Forsker til Lokalsamfund i Bevægelse: en systemorienteret indsats til fremme af bevægelse hos børn i alderen 6-12 år,...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Forsker til Lokalsamfund i Bevægelse: en systemorienteret indsats til fremme af bevægelse hos børn i alderen 6-12 år.

PROgrez opfordrer interesserede til at ansøge denne tidsbegrænsede stilling som forsker med start 1. september 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Om forskningsprojektet

Lokalsamfund i Bevægelse er finansieret af Novo Nordisk Fonden og skal undersøge, om en systemorienteret tilgang kan fremme (øge og opretholde) bevægelse hos skolebørn i alderen 6-12 år gennem ændringer på det lokale systemniveau.

Forskeren bliver en del af en større forskergruppe på tværs af Danmark (Lokalsamfund i Bevægelse), der skal undersøge, om lokalsamfund kan fremme trivsel og bevægelse hos 6-12-årige skolebørn. Interventionen vil være baseret på en involverende systemorienteret tilgang udført i tæt samarbejde mellem børn, interessenter og forskere. Forskeren vil blandt andet designe og gennemføre en procesevaluering, ved hjælp af metoder som netværksanalyser, forandringsparathedsanalyse, ’Ripple Effect’s modeling’, samt via interviews og observationer, der søger at informere praksis - herunder potentialet for skalering til nationalt niveau

https://novonordiskfonden.dk/en/news/nine-projects-will-ensure-more-physical-activity-and-improved-health-among-children/

Lokalsamfund i Bevægelse har til formål at undersøge, om en systemorienteret tilgang kan fremme trivsel og bevægelse hos skolebørn i alderen 6-12 år og dermed sikre et bedre helbred. Denne tilgang tager de lokale ressourcer som udgangspunkt og samler lokale interessenter, kommuner, lokale organisationer og borgere for at identificere det komplekse system, der påvirker børns bevægelsesvaner i deres lokalområde. Herefter igangsættes lokale indsatser, der kan fremme og fastholde sunde bevægelsesvaner.

Forskeren vil have et tæt samarbejde med de tre Steno Diabetescentre i Aarhus, København og Sjælland, Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet, samt Randers, Syddjurs, Odsherred, Halsnæs og Vordingborg kommuner.

Dine arbejdsopgaver

Som forsker er din stilling primært forskningsbaseret, men involverer også undervisningsopgaver. Du vil bidrage til udviklingen af PROgrez’ forskningsenhed gennem forskning af høj international kvalitet. I dit daglige arbejde kommer du til at arbejde tæt sammen med kollegaer om dit projekt på tværs af Danmark og internationalt.

Dine hovedopgaver vil bestå af:

    • Deltage i projektledelse af forskningsprojektet i samarbejde med de øvrige partnere
    • Bidrage til koordinering af forskningsopgaver – primært i forbindelse med Odsherred og Vordingborg kommuner
    • Ansvarlig for planlægning og gennemførelse af uddannelsesforløb i STICKE-metoden
    • Med-ansvarlig for planlægning og gennemførelse af indsamling af data/monitorering af projekt aktiviteter
    • Deltage i evaluering af det samlede projekt og den potentielle skalering af projektet.
    • Forskning af høj international kvalitet, herunder medvirke til skrivning af videnskabelige artikler og efterfølgende publicering
    • Afholde forelæsninger og vejledning af studerende ved Institut for Folkesundhed Aarhus Universitet


Dine kompetencer

Du har akademiske kvalifikationer på ph.d.-niveau, gerne inden for sundhedsvidenskab og en kandidat i idræt. Vi forventer, at du har erfaring med facilitering af workshops og med at arbejde med ’Group Model Building’ i både teori og praksis, herunder erfaring med at arbejde systemorienteret med komplekse interventioner på kommuneniveau. Derudover forventer vi, at du har erfaring med at arbejde med både kvalitative og kvantitative datasæt.

Som person er du ambitiøs, tager ejerskab og besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner. Vi forventer, at du behersker engelsk mundtligt og skriftligt.

Der må påregnes hyppige nationale rejser gennem hele projektet.

Du vil som forsker blive tilknyttet forsknings- og implementeringsenheden PROgrez (https://www.progrez.org/) ved Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse i Region Sjælland.

PROgrez er en multiprofessionel forsknings- og implementeringsenhed med ca. 40 tilknyttede medarbejdere, som arbejder ud fra strategien Liv i bevægelse. Det er en gruppe, hvor medarbejderne har forskellige sundhedsprofessionelle baggrunde, og alle er optaget af at skabe liv i bevægelse. Liv i bevægelse forstås som mere end fysisk træning, fordi der også fokuseres på, at mennesket er i bevægelse igennem hele livet og på tværs af sektorer. Forskerne arbejder med kvantitative og kvalitative metoder og med en kombination af metoder i praksisnære forskningsforløb. PROgrez har et tæt samarbejde med Syddansk Universitet og de øvrige forskningsinstitutioner i Region Sjælland og Danmark.

Har du lyst til at vide mere om stillingen, så kontakt Forskningsleder, professor Søren T. Skou, tlf. 23708640 eller e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist: 21.06.23

Ansættelsesdato: 01.09.23

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse sætter vi en ære i at samarbejde på tværs af afdelinger, sygehuse, kommuner og praktiserende læger, fordi det gavner vores patienter. Derfor hedder vores strategi også "Sammen er vi bedst".

Vi har stor tillid til vores medarbejdere og tror på, at åbenhed og frihed skaber udvikling og nytænkning i dagligdagen, så der bliver kortere vej fra ord til handling.

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed på flere planer. Både hvad angår miljø, men også omkring vores behandlingsforløb og arbejdsgange. Og kan vi gøre tingene smartere, gør vi det.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives. Derfor har vi fokus på såvel tryghed og udviklingsmuligheder, balance mellem arbejde og fritid og en veltilrettelagt onboarding.

Alt det mener vi, er med til at skabe arbejdsglæde hos medarbejderne. En arbejdsglæde, der også er med til at skabe tryghed og tilfredshed hos dem, vi er her for - nemlig patienterne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Slagelse
  • Onsdag den 21. juni 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University in Slagelse, Denmark is offering a postdoctoral position as entomologist in Arable Crops, starting 1st January 2025. The position will be availabl..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, is offering a fulltime postdoctoral position in remote sensing for agroecosystem sustainability, starting September 1st, 2024, or as soo..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Roskilde

    Ph.d.-studerende til forskningsprojekt om partnerstøttet fysisk aktivitet til gravide med graviditetsdiabetes. Vi søger en kandidat til et fuldt finansieret 3-årige Ph.d.-projekt ved Sjælland..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forsker i Roskilde

    The Department of Environmental Science (ENVS) at Aarhus University, Roskilde, Denmark invites applications for a fulltime position as Post Doc on regional and local governance in climate adaptatio..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 5
4. april 2024 6
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5