Junior Grafisk Designer til [xxxxx] Marketing ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Junior Grafisk Designer til Atea Marketing


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2022-03-30

Søg job

Atea søger Junior Grafisk Designer som skal producere og understøtte det visuelle udtryk på tværs af kanaler og medier.

Bliv en af alle os i Atea

Det er ikke en let mission at bygge Danmark med IT. Det kræver højt kvalificerede og engagerede medarbejdere – både ude i felten og på kontorerne.

Som Junior Grafisk Designer og en del af Ateas marketingafdeling , vil din primære opgave være at understøtte vores produktioner af grafiske elementer til vores salgskanaler, og arbejde kreativt med vores øvrige produktioner på tværs af vores marketingafdeling.

Vi ønsker at fastholde en høj kvalitet i vores kampagner og produktioner til vores B2B kunder samt markedet på en bred pallette af elementer. Derfor håber vi at finde en talentfuld grafisk designer, som vil starte sin rejse og udvikle sig i Atea.

Du vil have rig mulighed for at udvikle dig i et kompetent og erfarent team. Kompetencerne i teamet spænder bredt og du vil indgå i en erfaren medarbejdergruppe på 12 personer med blandt andet Art Director, Senior Copywriter, Digital Marketing Specialist og Business Developer. I vil samlet i teamet have ansvaret for at eksekvere på kreative marketing koncepter og udvikling af kampagner i samarbejde med vores marketing projektledere.

Samlet set ønsker Atea Marketing at understøtte Ateas forretnings- og salgsenheder i at styrke Ateas position i markedet ved hjælp af branding- og lead-genererende aktiviteter. Missionen er at bygge Danmark med IT, og udfolde den mission for vores kunder. Atea Marketing er desuden ansvarlige for aktivering af vores sponsorater – herunder vores DBU Kvindelandsholdssponsorat, som giver dig som medarbejder mulighed for at blive en del af ”Landsholdet i Informationsteknologi”.

Dine primære opgaver

Dine primære opgaver er at understøtte produktionen af Ateas visuelle udtryk med udgangspunkt i vores Corporate Visual Identity (CVI) guidelines. Du arbejder primært med grafiske produktioner til vores eCommerce og Marketing kanaler og dine opgaver kan spænde over følgende områder:

  • Grafik til eShop
  • Visuals til Atea.dk
  • SoMe: Linkedin, Instagram og Facebook
  • Kampagnemails
  • Opsætning af magasiner, produktblad eller Whitepaper
  • Fysiske events – stand-design mm.
  • Virtuelle events – online platforme

Om dig

Du kommer primært til at arbejde tæt sammen med den ansvarlige Art Director, samt marketing projektledere og de øvrige marketingspecialister i afdelingen. Derfor forventes det, at du ønsker at indgå i et team, som har et godt socialt samvær, men hvor der gives plads til at vi hver især kan være os selv.

Du skal kunne indgå i en positiv dialog omkring den kreative retning for vores produktioner og sparre med vores Art Director omkring det kreative output for Ateas samlede visuelle identitet i markedet.

Du er iderig og detaljeorienteret.

Du skal kunne arbejde struktureret i en kreativ proces.

Vi har fart på i afdelingen, så du skal kunne overholde deadlines.

Kvalifikationer

Du er nyuddannet Grafisk Designer, og har indgående kendskab til Adobe Creative Cloud suiten (InDesign og Photoshop).

Du har en portfolio af kreative projekter, du har arbejdet med via uddannelse, freelance eller øvrige projekter.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt

1. maj 2022

Ansættelsessted

Ballerup

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketing Director, Nicolai P. Elken på telefon 30781291.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 30. marts 2022. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Ballerup
  • Onsdag den 30. marts 2022

Lignende jobs

  • Grafisk designer i København

    Brænder du for at sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde IT projekter i Danmark? Så har du en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye .
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer (elev) i Frederiksberg

    Drømmer du om en elevplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig og få ansvar i takt med, at din viden og erfaring vokser? Hvis ja, så er du måske vores nye teknisk designerelev med start den 12..
    • Grafisk designer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Grafisk designer i København

    Graphic Designer Street Food District Copenhagen Part-time Salary Competitive We are looking to hire a part-time creative and skilled graphic designer (2..
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer i København

    Product Designer GameAnalytics Copenhagen Full-time Salary Competitive About GameAnalyticsFrom indie developers, games studios, to established publishers..
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0