Rekrutteringsfirma

overvågningsansvarlig systemadministrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Randstad søger en overvågningsansvarlig systemadministrator på vegne af vores kunde Norlys. Du vil i denne stilling få egne ansvarsområder, hvor du får mulighed for at præge udviklingen. Du vil blive en del af et dynamisk team med høj faglighed, hvor frihed under ansvar samt faglig udvikling er i højsædet.

Jobbeskrivelse


Som overvågningsansvarlig systemadministrator i Norlys får du ansvaret for drift og udvikling af deres nye overvågningsplatform. Samtidig er du med til at sikre custom- og enterpriseløsninger til resten af Norlys. Du vil samarbejde på tværs af afdelinger i Norlys og i tæt samarbejde med udviklingsafdelingen og deres netværksafdeling.

Din primære opgave er som overvågningsansvarlig, men udover dette er der også mulighed for at få tildelt dine egne ansvarsområder, hvor du vil være sekundær ansvarlig og medspiller i at præge retningen. Herudover kommer du til at indgå i diverse projektgrupper på tværs af organisationen, hvor du typisk har ansvaret for server- og backend-delen af projektet.

Din profil


Som person er du struktureret, ihærdig og kvalitetsbevidst, og du tager altid ansvar for dit fagområde. Du er selvstændig, men med sans for at samarbejde og sparre med kollegaer. Du motiveres af at få opgaver helt i mål på den rigtige måde.

Yderligere har du 5 års relevant erhvervserfaring med kendskab til:
- At lave IT-overvågning i et større driftsmiljø
- At drifte og udvikle egne løsninger på Linux--platformen
- Scripting, f.eks. BASH/PHP/Perl/Powershell
- At arbejde med både Open Source såvel som enterpriseløsninger
- IT-overvågningsplatforme (netværk, server m.m.)

Det er en fordel, hvis du har erfaring med et eller flere af følgende områder:
- Kubernetes/OpenShift
- MySQL
- IT-Sikkerhed
- DHCP
- DNS

Herudover skal du kunne begå dig mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk, og du skal have kørekort, da der kan forekomme kørsel mellem forskellige lokationer. Det er desuden et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og kan opretholde godkendelsen under hele ansættelsen.

Du tilbydes


Du vil indgå i en dynamisk, teknologidrevet virksomhed med en stærk markedsposition, hvor der lægges stor vægt på en afvekslende og udfordrende hverdag i et uformelt miljø. Du vil blive del af et engageret og ambitiøst team med 9-10 kollegaer, hvor hver medarbejder har sit ansvarsområde. I teamet lægges der stor vægt på samarbejde, og du vil få en leder, der sætter udvikling og frihed under ansvar højt på agendaen. Herudover er der i denne rolle stor mulighed for at sætte dit præg på afdelingen såvel som på Norlys.

Om Norlys


I Norlys forsyner vi over 1 million adresser med elektricitet og internet – både i byerne og på den yderste markvej. Vi skaber bedre muligheder for den enkelte og kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig.

Med 735.000 andelshavere, cirka 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa, Boxer og N1 og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Ansøgning og kontakt


Du er velkommen til at kontakte seniorkonsulent Kasper Kjærgaard via mail [email protected] eller på tlf. +45 61 95 92 51, hvis du vil vide mere om jobbet.

Ansøgningsfrist
Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Århus C

Lignende jobs

  • It-supporter (elev) i Århus C

    Har du lyst til at blive elev hos [xxxxx]? Trives du med at lære nyt og have kontakt til mange mennesker hver dag? Så er du måske vores nye elev. Vi søger en elev indenfor området IT-s..
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Århus
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus C

    Senior IT Specialist – Enhancing company development efficiencyAre you passionate about driving efficiency and enhancing the developer experience through continuous improvement..
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
8. maj 2024 7
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 7
3. maj 2024 5
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 3
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4