Økonomistærk administrativ kaptajn til lille NGO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en talstærk og CRM-erfaren drivkraft? Kan du strukturere og systematisere og trives i en hverdag med mange forskellige opgaver indenfor økonomistyring og GDPR-sikker administration? Så er du måske vores kommende administrative kaptajn. Du bliver en del af et lille nyt sekretariat bestående af daglig leder, frivilligkoordinator og den nye administrative kaptajn på en voksende forfatterskole for mennesker med psykisk lidelse.

Dine primære opgaver:

Økonomistyring og bogholderi:Du skal håndtere vores bogholderi og have solid erfaring med store sammensatte projektbudgetter. Du står for løbende løn- og honorarudbetalinger samt halvårlige afrapporteringer til en større fond. Derudover skal du sikre, at skolens årsbudget overholdes og justeres løbende, samt at projektregnskaber kan afleveres til revision. Du skal selvstændigt kunne identificere og implementere det bedst mulige økonomisystem.

Implementere CRM-system:Du skal have erfaring med at arbejde i et eller flere CRM-systemer, og i dialog med bestyrelsen skal du kunne tage et selvstændigt ansvar i forhold til at vælge og implementere et GDPR-sikkert CRM-system, der opfylder skolens behov.

Daglig administration:Du kommer til at besvare mails og håndtere tilmeldinger fra elever, ligesom du skal være behjælpelig med de løbende administrative og praktiske opgaver, der dukker op i skolens hverdag. Det kan være udtræk af statistik i forbindelse med evalueringer, udsendelse af afrapporteringer til fonde, indsamling af data til årsrapporter, udsende nyhedsbreve, opdatere hjemmeside, sørge for småindkøb mm.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående med hovedfokus på økonomistyring, så hører vi meget gerne fra dig.

Om skolen
Forfatterskolen PS! tilbyder skriveforløb for psykisk sårbare. Efter ti år som græsrodsprojekt er vi i gang med at udbrede vores tilbud til unge mennesker med psykiske lidelser til hele Danmark. Skolens faste base er i København.

Vi udvikler derfor skolens sekretariat, og de næste minimum to år bliver du ”livsnerven” i forhold til at få dagligdagen til at glide med de mange forskelligartede administrative og praktiske opgaver på en skole, der vokser. Du får en central rolle i at opbygge et solidt administrativt fundament under skolens arbejde med især unge mennesker, der gennem litteratur og skrivekunst får styrket deres livskvalitet og oplever skolen som et afgørende vendepunkt i deres liv.

Din baggrund
Vi forestiller os, at du måske har en baggrund fra en større virksomhed eller NGO, men nu ønsker at bruge din store økonomiske og administrative erfaring i et kreativt miljø, der arbejder for at gøre en forskel. Eller måske har du en baggrund som producent i teater- eller filmbranchen. Det vigtigste er, at du har solid erfaring i at arbejde med økonomistyring, erfaring med CRM og ikke er bange for de løbende administrative opgaver der lander på dit bord. Vi er fortsat en lille organisation og forventer derfor, at du brænder for at tage ansvar og få tingene til at fungere, og at du har blik for at optimere praktiske arbejdsgange.

Vi tilbyder

  • Et sjovt og udfordrende arbejdsfællesskab, hvor vi hele tiden udvikler os og bliver klogere.
  • Sparring med engagerede kolleger, der er kapaciteter på hver deres områder.
  • Et rart og levende miljø, hvor vores elever kan lide at komme og føler sig trygge.
  • Et hus, der er “ved at blive bygget” – og hvor du derfor også kan være med til at præge stedet afgørende.
  • Et sted, hvor der ikke serveres østers ved i frokostbuffeten, men hvor vi gerne lader os inspirere af hinandens madpakker.
  • Et arbejdsmiljø, hvor ildsjæle kan brænde uden at brænde ud: Vi har meget at gøre, men tager jævnligt hinanden i ed på, at vi skal huske at trække vejret.


Løn- og ansættelsesvilkårAnsættelse sker som månedslønnet privatansat på en to-årig kontrakt med mulighed for forlængelse. Timeantal pr. uge: 30 timer. Vi har lige timeløn for alle ud fra en kollektiv tankegang. Stillingen er med start snarest muligt.

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt:

Sofie Kragh-Müller, stifter og bestyrelsesleder, på telefon 29 90 71 41

Send din ansøgning inkl. CV og relevante bilag til [email protected] senest den 4. december 2023 kl. 10.00. Vi afholder samtaler mandag den 11. december 2023.

Læs mere om Forfatterskolen PS! på www.forfatterskolenps.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København V
  • Mandag den 04. december 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København Ø

    Head of Financial Risk & QualityDNB er Norges største finanskoncern og en af de største i Norden målt på markedsværdi. Koncernen tilbyder et komplet udvalg af finansielle ydelser, herunder lå..
    • Økonomichef
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0