Rekrutteringsfirma

revisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vil du gerne arbejde inden for revisionsbranchen og samtidig have en god balance mellem arbejds- og privatliv? Trives du i en hverdag, hvor du har varierende opgaver, kollegaer der hilser smilende godmorgen og en fleksibilitet til selv at planlægge dine dage?

Som revisor hos Kovsted & Skovgård får du mulighed for lige netop det.

Om stillingen:


Kovsted & Skovgård løser spændende opgaver for spændende kunder i og omkring Aarhus, men også i resten af Danmark.

Som revisor får du en bred vifte af opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være travl, men fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet gør, at du får en udviklende dag. Desuden planlægges dine arbejdsopgaver ca. et halvt år frem i fremtiden, så du har mulighed for at tilrettelægge arbejdet.

I den forbindelse vil din dagligdag være en afveksling mellem kendte, tilbagevendende og helt nye opgaver. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af direkte kontakt til og servicering af
egen kundeportefølje:

• Udførsel af revision ofte i teams
• Opstilling af årsregnskaber
• Diverse rådgivning inden for regnskab, revision, skat og moms

Derudover vil du være med til at vidensdele med dine kolleger samt oplære nye kolleger.

Din profil:


• Du er uddannet revisor
• Du har praktisk erfaring fra revisionsbranchen og der er både plads til dig med meget og lidt erfaring

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt – naturligvis altid med passende støtte, at du er fleksibel og pålidelig og tør tage ansvar. Du er proaktiv i forhold til både kunder og kolleger, da en større del af dagligdagen består af kundekontakt. I den forbindelse har du en god forretningsforståelse og har lyst til at være synlig i forhold til kunderne.

Som revisor hos Kovsted & Skovgård kan du se frem til at:


• Du bliver ansat i et moderne statsautoriseret revisionsfirma, der sætter faglig kvalitet og forretningsmæssig vækst i højsædet.
• Du bliver del af et dynamisk kollegateam, som har et højt fagligt niveau, men en uhøjtidelig omgangstone.
• Du får attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling og gode personaleforhold såsom kantineordning samt økonomisk og faglig støtte til videreuddannelse.

Hos Kovsted & Skovgård er work-life balance desuden en prioritering og de erkender vigtigheden af at have den fornødne tid og overskud til familien og fritid. Det er f.eks. også muligt at arbejde deltid.

Udover dette bliver du også en del af RGD – et nationalt revisionsnetværk, der er med til at sikre den høje faglige standard, samt AG – et internationalt revisionsnetværk, hvor fokus er at sikre den korrekte håndtering og service for de internationale kunder.

Ansøg:


Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt, da vi løbene kalder til samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sourcing partner Maja Blokager på +45 44 12 17 49.

Om Kovsted & Skovgård:


Kovsted & Skovgård servicerer et stigende antal kunder fra et bredt udsnit af dansk erhvervsliv. De er et revisions- og rådgivningsfirma, som har en målsætning om at omsætte regnskab og nøgletal til nye muligheder og potentialer, der sikrer, at deres kunder altid er på økonomisk forkant. De tilbyder desuden sparring, rådgivning og bistand, når en virksomhed skal udvikles, strategien revurderes, eller når en virksomhed afsøger nye muligheder.

Som medarbejder hos Kovsted & Skovgård vil du i dit daglige arbejde blive en integreret del af kulturen og deres kerneværdier: nærvær, troværdighed, udvikling og forretningsorientering. Værdierne arbejder man aktivt med både eksternt ud mod kunderne og internt i virksomheden.

Virksomheden har kontorer i henholdsvis Aarhus, Ebeltoft og Rønde, og de er i alt 70 medarbejdere fordelt på de forskellige lokationer.

Om Randstad:


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Århus C

Lignende jobs

  • Revisor i Risskov

    Trives du i et arbejdsmiljø med ledelsen tæt på, gode interne udviklingsmuligheder og et bredt ansvarsområde? Da kan du blive den næste revisor i et hus, hvor de mener det, når de fremhæver work-li..
    • Revisor
    • Risskov
    Få mere info
  • Revisor i Århus C

    Som revisormedhjælper hos os vil du spille en afgørende rolle i at bistå vores team af revisorer i en række forskellige opgaver. Dine primære ansvarsområder vil omfatte det administrative arbejde, .
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme? Så inviterer vi dig til at læse videre..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor (praktik) i Århus C

    Har du lyst til at bruge dit sabbatår på at udvikle dine kompetencer, din viden og lære at revidere og levere services internt til revisionsafdelingen i PwC?Start din karriere og bliv en del af P..
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
1. maj 2024 6
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 4
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1