HR udviklingskonsulent til Professionshøjskolen UCN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg Øst

HR ved Professionshøjskolen UCN søger en engageret og erfaren udviklingskonsulent med stor interesse for HR-udvikling i en ambitiøs uddannelsesinstitution, der arbejder med grund-, efter- og videreuddannelse, forskning og innovation.
UCN HR er en afdeling, som i disse år gennemgår en transformationsproces, hvor vi fortsat og i endnu højere grad skal tænke og udvikle vores ydelser i tæt samarbejde med vores afdelinger, uddannelser, områder og koncern.
Det betyder konkret, at klassiske løn- og personaleadministrative opgaver i stigende grad skal suppleres med HR-udviklingsopgaver og -ydelser, som understøtter, at vi sammen med den øvrige organisation skaber forudsætningerne for, at vi som attraktiv samarbejdspartner bidrager til udviklingen af Nordjylland.
UCN HR er præget af en hverdag, hvor fokus hele tiden er på at omsætte afdelingens kerneopgave, i form af proaktivt at understøtte UCN som en professionel arbejdsgiver og i samspil med organisationen at skabe en attraktiv arbejdsplads til gavn for institutionen, ansatte og studerende.

Dine kvalifikationer
Vi mangler en kollega som først og fremmest mestrer det relationelle og lykkes med at skabe tillid i samarbejdet. UCN’s ledere og medarbejdere er kompetente, veluddannede og velreflekterede, og det er derfor vigtigt, at du har kant, mod og situationsfornemmelse samt lysten og evnerne til at indgå i et kritisk konstruktivt samarbejde.

Vi forestiller os, at du sidder i en stilling, hvor du i dag skaber resultater på egen hånd og er efterspurgt i den organisation, hvor du er ansat, fordi du er velfunderet, fleksibel og solidt forankret i måden, du løser opgaverne på.

Du formår at hjælpe organisationen til at forstå og agere i en kompleks og uforudsigelig hverdag med modsatrettede dagsordener, og du ser refleksion og det at være i tvivl som en ressource. Du evner at inspirere og udfordre omkring dig, og det er naturligt for dig at udveksle feedback på en klar og præcis måde. Og sidst men ikke mindst, så er du en mester til at kontraktere med dine kollegaer, din leder og dine øvrige samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver

  • At udvikle nye og styrke allerede udviklede HR-processer – både i et drift- og udviklingsperspektiv
  • At styrke trivsel og arbejdsmiljø i UCN og helt konkret understøtte UCN’s arbejdsmiljøorganisation
  • At omsætte UCN’s personalepolitikker til konkrete retningslinjer, koncepter og redskaber til gavn for ledere og medarbejdere i UCN
  • At bidrage til udvikling af relevante temadage for UCN’s samarbejds- og arbejdsmiljøorganisation

Endelig vil du få en afgørende rolle ift. at sætte skub på den databaserede tilgang til HR-udvikling nu og i fremtiden, da UCN i stigende grad ønsker at udvikle institutionen med afsæt i en databaseret tilgang. Med HR som ejer af rigtig mange ledelsesrelevante informationer, vil du komme til at spille en væsentlig rolle i relation til at få data tilvejebragt, analyseret og bragt i anvendelse på en måde hos vores ledere og øverste ledelse, så de understøtter de ledelsesmæssige prioriteringer på en hensigtsmæssig måde.

Generelt gælder dog, at arbejdsopgaverne er meget varierede og skiftende over tid, idet de afspejler udviklingsinitiativer og ledelsesmæssige prioriteringer i organisationen og afdelingen, ligesom din profil naturligvis vil og skal påvirke din opgaveportefølje.

Din baggrund
Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau.

Derudover har du

  • Erfaring med både drift- og udviklingsopgaver i en offentlig kontekst
  • Erfaring som proceskonsulent og kan facilitere møder og udviklingsprocesser, så de er innovative, lærerige og skaber konkrete resultater ift. de målsætninger, der er formuleret
  • Erfaring med projektledelselsesdisciplinen og kan navigere i arbejdet med ”wicked problems”
  • Erfaring med selvstændigt og sikkert at drive udviklingsprocesser i en organisatorisk sammenhæng

Mere information om stillingen
Du er meget velkommen til at kontakte HR-chef Anne Smed Villadsen (72690326), hvis du gerne vil vide mere eller har spørgsmål til stillingsopslag/-indhold.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen som HR-udviklingskonsulent er en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer i UCN’s HR-afdeling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerens Centralorganisation (AC).

Der er rig mulighed for hjemmearbejde / fleksibel arbejdstilrettelæggelse i stillingen.

Ansøgning
Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning elektronisk via UCN’s rekrutteringssystem Talent Recruiter. Ansøgningsfristen er onsdag den 1. marts kl. 23.59.

Første samtalerunde afholdes fredag den 10. marts. Vurderer vi, at der er behov for en anden samtalerunde, så vil denne blive afviklet 17. marts.

Om UCN HR
Stillingen er organisatorisk placeret i UCN HR med reference til chefen for afdelingen. UCN HR er én blandt 9 afdelinger, der er hjemhørende i UCN’s Fællesadministration. Afdelingen varetager løn- og personaleadministrative opgaver, HR-juridiske opgaver, HR-udviklingsopgaver, ledelsesudvikling samt kompetenceudviklingsaktiviteter

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0