger omkring prioritering og er bevidst om at stille spørgsmål og bede om hjælp, hvis du er i tvivl om løsning af opgaven.

Vi tilbyder

Dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet og søde kolleger

• En arbejdsplads med mulighed for fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde og en god balance mellem arbejde/studie/fritid

• Et fagligt miljø i det forskningsjuridiske team, og hvor vidensdeling og sparring er en naturlig del af hverdagen, og hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling

• Gode muligheder for faglig udvikling inden for de juridiske områder relateret til bl.a. databeskyttelsesret, videnskabsetisk komité og sundhedsret

• En mulighed for at arbejde med din juridiske faglighed i et sygehusnært miljø med ambitiøse kollegaer, med frihed under ansvar og med udfordrende opgaver, hvor du kan gøre en forskel

• Fast løn (herunder pension og løn under sygdom) med mulighed for færre timer i eksamensperioden og flere timer på andre tidspunkter.

Stillingen ønskes besat pr. 15. september 2023 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist 31. august 2023

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Tanja Schwartzbach Frederiksen på tlf. 93 56 60 00

Kort om Den Regionale Forskningsstøtteenhed

Den Regionale Forskningsstøtteenhed er en tværgående enhed i Region Sjælland. Vores kerneopgaver består i at understøtte hele regionens forskere, herunder medvirke til at sætte en strategisk retning for forskning i regionen.

Vi har flextid og fokus på den gode balance mellem arbejds- og privatliv samt en udpræget grad af selvledelse og team-orienteret arbejde. Der er mulighed for hjemmearbejde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Køge
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1