HR Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Brænder du for at udvikle medarbejdere, stærke teams og en fantastisk kultur med et kundefokus. Er du klar til at bidrage til at skabe en forretningsmæssig effekt ved at fremme engagement og lederskab. Og, kan du se dig selv arbejde både med HR-drift og HR-udvikling. Så er du måske vores nye kollega…

Sammen udvikler vi madscenen – nu, i fremtiden og for næste generation. Sådan lyder vores kundeløfte. Vi er en af Danmarks største fødevarekoncerner og en betydelig leverandør af fødevarer til det professionelle marked, hvor vi er ambitiøse og hvor HR er en integreret del af forretningen. Vi søger en ny kollega, der kan sætte sig ind i forretningen og som kan skubbe lidt til grænserne, udfordre det gængse og se muligheder, da vi står midt i en transformation.

Du bliver en væsentlig bidragsyder til at opnå vores forretningsresultater, og får derfor HRBP-ansvaret for to af vores forretningsområder: det kommercielle forretningsområde og logistikken. Du vil indgå i et mindre HR-team i Dagrofa Foodservice, og bliver samtidig en del af en stor tværgående HR-organisation. Du vil arbejde inde for hele HR-paletten, blandt andet med

  • Rekruttering: Du skal hjælpe med at få de helt rette medarbejdere, mellemleder og ledere ansat. Derfor har du ansvaret for at sikre en professionel rekrutteringsproces
  • Ledelsesparring: Du vil indgå i ledergrupperne i de to forretningsområder, og skal understøtte dem i at leverer på forretningsplanerne. Du bliver deres go-to sparringspartner i alt fra HR-drift issues til organisationsudvikling, teamudvikling m.m.
  • Performance & Talent Management: Vi vil have de bedste medarbejdere, og vi ønsker at udvikle dem. Det er lederens ansvar, og HR understøtter naturligvis. Vi arbejder med succession, talenter og konstant fokus på at tiltrække og fastholde de bedste. Dette er du selvfølgelig med til …
  • HR årshjul: Du bliver katalysator for HR-årshjulet med gennemførsel af initiativer som engagementsmålinger, performancesamtaler mv. inden for dit forretningsområde

Du er tilkoblet et strategisk HR-udviklingsspor, hvor du sammen med en kollega skal arbejde med projektet ’Danmarks bedste chauffør og lagerarbejdsplads.

Hvis du er den rette kandidat, så er du altid smilende og positiv. Du har erfaring inden for HR-arbejdet, eksempelvis sidder du nu som HR-konsulent, HR Partner eller lignende. Du er vant til at indgå i en ledergruppe og sikre stærkt samarbejde på tværs af virksomhedens mange funktioner.

Du brænder for udvikling af mennesker og fremme en sund kultur, hvor man har lyst til at arbejde på tværs og med et mindset som hedder: vi før jeg. Andre vil sige om dig, at du er meget professionel og nysgerrig med et ønske om hele tiden at gøre det bedre, særligt fordi du meget let kan sætte dig ind i forretningen og dennes agenda. De vil også sige, at du er stærk kommunikativ, struktureret, godt tænkende og elsker at skabe relationer

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed med store ambitioner. Du bliver en del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden, samtidig med at vi har det sjovt. Vi tilbyder en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer inklusiv pension, multimediepakke samt koncernens attraktive personalegoder. Der er gode karrieremuligheder både i Dagrofa Foodservice og i Dagrofa-koncernen.

Har du spørgsmål til stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at ringe til HR Direktør Desirée Breel på tlf. 2346 9302.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Ishøj
  • Fredag den 22. marts 2024

Lignende jobs

  • Hr-leder i København

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i Storkøbenhavn

    Our goals – Your path Are you enthusiastic about facilitating the transformation of people and shaping the future HR strategy? Do you possess a strong ability to lead people’s development? We s..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-leder i København

    Are you a dynamic HR professional adept at transforming strategic business initiatives into actionable HR operational plans, with in-depth knowledge of the Danish labor market?Our client is a pre..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder (vikar) i København

    ”Har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste HR team, hvor du kommer til at have en central rolle og spændende arbejdsopgaver? Så er du måske min afløser. Jeg kan garantere, at du får en s..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1