Post.doc. stilling i geriatrisk sygepleje til Medicinsk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Forskerstillingen på Medicinsk afdeling, Nykøbing F. Sygehus opslås for at igangsætte og gennemføre patientnær forskning indenfor det geriatriske speciale. Vi ønsker at skabe ny og anvendelsesorienteret viden og samtidig styrke fagligheden i specialet. Det betyder at forskningen sker i tæt samarbejde med personale og borgere med erfaringer inden for området.

Du er uddannet sygeplejerske med overbygningsuddannelse på kandidatniveau, har en Ph.d. grad og ønsker at bruge din viden og kompetencer til at forske og samtidigt gøre en synlig forskel for vores geriatriske patienter. Vi er åbne for dine forskningsinteresser og muligheden for at færdiggøre et forskningsprojekt, samt fortsat at relatere dig til dit nuværende forskningsnetværk.

Vi forventer, at du:

  • Har patienten først og brænder for at finde ny viden og løsninger
  • Er en aktiv og synlig forsker i vores geriatriske afsnit i tæt samarbejde med afsnitsledelsen
  • Involverer medarbejderne og patienter i projekter
  • Underviser og giver sparring til den faglige udvikling i hele afdelingen
  • Kan bidrage i tværprofessionelle projekter og samarbejde på tværs og ud af huset
  • Er resultatsøgende og har erfaring med at publicerer dine resultater
  • Målrettet arbejder efter at blive lektor kvalificeret gennem vejleder opgaver og publikationer

Forskningen kan være både mono- og tværfaglig og har fokus på geriatrisk pleje og behandling. I forskningen inddrages så vidt muligt geriatriske patienter og deres pårørende. Dit bidrag skal understøtte implementering af evidensbaseret praksis og i samarbejde med de kliniske udviklingssygeplejersker opgradere kvalitetsprojekter til forskning og efterfølgende publicering.

Stillingen er tidsbegrænset i 3 år, hvor ansøger bliver lektorkvalificeret med mulighed for en fast lektor ansættelse. Er du allerede lektorkvalificeret vil stillingen skulle oprettes i samarbejde med SDU.

Om Geriatrisk afsnit:


Medicinsk afdeling varetager diagnostik og behandling af akutte og kroniske lidelser på hovedfunktionsniveau inden for geriatri, herunder faldudredning og ambulant vurdering af multisyge.

For at sikre et højt fagligt og udviklende miljø med høj grad af patientinddragelse, arbejder vi målrettet og kontinuerligt med forbedringsarbejde, uddannelse og onboarding af nye kollegaer.

Den samlede Medicinske afdeling består af 102 sengepladser fordelt på 4 sengeafsnit på følgende specialer, geriatri, hjertemedicin, lungemedicin, endokrinologi og gastroenterologi.

Forskning på Medicinsk Afdeling


Rammen for forskningen er Nykøbing F. Sygehus` forskningsstrategi og Region Sjællands Politik for Sundhedsforskning 2019-2022 "Forskning på Forkant". Begge fokuserer på borgernes største sundhedsudfordring, hvor to ud af tre borgere har mindst én kronisk sygdom eller multisygdom. Forskningen skal derfor have fokus på, hvordan borgerne kan få et bedre liv med deres sygdom.

I den samlede Medicinske afdeling har vi tradition og kompetencer for forskning i lægegruppen. Vi har stærke kompetencer indenfor kvalitetsudvikling i plejegruppen, som du vil kunne sparre med. Øgning i forskningsaktivitet skal være med til at styrke fagligheden i vores afdeling, hvor du vil få en markant indflydelse. Vi har som noget nyt etableret et forskningssamarbejde med Psykiatrien i Region Sjælland, hvor den sygeplejefaglige lektor stiller sig til rådighed for sparring.

Forskningsopgave


Medicinsk afdeling har fået en fælles bevilling sammen med Psykiatrien til 3 mdr. arbejde. Derfor vil den første praktiske forskningsopgave være protokolskrivning af et fælles projekt med psykiatrien omkring test og implementering af tværprofessionelle udgående teams til kognitivt svækkede patienter. Opgaven skal løses på deltid, hvorfor der samtidigt vil være tid til at designe din egen forskningsplan for den fremtidige forskning i Geriatrisk afdeling.

