Data-scientist – er du vor tids Indiana Jones?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at finde spørgsmål og svar på problemer, vi måske ikke engang ved, at Region Sjælland står med? Vi har al den fedeste data, du kan ønske dig og mulighed for at gøre en forskel borgerne.

Velkommen til Koncern Digitalisering
Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du skal grave i vores store mængder af data fra mange kilder. Vi har både kendte problemer, hvor der skal analyseres data for at finde løsninger og så er der også situationer, hvor problemet først skal findes. Det er data-arkæologi, der kan give svar på fremtidens sundhed for Region Sjællands 850.000 borgere.

Vi tilbyder en række opgaver, hvor statistik, AI, maskinlæring, digitalisering, robotter og datamodeller flyder sammen, og hvor fokus er på, hvordan data og digitalisering kan bidrage til at forebygge, inddrage borgeren og bruge klinikernes tid bedst muligt. Det handler om de store tals lov, valide beslutningsgrundlag og et tæt samarbejde med bl.a. læger, sygeplejersker, bioanalytikere, sekretærer og professorer ude i driften.

Et stærkt fællesskab
Kollegial sparring, planlægning af din egen tid og mulighed for at træffe beslutninger selv, er alle faste dele af jobbet. Vi hører til i Ringsted i hjertet af Sjælland. Fra togstationen er der kun 7 minutter på cykel og fra motorvejen er der 2 minutter i bil.

”I sundhedsvæsnet har vi store mængder af data – kan vi finde mønstre og omsætte til beslutningsstøtte, der kan hjælpe administration og klinik? F.eks. med at håndtere de 250.000 henvisninger, som regionen modtager hvert år”, Anne Bernth, Enhedschef Next Generation Technology.

Du bliver en del af Next Generation Technology, hvor vi på er i gang med at udvikle metoder og værktøjer til hurtigt at udvikle og afprøve nye digitale løsninger og ideer, og derfra skalere til resten af regionen. Vi er 10 mennesker i enheden, og vi samarbejder tæt med universiteterne og resten af Koncern Digitalisering, der i øvrigt udgøres af ca. 500 kolleger. Med andre ord har vi digitaliseringsspecialister inden for stort set alt, som du kan trække på.

Du er måske ikke Indiana Jones, men…

  • Du har leveret komplekse analyser og AI baseret på flere kilder og gerne givet anbefalinger, der er blevet til løsninger afprøvet i virkeligheden.
  • Du har erfaring fra højt specialiserede og store driftsorganisationer – men kan også komme direkte fra studiet og have mod på at prøve det af.
  • Du har en relevant uddannelse, hvor analyse, statistik, maskinlæring og AI har været på skemaet.

Du passer perfekt ind, hvis du er kvik, nysgerrig og med et digitalt mindset. Du ønsker både at træde ud i ukendt land og gøre en forskel for borgerne – det nytter ikke kun at sidde bag skærmen. Gerne masser af humør og smil også.

Interesseret?
Vi tilbyder en kop kaffe, hvor du kan komme og høre lidt mere om opgaverne og os. Du kan ringe eller sende en sms på 5076 1279 og så finder vi et godt tidspunkt. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge, da vi ønsker masser af diversitet hos os.

Du er også velkommen til at sende en ansøgning via linket øverst. Der er ansøgningsfrist d. 7/2 2024 kl. 23.59. Hvis du vil se lidt mere om os som arbejdsplads, så se mere her.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem regionerne og forhandlingsberettiget organisation. Arbejdstiden er 37 timer inkl. betalt frokost. Du bliver ansat af Region Sjælland. Din daglige arbejdsplads vil være i Koncern Digitalisering i Ringsted. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Koncern Digitalisering – Nordens førende indenfor digitalisering i sundhedsvæsenet
Vores vision er klar og ambitiøs. Vi vil være Nordens førende indenfor digitalisering i Sundhedsvæsenet i 2027. Vi arbejder derfor målrettet med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte.

Lær os bedre at kende
Profilside | Hjemmeside | LinkedIn


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Ringsted
  • Onsdag den 07. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1