Rekrutteringsfirma

it-udviklingschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for digital transformation, og har du modet til at stå i spidsen for den? Håndterer du trygt dine interessenter med tydelig kommunikation og en fast hånd? Ønsker du et job med reel indflydelse og mulighed for impact?

AURA står overfor at udskifte en lang række forretningskritiske systemer til den nyeste teknologiske platform, primært fra Microsoft. Hele koncernen gennemgår en gennemgribende digital transformation på tværs af alle forretningsenheder, over de næste mange år. Ambitionerne er store og målet klart.

Der er travlt!


Derfor søges en ambitiøs IT-udviklingschef til koncern IT, og et stærkt hold af IT-program- og projektledere, arkitekter og udviklere. Stillingen refererer til Direktøren for IT og digitalisering.

Som IT-udviklingschef vil du hovedsageligt:
- stå i spidsen for at sikre succes for den ambitiøse digitale transformation og øvrige digitale initiativer
- lede, coache, empower og motivere medarbejdere, i din afdeling
- forme og eksekvere den ambitiøse strategi, i samarbejde med øvrig ledergruppe
- sikre de rette kompetencer, ressourcer, økonomi, prioritering, etc. af afdelingens leverancer
- stå for stakeholder management - både eksternt og internt
- arbejde med kommerciel dialog og aftalehåndtering med leverandører
- arbejde med change management

Personlig handlekraft og naturligt lederskab
Som IT-udviklingschef arbejder du med en ansvarsbevidst og handlingsorienteret tilgang til dine opgaver. Overblik, struktur, teknisk og forretningsmæssig forståelse, samt ikke mindst gode kommunikationsevner, sikrer, at dine projekter kommer sikkert i mål. Ligeledes vigtigt er din forandringsledelse af de ændringer, som projekterne afføder. Her trækker du naturligt på lige dele empati, situationsfornemmelse og tydelig kommunikation internt såvel som eksternt.

Fagligt har du sandsynligvis en IT-uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, samt
- solid ledelseserfaring, gerne fra en lignende stilling
- gode analytiske evner, forretningsforståelse og nysgerrighed på at lære og forstå nyt
- erfaring med at drive større forandringer, gerne med afsæt i digital transformation
- bred viden om IT-løsninger generelt, så du klart kan omsætte og kommunikere, hvordan forretningsbehov kan understøttes digitalt
- gerne erfaring med implementering af løsninger på Microsoft Dynamics-platformen og indsigt i mulighederne i Microsoft 365
- kendskab til forsynings-, energi-, emobility- eller telebranchen er en fordel, men ikke et krav

Hvorfor arbejde hos AURA?


AURA er en virksomhed i forandring, med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

IT-udviklingsafdelingen er en del af AURA Koncern IT og Digitalisering, der består af 16 medarbejdere, som arbejder med at udvikle, drifte og supportere alle AURAs forretningsområder. Udover vores interne medarbejdere, samarbejder vi med nogle af Danmarks mest kompetente leverandører.

Som leder hos AURA bliver du en del af en arbejdsplads med 310 dygtige kolleger. Vi har ambitionen om at være med helt fremme på teknologivalg og domæner. Du får stor indflydelse på løsningerne og et job, der giver mening hele vejen rundt. Koncern IT og Digitalisering er et centralt omdrejningspunkt for hele virksomheden.
AURA tilbyder en arbejdsplads, hvor socialt samvær og humor er i højsædet. I IT er der et stort fokus på at løfte i flok og lære af og med hinanden, hvorfor der arbejdes ud fra den agile tilgang i sprints og med retrospektives. Der er rig mulighed for at arbejde fleksibelt – selvfølgelig koordineret med dine nærmeste samarbejdspartnere.

Er du nysgerrig på at høre mere?


Du er velkommen til at kontakte chefkonsulent Kasper Kjærgaard via mail [email protected] eller på tlf. +45 61 95 92 51, hvis du vil vide mere om jobbet.

Ansøgningsfrist:


Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Århus C

Lignende jobs

  • It-chef i Århus

    [xxxxx] er den førende leverandør af ydelser og løsninger inden for softwaretest i Danmark. Dette er ikke mindst på grund af vores dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for softwarete..
    • IT-chef
    • Århus
    Få mere info
  • It-chef i Viby J

    Vi søger en dygtig Test Manager til vores afdeling for Kort og Anlæg. Vi har i de seneste år været i en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er vokset betydeligt. .
    • IT-chef
    • Viby J
    Få mere info
  • It-chef i Århus

    Er du ivrig efter at kombinere din forståelse for det uformelle lederskab med din solide IT-projektledererfaring? Kan du lide at tage ansvar for leverancer og vise vejen for dit velfungerende team .
    • IT-chef
    • Århus
    Få mere info
  • It-chef i Risskov

    We are looking for a new colleague to join an exciting project within the industrial sector. The overall goal with the project is to replicate existing Product Configuration Model with new Declarat..
    • IT-chef
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1