HR Business Partner til Audika Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Er du på udkik efter et job, hvor du kan være med til at levere en reel, livsændrende forskel for mennesker, har vi en unik mulighed til dig.

Hos Audika - en af Danmarks absolut førende høreapparatskæder - stræber vi efter at hjælpe flest mulige mennesker med at komme til at høre bedre!

Vi tror på, at vi kun kan nå vores kunder gennem engagerede og dygtige medarbejdere – og at det gør en forskel, når vi som kolleger trives godt i hverdagen.

Så hvis du brænder du for forretningsudvikling gennem organisation, kultur, kompetencer og ledelse, har vi en fantastisk mulighed til dig som HR Business Partner i Audika i Smørum.

Kæmpe udviklingspotentiale

Som vores nye HR Business Partner vil du rapportere direkte ind til vores General Manager i Danmark og indgå i den danske ledergruppe.

Audika er i rivende udvikling, og HR-ambitionsniveauet er højt. Derfor er vi på udkig efter en passioneret kollega, som vil være med til at tage organisationen til næste niveau ved at drive HR-initiativer, der understøtter vores overordnede forretningsstrategi.

Vi er en organisation på ca. 100 engagerede kolleger fordelt på 40+ butikker i hele Danmark og med hovedkvarter i Smørum, hvor denne stilling også er placeret. Vores værdier – Trust, Teamplayer, ”Can-do-attitude” & Innovative Solutions er dybt forankret i vores DNA. Rollen spænder bredt, og det er derfor vigtigt, at du trives i et miljø, hvor du som HR Business Partner skal veksle imellem de lidt større langsigtede projekter til mere lavpraktiske ad hoc-opgaver som HR-support til organisationen og særligt til ledergruppen.

Du kan se frem til en spændende række af opgaver:

• Implementering af Globale HR-initiativer (medarbejdertilfredshed/engagement, ”performance management”, Employer Branding, organisational review mv.)

• Personalejuridiske problemstillinger

• Ledelsesudvikling

• Arbejde med Employee Value Proposition, talent attraction & talent retention

• Rådgivning, udvikling og implementering af HR-initiativer og processer

• Support til rekrutteringer

• Etablering, strukturering og udvikling af ”Audika Introduktionsprogram” for nye medarbejdere

• Etablering, strukturering og udvikling af ”Audika Akademi” til videreudvikling af eksisterende medarbejdere

• Sikring af HR’s position som en synlig og aktiv del af organisationen, hvor ledere kan få støtte i alle aspekter af deres personalehåndtering, og hvor medarbejdere trygt kan få hjælp

Du er forankret i den danske Audika organisation og er en aktiv spiller i ledelsen af den danske forretning. Herudover vil du også få tæt kontakt til Demant’s HR-organisation samt Audika’s Globale netværk af HR Business partnere.

Erfaren HRBP med stort drive

For at blive en succes i den rolle, er det vigtigt, at du har signifikant erfaring med HRBP-rollen, samt meget gerne erfaring med forretningsudvikling af butikker med specialiseret fagpersonale. Skulle du også have erfaring med change-management projekter, en det en fordel.

Du arbejder struktureret og målrettet, tager aktivt ansvar for egne opgaver og projekter, og formår at få ledere og kolleger omkring dig med på rejsen.
Du besidder evnen til at motivere og skabe gejst for arbejdet i organisationen samtidig med, du er en udpræget holdspiller.

Du vil blive del af noget stort. Audika er i vækst, og dine muligheder ligger åbne for dig! Samtidig giver hele Demant gruppen dig en unik adgang til andre spændende karrieremuligheder på sigt.

Vores arbejdssprog er dansk – men du skal også være flydende på engelsk i både skrift og tale.

Vil du være en del af teamet?

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt, dog senest 12. november 2023.
Ønsker du at vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Talent Acquisition Manager Mikal Thorborg, [email protected].

Om Audika

Audika er en Oticon-certificeret kæde af private hørecentre. Vi har branchens dygtigste hørespecialister, og vores mål er at tilbyde markedets bedste ekspertrådgivning, service og kvalitet inden for rådgivning og behandling af høretab. Audika er en del af Demant gruppen med mere end 100 års erfaring inden for høreomsorg og adgang til den nyeste teknologi og viden på høreområdet.

#LI-MT1 #audika_Denmark


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Smørum

Lignende jobs

  • Hr-leder i København

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i København

    Are you a dynamic HR professional adept at transforming strategic business initiatives into actionable HR operational plans, with in-depth knowledge of the Danish labor market?Our client is a pre..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i København

    .ROLE PROFILEGRADE: G35JOB TITLE: HR Business Partner NordicsEXTERNAL JOB TITLE: HR Business Partner NordicsFUNCTION: HRSUB FUNCTION: CITY & COUNTRY: Copenhagen, Denmark..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder (vikar) i København

    ”Har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste HR team, hvor du kommer til at have en central rolle og spændende arbejdsopgaver? Så er du måske min afløser. Jeg kan garantere, at du får en s..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0