Undervisning og øvrige opgaver


Du vil være en synlig og integreret person i afdelingen gennem at:

  • Være ansvarlig for udarbejdelse og udførslen af Geriatrisk klynges sygeplejefaglige forskning
  • Fungere som sparringspartner for klyngeledelsen i forhold til forskning og evidensbaseret praksis
  • Bidrage til at sygeplejefaget udvikles akademisk i medicinsk afdeling
  • Opøve kompetencer i selvstændigt at vejlede og rådgive udviklings-/ og forskningsinteresserede i afdelingen
  • Undervise, inspirere og vejlede klinisk personale i afdelingen, og på sigt master-, kandidat- og ph.d.-studerende
  • Bidrage til fundraising
  • Aktivt understøtte udvikling af en evidensbaseret og personcentreret kultur med særligt fokus på patient og pårørende inddragelse

Forventninger til kvalifikationer


Stillingen ønskes besat af en forsker, som er uddannet sygeplejerske og har indleveret/forsvaret sin Ph.d. afhandling. Forskeren skal udarbejde en forskningsplan i geriatrisk sygepleje, i et felt der aftales med ledelsen. Der vil være et særligt fokus på patientinddragelse i praksis og praksisudvikling. Du vil kunne få praktisk støtte gennem den Regionale forskningsenhed og den lokale Forskningsstøtteenhed, samt lægelige forskere i afdelingen.

Ansættelsesvilkår


Ansøger ansættes som sygeplejerske jævnfør protokollat om kandidater i Overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område.

Ansøgning

Ansøgningsfrist mandag d.20.2. Samtaler planlægges afholdt i uge 9 - torsdag den 2. marts 2023.

Ansøgninger skal sendes elektronisk via linket "Søg stilling online" nederst på denne side. Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format. Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 MB.

  • Motiveret ansøgning
  • Curriculum vitae
  • Resume fra Ph.d. afhandling

Arbejdssted: Medicinsk afdeling, Nykøbing F. Sygehus.

Om Nykøbing F. Sygehus


Nykøbing F. Sygehus er det ene af Region Sjællands 4 akutsygehuse. Geriatrisk klynge ledes af 2 oversygeplejersker og en ledende overlæge. Vi har 20 senge og modtager ca. 3 akutte patienter dagligt. Vi har en stor ambulant aktivitet med bl.a. faldudredning og vi har et geriatrisk ambulatorium. Vi er et tværprofessionelt team med sygeplejersker, læger, social og sundhedsassistenter, diætister og terapeuter. Vi fungerer i et tæt samarbejde med de øvrige Medicinske afdelinger.

Læs mere om Nykøbing F. Sygehus på: http://www.KomSydPå.dk. Læs også her om vores store befolkningsundersøgelse LOFUS.

Stilling og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos ledelseskonsulent Stine Kruse [email protected]

Kontakt



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Midt-og Vestsjælland
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Ringsted

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Ringsted
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University in Slagelse, Denmark is offering a postdoctoral position as entomologist in Arable Crops, starting 1st January 2025. The position will be availabl..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, is offering a fulltime postdoctoral position in remote sensing for agroecosystem sustainability, starting September 1st, 2024, or as soo..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Roskilde

    Ph.d.-studerende til forskningsprojekt om partnerstøttet fysisk aktivitet til gravide med graviditetsdiabetes. Vi søger en kandidat til et fuldt finansieret 3-årige Ph.d.-projekt ved Sjælland..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som forskere
27. april 2024 74
26. april 2024 74
25. april 2024 78
24. april 2024 76
23. april 2024 75
22. april 2024 58
21. april 2024 58
20. april 2024 58
19. april 2024 58
18. april 2024 55
17. april 2024 55
16. april 2024 54
15. april 2024 52
14. april 2024 52
13. april 2024 48
12. april 2024 51
11. april 2024 49
10. april 2024 51
9. april 2024 50
8. april 2024 50
7. april 2024 49
6. april 2024 53
5. april 2024 63
4. april 2024 54
3. april 2024 49
2. april 2024 51
1. april 2024 47
31. marts 2024 56
30. marts 2024 50
29. marts 2024 46
28. marts 2024 58