Natur- og musikbørnehaven Lille Gryn søger en ny, passioneret leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vores nuværende leder igennem 27 år har valgt at gå på velfortjent pension. Derfor søger vi nu en ny leder pr. 15. november, der vil videreføre og videreudvikle det fundament og de grundværdier, som vores selvejende institution stolt bygger på.

Vi søger dig, der er uddannet pædagog og har erfaring i faget. Du har erfaring med ledelse eller har prøvet kræfter med det og ser det som et naturligt næste skridt i din karriere. Du er stolt på dit fags vegne og brænder for at være med til at skabe grobund for børns vækst og trivsel som et vigtigt fundament i deres opvækst og opdagelse af verden. Du har læst bogen "Ro til at være", som nuværende leder, Ida Gro Hansen, har skrevet og kan se dig selv lede ud fra de principper, der er beskrevet i bogen.

Du brænder for naturen, som bor naturligt i dig, og det er et stort plus, hvis du samtidig har særlige kompetencer inden for musik, eventyr og/eller kunst. At have noget for og være et autentisk spejl er vigtige pædagogiske principper i Lille Gryn, som vi ønsker at bevare. Derfor forventer vi, at du som menneske besidder en indre ro, men ydre aktivitet, energi, nysgerrighed og ordentlighed. Som leder formår du at inspirere til og integrere disse evner i hverdagens faste rytmer for både børn og personale. Udover at være et stærkt fagligt fyrtårn, så forventer vi, at du evner og vil udvikle de klassiske lederkompetencer: relationel og kommunikativ styrke, empati, struktur, forretningsforståelse, lydhørhed og beslutnings- og handlekraft.

Det er vigtigt for os, at du som vores nye leder kan balancere mellem at være en dygtig og tydelig leder med styr på driften og samtidig være ambitiøs på pædagogikkens vegne i forhold til viden, erfaring og kompetencer. Du er et naturligt pædagogisk fyrtårn for personalet og sætter en ære i at samarbejde med medarbejderne om at vedligeholde og udvikle en kultur, hvor I deler erfaringer, sikrer høj refleksion i arbejdet og giver hinanden konstruktiv og ærlig feedback i hverdagen.

Du finder det essentielt at samarbejde og være i dialog med både bestyrelsen, forældre og personalegruppe om at udvikle en levende, struktureret hverdag. En hverdag med åben og ærlig evaluerende kultur, kompetent personaleledelse, højt til loftet og kort til grin for både store og små.

Vi forventer, at du vil fastholde og udvikle Lille Gryn som Natur- og musikbørnehave og samtidig videreudvikle stedet ud fra disse vigtige værdier, så de forbliver til gavn og glæde for vores børn - men med plads til fornyelse og nye spirer.

Vi har brug for en leder:

  • med ledererfaring eller som naturligt besidder de rette kompetencer til at tage dette skridt
  • der bliver motiveret og begejstret over at få ansvaret for de pædagogiske rammer i overensstemmelse med Lille Gryns værdigrundlag
  • der tager ansvar for kvaliteten i det pædagogiske arbejde, og videreudvikler dette ståsted i samarbejde med personalet
  • der forstår balancen i både at inddrage og lytte, skære igennem og holde fast
  • der som menneske føler sig forbundet med naturen, elsker udeliv og ser det som afgørende for børnenes trivsel at formidle naturens eventyr
  • der er tillidsskabende, loyal og samarbejdsvillig
  • der har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • der ønsker at være fysik til stede "på gulvet" og involvere sig aktivt med børnene
  • der kender musikkens betydning for udviklingen og evt. selv er musisk udøvende
  • der bliver motiveret og begejstret over både at skulle bevare, forfine og videreudvikle vores værdier
  • medhang til administrativ struktur og forståelse for, at sund overordnet drift er forudsætningen for vores lille, lokale "forretning".

Dine arbejdsopgaver og ansvar:

Ledelsesopgaven er kompleks, givende og krævende. Vi ved og anerkender, at det er et stort arbejde. Vi vil gerne passe på vores medarbejdere. Derfor tilbyder bestyrelsen tilkøb af eksterne "hjælpepakker" hos SPIA, LDD eller andre lignende samarbejdspartnere til dele af driften, hvis det vurderes nødvendigt, mens kompetencer opbygges.

Du får det overordnede daglige ansvar for den pædagogiske, økonomiske, juridiske og administrative ledelse af Lille Gryn. Du skal sikre udvikling i overensstemmelse med de grundlæggende værdier, sikre implementering af styrkede læringsplaner sammen med personalet og løfte driftsopgaver såsom: håndtering af administrative opgaver i form af løn, ansættelser, afskedigelser, vagtplaner, årshjulet, indkøb, ventelister, budget, ferieplanlægning og strukturering af vedligehold af vores smukke bygning og udeområder samt dialog med kommune, SPIA og andre samarbejdspartnere.

