HR Business Partner til K.W. Bruun - en af landets førende bilimportører

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

K.W. Bruun Import A/S søger en medarbejder med HR-værktøjskassen i orden og interesse i at indgå i en rolle, hvor du med en solid HR-faglig sparring kan understøtte vores ledere og medarbejdere.

”I HR arbejder vi fokuseret på at sikre en professionel, effektiv og værdiskabende service til organisationen i en hverdag, som er præget af høj aktivitet, og opgaver der spænder vidt. Det er vigtigt for mig, at vi i teamet hjælper hinanden, og at vi har det sjovt sammen.” - Din kommende leder, HR Direktør, Ulla Egelund.

Velkommen til HR i K.W. Bruun
Din primære opgave bliver at tiltrække nye medarbejdere samt at opbygge en tæt relation til lederne i fastlagte HRBP-områder, således at du bliver en betroet HR-sparringspartner.

Du bliver en del af vores HR & Facility afdeling, som er et lille og velfungerende team på 5 medarbejdere. Vi arbejder i dag med Emply, Visma HR, CEB/SHL og LinkedIn, og det er en fordel, hvis du har erfaring med disse systemer.

Din daglige arbejdsplads er på vores hovedkontor i Glostrup, hvor vi holder til i lyse og indbydende lokaler, og der vil også kunne forekomme opgaver på vores øvrige lokationer i Danmark.

Du vil få berøring med stort set alle facetter af HR, herunder bidrage til udvikling og gennemførsel af medarbejderudviklings- og fastholdelsestiltag og øvrige HR-aktiviteter med fokus på den forventede forretningsmæssige effekt.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Rekrutteringer fra A til Z i tæt samarbejde med lederne
  • Servicering af og sparring med ledere og medarbejdere
  • Optimering og digitalisering af HR-processer
  • Planlægning og afholdelse af onboarding dage
  • Afholdelse af medarbejdertilfredshedsundersøgelser
  • HR administrative opgaver ifm. til- og fratrædelser samt opfølgning på diverse HR KPI’er


Om dig
Vi søger en kollega, som har erfaring med og trives i rollen som betroet HR-sparringspartner, som har en god viden om ansættelsesret samt solid erfaring med rekruttering inkl. brugen af tests. Du har gode kommunikative evner, og du er fortrolig med Office pakken. Som person trives du med at være meget ’hands-on’ og har øje for, hvordan vi kontinuerligt kan optimere vores måde at arbejde på.

Vi tilbyder
Vi er en dynamisk organisation med en uhøjtidelig omgangstone og kort vej fra tanke til handling. Hos os er der ikke to arbejdsdage, som er ens, og vi er gode til at hjælpe hinanden i teamet. Du får et godt onboarding forløb med oplæring, sparring og support fra erfarne kolleger, således at du hurtigt bliver selvkørende. Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder med jævne mellemrum diverse sociale arrangementer. Derudover forkæler Meyers Kantiner os med lækker morgenmad og frokost. Du bliver naturligvis også omfattet af vores pensions- og sundhedssikring hos PFA, vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt andre medarbejdergoder herunder 10 årlige feriefridage.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt, idet vi forventer at afholde samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Direktør, Ulla Egelund tlf. 25 18 80 52. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Hr-leder i København

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i Ørestad

    Har du en solid HR-værktøjskasse som du kan bringe i spil i et i miljø og en kultur båret af stor ambition, innovation og høj faglighed? Brænder du for en at gøre en forskel i en HR-rolle, hvor du .
    • HR-leder
    • Ørestad
    Få mere info
  • Hr-leder i Storkøbenhavn

    Our goals – Your path Are you enthusiastic about facilitating the transformation of people and shaping the future HR strategy? Do you possess a strong ability to lead people’s development? We s..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-leder i København

    Are you a dynamic HR professional adept at transforming strategic business initiatives into actionable HR operational plans, with in-depth knowledge of the Danish labor market?Our client is a pre..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0