Erfarne og engagerede konsulenter til Ledelse og Organisation i Center for [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Brænder du for udvikling, der gør en forskel? Og har du lyst til at være med til at udvikle og understøtte det danske sundhedsvæsen, så vi skaber mere værdi for patienter og medarbejdere? Vi har brug for flere kollegaer – så vi glæder os til at møde dig!

Vi søger erfarne og engagerede konsulenter, som får en unik mulighed for at understøtte regionens vision om, at vores arbejdspladser er præget af godt arbejdsmiljø med høj trivsel og nærværende ledelse. Du skal hjælpe os med at løse opgaver i forhold til at skabe gode arbejdsliv, hvor ledelse og trivsel ses i sammenhæng.

Region Hovedstaden er landets største sundhedsvæsen med 40.000 medarbejdere. Vi vil gerne have dig til at være med-skaber af et sundhedsvæsen, hvor vi sætter mennesker først – uanset om det er patienter eller medarbejdere. Øget lederskab, samarbejde og koordinering på tværs skal sikre størst mulig handlekraft og trivsel på hospitaler, sociale tilbud og inden for forskning og uddannelse.

Om stillingerne
Du bliver en del af et fællesskab med 35 dygtige og engagerede kolleger. Vi hjælper med hjerne, hænder og hjerte regionens hospitaler, centre og virksomheder med at realisere deres strategiske ambitioner i forhold til deres kerneopgave.

Som konsulent hos os vil du få en vigtig rolle i forhold til at understøtte regionens tværgående og strategiske initiativer med tiltag inden for et eller flere af vores kerneopgaver, som er:

  • Organisationsudvikling: Vi står bl.a. for gennemførelse af regionens ledelseskonferencer og andre større arrangementer. Vi hjælper hospitaler og virksomheder med alt fra optimering af patientforløb og arbejdsgange til strategiforløb og fusionsprocesser.
  • Ledelsesudvikling: Vi driver regionens fælles ledelsesudviklingsprogram med udviklingsforløb, skræddersyede forløb for ledergrupper og øvrige aktiviteter, der matcher alle ledelsesniveauer i organisationen.
  • Rekruttering: Vi bistår med relevante tværgående tiltag og praktisk bistand til rekruttering og on-boarding af ledere og medarbejdere i regionen
  • Udvikling af den gode arbejdsplads: Vi understøtter hospitalers, virksomheders og koncerncentres arbejde med god ledelse og organisationsudvikling, trivsel og motivation samt teamudvikling.

Opgaverne kan f.eks. bestå i:

  • Konsulentopgaver i forhold til organisationsudvikling, forandringsledelse, teamudvikling, arbejdsmiljø og trivsel.
  • Undervisning og facilitering fx på vores obligatoriske forløb for nye ledere af medarbejdere eller på forløbet ’Ledelse af funktioner’ for medarbejdere med et fagligt ledelsesansvar.

Uddannelse og viden vi tror du har
Vi forventer, at du har en relevant akademisk baggrund og erfaring inden for ledelses- og organisationsudvikling fra en større organisation, gerne fra sundhedsvæsenet eller andre steder i den offentlige sektor, og at du har lyst til at arbejde med begge dele også på et strategisk niveau. Måske har du erfaring som management konsulent, måske er du organisationspsykolog eller-antropolog, måske har du oprindeligt en sundhedsfaglig uddannelse. Eller måske noget helt andet?

Du tænker i helheder, samarbejde og koordinering og finder det naturligt at trække forskellige fagligheder ind i opgaveløsningen, og så følger du opgaverne helt til dørs.

Du er nysgerrig og trives med at udfordre etablerede rutiner og sandheder - og bidrager til at helhedssyn, udsyn og borgerorientering som pejlemærker i alle udviklingsprocesser.

Måske er du en erfaren facilitator af strategiprocesser, forandringsprocesser og relaterede ledelsesprocesser.

Har du kompetencer indenfor dataanalyse og design af datadrevne processer, vil det være et plus i forhold til den ene af stillingerne.

Det får du med sikkerhed fra os
Du bliver en del af en arbejdsplads, der er præget af ambitioner og engagement, og som samtidig prioriterer at skabe faglig og personlig udvikling.

Du vil derudover få:

  • Et udfordrende og spændende job med varierende opgaver og en bred kontaktflade i hele regionen.
  • Tværfagligt samarbejde og en stejl læringskurve i spændende opgaver.
  • Et meningsfuldt arbejde med fokus på at skabe værdi for borgerne.
  • Godt kollegaskab og praksisfælleskaber i udvikling, hvor der er højt til loftet.
  • En ledergruppe, der er forpligtet på at tage egen medicin ift. nærværende ledelse, og har fokus på faglig udvikling, fleksibilitet, trivsel og omsorg for den enkelte og på team- og enhedsniveau.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Lisbet Langbjerg Sørensen på tlf: 23480982 og [email protected] eller souschef Hanne Dorthe Sørensen på tlf: 40906973 og [email protected].

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt.

Arbejdsstedet er Center for HR og Uddannelse, c/o Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 3A, 2900 Hellerup. Vi ønsker så vidt muligt stillingen besat pr. 1. maj 2023.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest den 19. februar 2023.

Vi forventer at holde 1. ansættelsessamtale den 27. februar og 2. samtalerunde den 6. marts 2023.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hellerup
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Glostrup

    Vil du have indflydelse på dine kollegers trivsel i en virksomhed der bidrager til at løse klimaudfordringen, ikke går på kompromis med arbejdsmiljøet og har fokus på dig som menneske? Så skal .
    • HR-medarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1