Forskningsassistent (præ ph.d.) til REHPAs kontor i Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Brænder du for at samle og skabe viden, og er du optaget af at koble forskning og praksis tæt? Og har du særlig interesse for rehabilitering og palliation ved livstruende sygdom? Så er REHPA det rette sted. Her kan du med dine relevante kompetencer og erfaringer bidrage aktivt til at drive vores mange opgaver fremad.

REHPA søger en ny kollega med sundheds- eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, som skal bidrage til at løse videncenterets forsknings- og dokumentationsopgaver, og som på sigt drømmer om en ph.d.-stilling. Vi ser gerne, at du har mindst et års erfaring fra lignende stilling.

Om stillingen
Som forskningsassistent understøtter du, at REHPAs forskellige forsknings-, udviklings-, dokumentations- og rekvirerede opgaver løses med høj kvalitet. Indholdet i stillingen kan delvis tilpasses dine kompetencer og interesser.

I skrivende stund arbejder REHPA på at rejse midler til et projekt inden for brugerinddragelse og social ulighed, som - hvis fundingen lykkes - tilknyttes en ph.d.-studerende. Stillingen har derfor også det særlige sigte at understøtte og kvalificere vores nye kollega til indskrivning som ph.d.-studerende.

Dine hovedopgaver og ansvarsområder
Som forskningsassistent bidrager du bl.a. med …

  • Artikelskrivning (sigte mod et førsteforfatterskab)
  • Litteratursøgning og -gennemgang
  • Dataindsamling og -analyse
  • Fondsansøgninger
  • Ad hoc opgaver relateret til REHPAs forsknings-, dokumentations- og videndelingsopgaver (transskribering, dataindtastning, administrativ og praktisk forberedelse samt gennemførelse af arrangementer og lignende)

Vi forventer, at du har …

  • En sundhedsvidenskabelig eller samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau, fx folkesundhedsvidenskab, sociologi, psykologi, sygepleje el.lign.
  • Et års relevant arbejdserfaring efter kandidaten
  • Gode formidlingsevner, herunder gode engelskkundskaber i skrift og tale

Vi ser gerne, at du har erfaring med / interesse for …

  • Indsamling og analyse af kvalitative og/eller kvantitative data
  • Interesse for at arbejde både med kvantitative og kvalitative metoder
  • Litteratursøgning og -gennemgang, udarbejdelse af reviews
  • Skriftlig formidling af forskningsbaseret viden
  • Erfaring med projektledelse/-styring Indsigt i sundhedsvæsenet og forskningsområdet
  • Interesse for brugerinddragelse og social ulighed i sundhed
  • Kendskab til eller interesse for rehabilitering og palliation ved livstruende sygdom

Det er afgørende, at du kan arbejde selvstændigt. For at lykkes kræver det gehør, fleksibilitet og løbende, tydelig forventningsafstemning.

Du trives med varierede opgaver, hvor fællesnævneren er ordenssans, systematik, analyse af og overblik over processer og helheder såvel som detaljer.

Vi ønsker os en kollega, der samarbejder konstruktivt, er hjælpsom og omgængelig og bidrager til et godt kollegaskab og arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et job med rig mulighed for udvikling i forhold til både forskning og vidensformidling. Opgaverne er afvekslende og udføres i samarbejde med gode kolleger i et tværfagligt miljø. Vi har en uhøjtidelig omgangstone, samtidig med at vi sætter det professionelle niveau højt.

Organisatorisk vil du være tilknyttet REHPAs forskergruppe og ansættelsesmæssigt referere til videncenterchef, som er lederen af denne. Fagligt vil du referere til REHPAs forskningsleder.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer/uge og tidsbegrænset til 6 måneder med mulighed for forlængelse.
Tiltrædelse: 15-08-2023 eller efter aftale.

Du har primært tjenestested på REHPAs kontor i Århus. Du får sekundært tjenestested ved REHPA i Nyborg, hvor der er obligatorisk mødeaktivitet ca. et par gange pr. måned. Øvrigt fremmøde i Nyborg efter aftale.

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området og er omfattet af lokal løndannelse. Det betyder, at der ved samtalen skal drøftes gensidige forventninger til lønniveau. Såfremt du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark, vil der være en prøvetid på tre måneder.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfrist: 05-06-2023.
Vi forventer at holde samtaler den 12-06-2023 i Århus.
Ansøgningen vedlægges CV, kopi af uddannelsesbevis og gerne dokumentation fra lignende stilling.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte videncenterchef Ane Bonnerup Vind på telefon 21 46 23 90, eller postdoc Cecilie Lindström Egholm på telefon 29 21 22 32.

Om os
REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation arbejder for at samle, skabe og dele viden om rehabilitering og palliation til livstruede syge - og for koordinering mellem de to felter gennem hele sygdomsforløb. Målsætningen er, at vores indsatser bidrager til udvikling af fagfelterne, og at de derigennem vil gøre en positiv forskel for mennesker berørt af livstruende sygdom. Det gør vi som medarbejdere drevet af et højt fagligt engagement, empati og professionalisme og i samarbejde med relevante fagligheder og aktører på området.

En del af REHPAs forskningsaktiviteter gennemføres i vores forskningsklinik i Nyborg. Her modtager vi deltagere fra hele landet på internatophold. De bagvedliggende protokoller rekrutterer fortrinsvis mennesker med kræft og hjertesygdomme. Men andre livstruende sygdomme og tilstande kan forekomme. Opholdene finder sted i rammer, der skaber perspektiv, ro og tryghed i en sårbar situation.

REHPA er administrativt forankret ved OUH, Region Syddanmark og tilknyttet Syddansk Universitet som forskningsenhed ved Klinisk Institut. Vi har hovedadresse på OUH – Nyborg Sygehus og kontorfaciliteter i København, Aalborg, Århus og Holbæk.

Læs mere på www.rehpa.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Nyborg
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Svendborg

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • Svendborg
    Få mere info
  • Forsker i Odense M

    SDU Robotics invites applications for one or more fully funded PhD position(s), where the candidates will work within the area of robot imitation learning and control and biomedical sensing technol..
    • Forsker
    • Odense M
    Få mere info
  • Forsker i Odense M

    The candidate will be integrated in the SDU Robotics section, which is at the core of the [xxxxx] Cluster involving Universal Robots, Mobile Industrial Robots (MIR) and 120+ other compani..
    • Forsker
    • Odense M
    Få mere info
  • Forsker i Odense M

    SDU Center for Large Structure Production (LSP), part of the Maersk Mc-Kinney Moller Institute, University of Southern Denmark (SDU), invites applications for one or more fully funded PhD position .
    • Forsker
    • Odense M
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0