Post doc i Endocrine Economies (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Ved Institut for Kulturvidenskaber (IKV), Det humanistiske Fakultet, Syddansk Universitet i Odense opslås en stilling som post doc i 24 måneder til besættelse1. maj 2023 eller snarest muligt derefter.

Stillingerne er tilknyttet forskningsprojektet Endocrine Economies (se https://www.sdu.dk/da/om_sdu/institutter_centre/ikv/forskning/forskningsprojekter/kulturstudier/endocrine_economies), som er finansieret af Veluxfondens kernegruppegruppeprogram og tilknyttet Center for Køn og Diversitet (https://www.sdu.dk/da/forskning/c_koed). Information om Institut for Kulturvidenskaber findes på http://www.sdu.dk/ikv

Stillingsindhold
I projektet ”Endocrine Economies. The Cultural Politics of Hormones” indgår en post doc-stilling som skal varetage en arbejdspakke, der består i tværmediale analyser af hormoner i aktuelle debatter om "andropause" og undersøge, hvordan effekter af hormonbehandling i form af sociale normer og kulturelle forestillinger opstår, cirkulerer og materialiserer sig i dansk populær- og forbrugskultur, i officielle sundhedskampagner samt på sociale medier.

Ansøger forventes at bidrage til projektets teori og metodeudvikling på baggrund af kritisk kulturvidenskab og feministiske STS-studier.

Kandidaten skal have fremragende samarbejdsevner og skal desuden være interesseret i at være med til at udvikle en kulturanalytisk tilgang til hormoner samt deltage i et internationalt orienteret forskerteam. Ansøger skal have stærke kommunikationsevner på såvel dansk som engelsk.

Derudover forventes ansøger at bidrage med:

  • undervisning på relevante uddannelser på Institut for kulturvidenskaber, herunder kandidatuddannelsen i Kultur og Formidling
  • udvikling af formidlingsmateriale knyttet til forskningsprojektet
  • udviklingen af Center for Køn og Diversitets fokusområder

Ansøger forventes at have en ph.d.-grad indenfor kritiske kulturstudier eller tilsvarende, samt forskningsmæssig tyngde indenfor maskulinitetsteori og feministisk STS. Ansøgningen skal vedlægges en detaljeret forskningsplan inklusive en beskrivelse af den foreslåede analytiske tilgang til emnet samt publikationsstrategier.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til institutleder Per Krogh Hansen på tlf.: 65 50 1451 eller e-mail: [email protected], eller professor og projektleder Charlotte Kroløkke på tlf.: 29 12 57 68 eller e-mail: [email protected].

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.
Ansættelsen som Postdoc er midlertidig (max. 4 år) og ophører uden yderligere varsel ved periodens udløb. I stillingen indgår ikke pædagogisk opkvalificering. Ansættelse som Postdoc kan derfor ikke alene kvalificere til senere ansættelse som lektor/seniorforsker.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2019.

Kvalifikationskravet er en erhvervet ph.d-grad på ansættelsestidspunktet.

Ansøgningen skal indeholde:

  • Ansøgning
  • CV
  • Eksamensbeviser
  • Oplysninger om tidligere undervisningserfaring, vedhæftes under undervisningsportefølje
  • Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes.
  • Op til 3 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation. Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil

Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer og ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Såfremt du har mere end en fil til hvert felt, skal du kombinere pdf-filerne til en samlet fil inden du uploader, da hvert enkelt felt kun kan håndtere en fil. Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede.

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt udvalg. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører ansøger. Materialet vil herefter blive videresendt til institutlederen, som skal samle et ansættelsesudvalg. Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan Fakultetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive vurderet.

Bedømmelsesudvalget har mulighed for at shortliste ansøgere, hvorfor ikke-shortlistede ansøgere ikke vil modtage en bedømmelse.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online", og Fakultetet forventer, at ansøgere har læst "Vejledning for ansøgere", inden der søges.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense M
  • Mandag den 30. januar 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Odense M

    The candidate will be integrated in the SDU Robotics section, which is at the core of the [xxxxx] Cluster involving Universal Robots, Mobile Industrial Robots (MIR) and 120+ other compani..
    • Forsker
    • Odense M
    Få mere info
  • Forsker i Odense M

    SDU Center for Large Structure Production (LSP), part of the Maersk Mc-Kinney Moller Institute, University of Southern Denmark (SDU), invites applications for one or more fully funded Postdoc posit..
    • Forsker
    • Odense M
    Få mere info
  • Forsker i Odense M

    The Department of Culture and Languages, University of Southern Denmark,Odense invites applications for an associate professorship in Nordic history asof January 1st 2025, or as agreed. T..
    • Forsker
    • Odense M
    Få mere info
  • Forsker i Hele Danmark

    Forsker søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Forsker
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
7. maj 2024 3
6. maj 2024 4
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1