Interessetilkendegivelse Akut Medicinsk Forskningsenhed, Klinisk Institut - kvantitativt phd projekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Klinisk Institut indkalder hermed interessetilkendegivelser til en ph.d.-stilling baseret på epidemiologiske metoder og registerforskning inden for emnet: ”Emergency Care for nursing Home Residents – and possibilities for improvement”

Stillingen ønskes besat af en person, der har en relevant kandidatuddannelse (cand.med.san. publ., cand.med., cand.cur eller andet). Projektet udføres ved Akut Medicinsk Forskningsenhed, Klinisk Institut, SDU.

Ph.d.-projektet er 3-årigt med forventet start efteråret 2023 og er bl.a. finansieret af Novo Nordisk Fonden.

Forskningsmiljø: Et multifagligt, tværsektorielt forskningsteam, der har et aktivt tværsektorielt samarbejde med Præhospitalsenheden Region Syddanmark og Fælles Akutmodtagelse FAM OUH Odense Universitetshospital, præhospital forskningsenhed og akut medicin i Region Sjælland samt Odense Kommune. Vi har fokus på det samlede patientforløb på tværs af sektorer og anvender både kvantitative og kvalitative metoder. Det aktuelle kvantitative ph.d.-projekt udføres parallelt til et kvalitativt ph.d.-studie inden for samme område.

Vejlederne i det aktuelle ph.d.-projekt er:
Annmarie Lassen MD PdD DMSci professor i Akut Medicin
Søren Mikkelsen MD PhD, professor præhospital, Region Syddanmark
Helle Collatz MD PhD, ass. professor præhospital enheden Region Sjælland
Michael Dan Arvig MD PhD forskningsleder Slagelse Akut Afdeling

Projektbeskrivelse
Et registerbaseret epidemiologisk studie i samarbejde mellem akut medicinske og præhospitale forskningsenheder i Region Syddanmark og Region Sjælland.

Formålet med studiet er at beskrive faktorer relateret til ambulancekørsel hos danske plejehjemsbeboere på nationalt plan. Vi forventer bl.a. at finde betydelig variation mellem forskellige plejehjem. Kendskab til faktorer relateret til en høj og en lav forekomst af ambulancekørsler vil kunne bidrage til kvalitetsudvikling for beboerne på danske plejehjem.

I Odense kommune og i Region Sjælland supplerer man i nogle tilfælde en akut ambulancekørsel med at sende en speciallæge i Akut Medicin eller en specialuddannet redder ud til plejehjemsbeboeren. I en del tilfælde kan beboeren dermed få hjælp i hjemmet i stedet for at skulle køre til akutmodtagelsen. Effekten af disse tiltag skal evalueres i projektet.

Kvalifikationer

  • En relevant kandidatgrad.
  • Meget gerne erfaring med registerforskning eller epidemiologisk metode. Tidligere publicering er en fordel men er ikke afgørende.
  • Du er en holdspiller med gode sociale kompetencer og har flair for projektstyring.

Yderligere oplysninger om projektet kan fås ved henvendelse til:

Professor i Akut Medicin Annmarie Lassen
Akut Medicinsk Forskningsenhed, Klinisk Institut
Syddansk Universitet
Tlf. 65415048 E-mail: [email protected]

Oplysning om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets ph.d.-uddannelse findes på Ph.d.-Skolens hjemmeside: http://www.SDU.dk/studieinfo/phdhealth/

Ansøgning/Interessetilkendegivelse
En ansøgning skal indeholde (som pdf.- eller docx.-filer):

  • motiveret ansøgning, der redegør for din interesse og kvalifikationer relevante for ph.d.-projektet samt en beskrivelse af dine overvejelser over tilgange til projektet (max 2 side) (uploades under punktet ’Ansøgningsformular’)
  • curriculum vitae
  • kopi af eksamensbeviser i form af kandidateksamensbevis og karakterudskrifter (bachelor og kandidat)


Alle filer skal være i Pdf- eller Word-format. Den enkelt fil må ikke overstige 10 MB. Mangelfulde ansøgninger og ansøgninger indsendt efter deadline vil ikke blive behandlet.

Frist for modtagelse: Senest mandag, den 4/9 2023
Ved enighed om ovenstående mellem ansøger og hovedvejleder/projektkoordinator, udarbejdes herefter en projektbeskrivelse og ansøgning om indskrivning som ph.d.-studerende ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet.

Ph.d.-studerende ansat på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet aflønnes i henhold til gældende aftale mellem Finansministeriet og AC om lønnede ph.d.-stipendiater.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense M
  • Mandag den 04. september 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Odense M

    The candidate will be integrated in the SDU Robotics section, which is at the core of the [xxxxx] Cluster involving Universal Robots, Mobile Industrial Robots (MIR) and 120+ other compani..
    • Forsker
    • Odense M
    Få mere info
  • Forsker i Odense M

    SDU Center for Large Structure Production (LSP), part of the Maersk Mc-Kinney Moller Institute, University of Southern Denmark (SDU), invites applications for one or more fully funded Postdoc posit..
    • Forsker
    • Odense M
    Få mere info
  • Forsker i Odense M

    The Department of Culture and Languages, University of Southern Denmark,Odense invites applications for an associate professorship in Nordic history asof January 1st 2025, or as agreed. T..
    • Forsker
    • Odense M
    Få mere info
  • Forsker i Hele Danmark

    Forsker søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Forsker
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 4
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1