Sommerhjælp til pleje og vedligehold af grønne arealer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lejre

I Drift Vand sørger vi for rent drikkevand til 1 million forbrugere i hovedstadsområdet. Vandet produceres på vores syv regionale og ti lokale vandværker og hentes fra en af vores 49 kildepladser. Vi søger lige nu tre alsidige medarbejdere til at hjælpe os med at passe vores grønne arealer i sommerperioden, som er vores travleste periode.

Alsidige opgaver med fokus på at vedligeholde vores grønne arealer
Som sommerhjælp i Grøn Drift får du et job med fokus på vedligehold af vores grønne arealer. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med grønne arealer og trives med at være udendørs i alt slags vejr.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Græsklipning og buskrydning
  • Renhold på vores arealer
  • Bekæmpelse af invasive arter

Herudover kan der forekomme opgaver såsom hækklipning, opsætning af hegn og rensning af dræn, grøfter mv.

Stor grad af frihed og indflydelse
Du vil få en stor grad af frihed og indflydelse, så vi forventer, at du er god til at strukturere dit arbejde, og kan bevare overblikket og planlægge dine opgaver. Vi lægger vægt på, at du er god til at arbejde selvstændigt, men at du også sætter pris på at arbejde sammen med dine kolleger, når der er behov for det. Du har en positiv indstilling, der er med til at skabe arbejdsglæde hos dig selv og dine samarbejdsrelationer. Hvis du har erfaring fra lignende jobs, og kan håndtere mindre gartnermaskiner er det et absolut plus.

Det er vigtigt, at du er fortrolig med brug af PC og smartphones på brugerniveau, da vi modtager og registrering vores opgaver digitalt.

Jobbet kræver, at du har gyldigt kørekort til minimum personbil samt trailer (kategori BE), og meget gerne har bestået kurset ”Vejen som arbejdsplads”.

Dit nye team står klar til at tage imod dig
Du vil indgå i et velfungerende team med frie rammer, samt mange engagerede og dygtige kolleger i et åbent og uformelt arbejdsmiljø. I HOFOR har vi stort fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere og vi forventer at du er med til at bidrage til den gode og sikre hverdag, både for dig selv og dine kollegaer.

Du vil have stillested på Værket ved Lejre, men vil have opgaver på alle vores lokationer. Du skal forvente at skulle møde i hele vores indvindingsområde, der omfatter værkerne ved Slangerup, Søndersø, Islevbro, Thorsbro, Marbjerg, Lejre og Regnemark med tilhørende kildepladser.

Du bliver ansat i Team Grøn Drift, og jobbet er en tidsbegrænset stilling fra 1. april eller 1. maj til ultimo oktober/november.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 19. marts 2024.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lise Thorball, Teamleder, tlf. 27953291 og/eller mail: [email protected] din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fritids medarbejder", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Lejre.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fritids medarbejder
  • Lejre
  • Tirsdag den 19. marts 2024

Lignende jobs

  • Fritids medarbejder (elev) i Dianalund

    Vi søger studerende indenfor følgende fagområder, sygepleje, ergoterapi og fysioterapi. Her får du mulighed for at indgå i et spændende tværfagligt samarbejde om en meget meningsfuld opgave. .
    • Fritids medarbejder
    • Dianalund
    Få mere info
  • Fritids medarbejder i Køge

    Han læser multimediedesign, 1. semester på Zealand Sjællands EA. Han har brug for:Støtte til at få skabt struktur omkring hverdagen på studietPlanlægning - fx ugeplan og læseplanStøtte til at opnå .
    • Fritids medarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Fritids medarbejder i Roskilde

    Han læser til datamatiker (A-hold), 2. semester på Zealand Erhvervsakademi i Roskilde Han har brug for:• Støtte til at få skabt struktur omkring hverdagen på studiet• Planlægning - fx ugeplan og .
    • Fritids medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Fritids medarbejder i Roskilde

    Hun læser til pædagog, 6. semester på Professionshøjskolen Absalon. Hun har brug for:Vejledning - fx i forhold til opgaveskrivning og studieteknikStøtte til at opnå overblik over deadlines, aflever..
    • Fritids medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fritids medarbejdere i Lejre

Herunder ser du udviklingen i udbudte fritids medarbejder i Lejre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fritids medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fritids medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som fritids medarbejdere
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0