Driftssikker koordinator med interesse for human ressource, overenskomstområdet og administration søges til Koncern H...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Koordinator med interesse for HR, overenskomster og administration søges til Koncern HR, Udenrigsministeriet

Opgaver og ansvar Du vil indgå i teamet for Løn, Kontrakter og Analyse, som består af 11 kollegaer. Dit daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med Koncern HRs andre teams samt med andre kontorer i hjemmetjenesten og repræsentationerne ude. Opgaverne spænder vidt, men sammen med teamet øvrige fantastiske kolleger vil du bl.a. skulle:

  • Varetage rollen som koordinator i lønadministrationsteamet, hvor du vil være ansvarlig for intern koordinering af opgaveudførslen blandt dig og tre-fire andre kolleger samt facilitere koordinering med øvrige teams i HR
  • Ansætte nye kolleger og implementere ændringer af ministeriets meget variable jobmarked herunder udarbejde lønoplæg, forhandle løn, indgå ansættelseskontrakter ol.
  • Bistå med praktisk implementering af ny lovgivning efter indgåelse af nye overenskomster på det statslige område
  • Foretage analyser på lønområdet inden for specifikke grupper og/eller på tværs af organisationen
  • Rådgive kolleger om barsel og sygdom samt indhente refusion
  • Bistå ved de årlige lønforhandlinger

Kompetencer Vi vil være rigtig glade, hvis du:

  • Har kendskab til statslige overenskomster og ansættelsesvilkår, erfaring med indgåelse af ansættelseskontrakter o.l., samt med Statens HR
  • Er detaljeorienteret, struktureret og ansvarsfuld samtidigt med at du trives med at arbejde med driftsopgaver.
  • Har gode forhandlings- og samarbejdsevner kombineret med god dømmekraft og gennemslagskraft samt kan håndtere komplekse situationer.
  • Kan arbejde selvstændigt, har IT-teknisk forståelse og kan følge en opgave til dørs.

Hvem er du? Du er en, der sætter den faglige barre højt, men samtidigt er empatisk over for kolleger – både de nære og dem du møder på tværs af tjenesten. Du sparrer gladelig med kolleger – selv når det går stærkt og opgaverne mange.

Vi forestiller os, at du er kontorfunktionær og har administrativ erfaring – gerne inden for det statslige ansættelsesområde.

Organisatorisk placering Dit kontor ligger på Asiatisk Plads 2 i København, hvor du vil sidde sammen med os andre i Løn, Kontrakt og Analyseteamet. Vores team er et af fire teams, som til sammen udgør Koncern HR. Koncern HR består af cirka 55 medarbejdere og arbejder med bl.a. policy- og udviklingsopgaver, rekruttering, ansættelser og udsendelser af medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår vil være som kontorfunktionær (på konsulentniveau) i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation.

Du ansættes uden forflyttelsespligt.

Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Tiltrædelse August 2024

Ansøgningsfrist og kontakt Ansøgningsfristen er tirsdag d. 27. februar 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 11. Du søger under ”Job” på www.um.dk. Du skal indsende en målrettet og motiveret ansøgning på maksimum 1 side og et CV indeholdende oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde og øvrige kvalifikationer, niveau for sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæft venligst dit eksamensbevis. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, som ikke er besvaret i opslaget eller kan findes på www.um.dk, er du meget velkommen til at kontakte Ane Kirsten Andersen, [email protected], +45 33921069 og hvis du har spørgsmål til løn og vilkår kan du kontakte: Sara Mirembe Møller-Christensen, [email protected] , +4533921234

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge en stilling i UM.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.

Om os Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 20. februar 2024

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0