OHS-manager med erfaring indenfor arbejdsmiljøkoordinering til Vejdirektoratet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Vil du være med til at sikre Vejdirektoratets mål om Arbejdspladser uden ulykker for bygge- og anlægsprojekter? Så er du måske vores nye kollega.

Som OHS-Manager får du stor indflydelse på sikkerheds- og sundhedsområdet på projekterne i Vejdirektoratet og hos samarbejdspartnerne. Vi arbejder med et strategisk fokus på arbejdsmiljø med en vision kaldet ”Arbejdspladser uden ulykker”. Det bidrager konkret til at forbedre arbejdsmiljøet på byggepladserne,” fortæller din kommende kollega, OHS-manager Marie Louise Krøyer Madsen.

I denne stilling, vil du primært arbejde med;

  • at give sparring til Vejdirektoratets anlægs- og vedligeholdelsesprojekter om arbejdsmiljømæssige emner
  • at bidrage til, at vores projekter lever op til vores vision om ”Arbejdspladser uden ulykker”
  • at varetage rollen som arbejdsmiljøkoordinator i såvel planlægnings- og projekteringsfaserne som i udførelsesfasen på konkrete projekter

I samarbejde med OHS-teamet vil du arbejde med den fortsatte udvikling af arbejdsmiljøindsatsen i alle faser af projekter og vejarbejder.

Din profil - solid erfaring med arbejdsmiljøkoordinering og stærk i kommunikation

I dit daglige arbejde vil du være i tæt dialog med en række dygtige kollegaer med mange forskellige fagligheder og ledelsesansvar på forskellige niveauer, og derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere i øjenhøjde,” afslutter OHS-manager, Marie Louise Krøyer Madsen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har teknisk indsigt og forståelse, og at du har den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer.

Vi ser gerne, at du har:

  • erfaring med arbejdsmiljøkoordinering inden for bygge- og anlæg og gerne specifikt indenfor vejområdet
  • minimum 5 års erfaring med at sikre bygherrens forpligtelser i forhold til tilsyn med koordinering af sikkerhed og sundhed under udførelsen samt de projekterendes og rådgivendes pligter og ansvar
  • erfaring med og indsigt i trafikafvikling og miljøforhold
  • stærke kommunikative evner og kan lære fra dig

Det vil være en fordel, hvis du har indsigt i og forståelse for udbudsprocesser og kontrakter herunder kendskab til AB18, ABT18 og ABR18.

Da der ofte kan være udenlandske medarbejdere på projekterne, vil det være en fordel at kunne tale og skrive engelsk, tysk eller andet sprog ud over dansk.

Velkommen til Entreprisestyring og Myndighed

I området Entreprisestyring og myndighed er vi godt 120 medarbejdere fordelt på kontorer over hele landet. Vi udfører entreprisestyring på alle Vejdirektoratets drifts-, anlægs- og byggeprojekter på statens vejnet og har desuden det faglige ansvar for bygherrens forpligtelser vedrørende arbejdsmiljø og sikkerhed på byggepladserne.

Jobbet vil derfor indeholde en vis rejseaktivitet, primært på Sjælland og distancesamarbejde.

Du bliver en del af et mindre team på seks medarbejdere med reference til afdelingslederen for afdelingen Myndighed øst og arbejdsmiljø, hvor vi lægger stor vægt på både de faglige og de sociale kompetencer.

Vi trives i en uformel atmosfære, hvor vi godt kan have det sjovt, mens vi udfører professionelt arbejde.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer. Afhængig af kvalifikationer og erfaringer er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Du vil blive ansat i Vejdirektoratet med adresse på Guldalderen 12, 2640 Hedehusene.

Ansættelsen er betinget af, at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Læs mere om os

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jørgen Sand Kirk på +45 2040 4028 eller mail [email protected].

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 1. november 2023. Vi forventer at afholde samtaler kort efter ansøgningsfristen.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hedehusene
  • Onsdag den 01. november 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    -- [xxxxx] søger HR koordinator-- Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og vær..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    JobbetJobbetEr du klar til at tackle både administrative og kommunikative udfordringer i en dynamisk atmosfære? Som vores Staffing & Recruitment Assistant får du en vigtig rolle med at hjælpe vores..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1