HR-Partner med stærk personalemæssig baggrund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaring med personalejuridiske forhold og kan bistå ledere i forhandlinger, personale juridiske spørgsmål og udfordringer? Så er du måske vores nye HR-partner til Det Kgl. Bibliotek, København.
Du bliver en del af et motiveret team på i alt 13 engagerede kolleger. Vi har et vedvarende fokus på at skabe de bedst mulige rammer for en effektiv opgavevaretagelse gennem oplyste beslutninger, en klar fælles retning, strategiske forbedringer og drift af høj kvalitet i hele HR-paletten. Samarbejdet i teamet bygger på gensidig tillid, hvor faglig sparring og indflydelse på egne opgaver bliver prioriteret højt. Med et fundament af humor og plads til forskellighed er vi nysgerrige og lytter til hinanden.

Dine arbejdsopgaver

Som vores nye kollega bliver du en del af en fagligt dygtig og velfungerende HR-afdeling, hvor du bliver HR-partner for nogle af vores afdelinger. Her agerer du som ledelsens tætte og opsøgende sparringspartner i alle HR-spørgsmål.
Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Yde relevant og nærværende rådgivning og sagsbehandling inden for alle typer personalesager.
  • Forhandlinger med faglige organisationer.
  • Proces omkring afskedigelser og opsigelser.
  • Bistå lederne i forbindelse med svære samtaler, herunder sagsbehandling i forbindelse med tjenstlige sager såsom advarsler og afskedigelser.
  • Personalepolitikker og processer.
  • Deltage i den årlige lønforhandling fra start til slut.
  • Lønforhandlinger i forbindelse med ansættelser.

Dine kompetencer

Du har et solidt fagligt fundament og erfaring inden for det personalemæssige område, herunder overenskomster og ansættelsesvilkår. Du har et strategisk mindset, ser institutionens behov og igangsætter HR-relaterede initiativer sammen med de ledere og afdelinger, du får ansvaret for.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, men vi har brug for en kollega, der har flerårig erfaring inden for HR/personaleforhold, og det er en forudsætning, at du har arbejdet med offentlige overenskomster og offentlig forvaltning generelt.

Du vil lykkes som HR-partner hos os, hvis du som person er positiv, imødekommende og har let ved at opbygge tillidsfulde relationer, men også kan blive stående i modvind. Du har en åben og nysgerrig tilgang til opgaver, kollegaer og samarbejdspartnere og sætter pris på betydningen af samarbejde og vidensdeling. Din tilgang til arbejdet er procesorienteret, beslutningsdygtig og struktureret.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde dig et job i et fagligt engageret miljø, hvor du får mulighed for at sætte dit aftryk på opgaverne samt på udviklingen af opgaver og indsatser.

HR-afdelingen er fysisk placeret i både København og Aarhus. Din base vil være i København – vi holder til på den Sorte Diamant. Der kan dog være opgaver på andre af Det Kgl. Biblioteks lokationer, så der kan forekomme rejseaktivitet , når opgaverne kræver det.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost. Vi lægger stor vægt på en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid samt mulighed for fleksibel arbejdstid.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant faglig organisation med mulighed for forhandling af et personligt tillæg afhængig af kvalifikationer og erfaring.

Praktiske oplysninger

Stillingen kan kun søges elektronisk via linket ”søg stillingen”.

Vedlæg din ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger.

Ansøgningen skal være modtaget senest 4. december 2023

Vi forventer at holde 1. samtale den 7.12.2023 og 2. samtale den 14. december 2023. Der vil indgå test og case i forbindelse med 2. samtale.

Tiltrædelse 1. februar 2024 eller snarest muligt derefter.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet offentlig straffeattest. En forudsætning for ansættelse er sikkerhedsgodkendelse til hemmelig.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved HR-chef Pernille Iversen på tlf. 91324234.

Ved eventuelle tekniske problemer, kontakt venligst HR Manager Talent Solutions Support på tlf. 7244 0644.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Mandag den 04. december 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og faglige kompetence..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0