Du får samtidig personaleansvaret, hvilket indebærer: udvikling af personalet og deres kompetencer i overensstemmelse med institutionens værdigrundlag, afvikling af MUS samt sikre én samlende kultur med ordentlighed og høj faglighed.

Forældrekommunikation og information er også en vigtig del af jobbet. Det gælder eksempelvis forældremøder, forældrebreve og løbende dialog. Det betyder også, at du forventes at dække timer "på gulvet" og hermed er en synlig leder for forældrene.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Konstitueret leder, Mandira Mouritsen, på tlf. 26 25 65 01, mail: [email protected]

Eksternt bestyrelsesmedlem, Line Beck Frederiksen, på tlf. 25 18 70 89, mail: [email protected]

Om Lille Gryn

Vi er en selvejende institution, som er organiseret under SPIA og medlem af LDD, der blandt andre, vil assistere os med ansættelsen af vores nye leder.

Bestyrelsen bliver, som den øverste ansvarlige enhed i institutionen, din kommende arbejdsgiver. Den består af forældrerepræsentanter og et eksternt medlem.

Vi er 7 fastansatte medarbejdere, der er fordelt på 3 børnegrupper (nystartet vuggestue/småbørnsgruppe pr. 15. august 2023, hjemmegruppe og skovgruppe) med 37 børn i alderen 0-6 år.

I over 25 år har vi sendt vores børn ud under åben himlen i den smukke bornholmske natur med klipper, hav og skov i Svaneke. Vores grundfilosofi er at give børnene Ro til at være, så de i eget tempo kan undersøge, udforske og tænke over naturens mangfoldighed, mens de stille og roligt udvikles som mennesker.

Vores medarbejdere lægger et stort hjerte og engagement i deres arbejdsliv og i fællesskabet omkring Lille Gryn.

Vi er bakket op af en engageret forældrekreds og bestyrelse, hvilket betyder meget for den trygge hverdag, vi tilbyder børnene.

Vi er en institution hvis hverdag, udover det pædagogiske arbejde, også indeholder en del praktisk arbejde. For os er det en del af måden, vi er med børnene på. Lille Gryn er børnenes andet hjem med alt, hvad det rummer af nære relationer og huslige gøremål.

Mere information

Du finder mere information på vores hjemmeside. Det, du ikke kan læse på hjemmesiden, er, at du og vores personale altid holder gratis fri på deres fødselsdag, økonomien er meget sund, og at institutionen har en personalegruppe bestående af 4 pædagoger, 2 PAU og 1 medhjælper – alle med et ufravigeligt blik for børnenes udvikling, trivsel og Ro til at være.

Ansøgning

Sendes på mail via knappen "Ansøg dette job".

Arbejdstider

Er fordelt på en 5-dags arbejdsuge inden for Lille Gryns åbningstid, som er:

Mandag - torsdag

06:30 til 17:00

Fredag 06:30 til 16:30

Ansøgningsfrist

Fredag 15. september 2023 kl. 23.59. Samtaler forventes afholdt den 19 og 29. september 2023.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Stillingen kræver desuden fleksibilitet med hensyn til arbejdstider: aften- og weekendarbejde kan og vil forekomme. Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest.

Yderligere information

Du kan finde yderligere information om Lille Gryn på hjemmesiden www.lille-gryn.dk. Du kan læse om det særlige og unikke børnesyn, vi bygger på, i bogen Ro til at være, som du finder på www.rotilatvære.dk.


Se mere på vores ansøgersite: https://ldd.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e2927097)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Allerød
  • Lørdag den 16. september 2023

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i Hillerød

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere andre studerende og videregive din studieteknik og studie-hacks? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine .
    • Lærer
    • Hillerød
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Kompetence Center Vest (KCV) er Kornmarkskolens specialafdeling for normaltbegavede elever med specifikke vanskeligheder med impulsstyring/opmærksomhed (ADHD/ADD) og eller kontakt og kommunikation .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Det mener vi på Stavnsholtskolen i allerhøjeste grad, at man kan. Og vi vil hellere end gerne fortælle dig, hvordan vi gør 😊Vi starter med arbejdsmiljøet, hvor vi sammen har fokus på mestrin..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Nordsjælland

    Nu har du chancen, hvis du brænder for at støtte sårbare unge i deres skolegang?FGU-Nordsjælland har udviklet et nyt og spændende inklusionsforløb for sårbare unge mellem 15-25 år, og vi søger .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2